Samuel Samuel Samuel Samuel

En av de bästa låtarna på Lalehs senaste platta.. länk: Laleh – Samuel
En riktigt bra dag. Hade ställt klockan på 5.15 och det var snorkallt i mitt rum när jag gick upp och duschade, regnade ute - vart tog sommaren vägen? Trampade i alla fall iväg till jobbet. Sen fick jag se att jag skulle jobba med Nina och Linda så dagen blev kanonbra. På jobbet käkades det äppelpaj, prinsesstårta, ja ingen hejd.. vi skyllde på kolhydratladdning till blodomloppet.

När jag kom hem snackade jag lite med Patrik inför Life-videon. Jag ska göra ett TREDJE jävla försök nu, jag skulle ha filmat med en kille i söndags men såklart så hade han lånat ut kameran och skulle inte få den förrän sent. Så jag drog till Liseberg med Camilla istället och åkte karusell utav bara helvete. Blev, som alltid, grymt mordisk av att se alla ungar som vågade åka det ena och det andra så jag gallskrek mig igenom Balder, drog "Uppskjutet" två gånger och joinade 12-bast'arna i slänggungorna bland annat. Grymt kul dag blev det :D

Nu ska jag i alla fall filma med Patrik och två killar som gjort reklamsnuttar till nelly.com och MQ bland annat, på torsdag, - känns lovande, de har inte riktigt gjort musikvideos innan men jag litar åtminstone på deras filmkunskaper.

Slöade, åt världens godaste spenatsoppa till middag (15.30! vilken fröjd att få äta så tidigt) sen begav jag mig till slottsskogen. Samma härliga känsla som sist när vi sprang Vårruset :)
Jag har inte sprungit milen på säkert ett år så jag var både förtjust och lite rädd inför att göra det. Trodde inte jag skulle fixa det såpass bra, då det ändå är lite backigt och sådär i Slottsskogen. Men eftersom jag älskar att röra på mig sket jag väl i vilken tid man skulle få, inte det som är huvudsaken, utan det mentala, att jag faktiskt har lusten att röra på mig och tycker det är skönt och kul.

Nu lyckades jag klocka en bra nettotid för att vara mig vilket förvånar mig så grymt, men anyway, det är i alla fall grymt kul att kroppen repat sig så bra efter allt tröstätande på natten, stillasittande och depp. Så himla glad! :) Jag har fortfarande ett midjebälte av buk/stress-fett men ärligt talat så bryr jag mig inte. Det syns nog på mig att jag stressat på senaste tiden men då får det vara så.

Picknick-kassen från Ica efteråt var guld! Kallrökt lax, frökusar, potatissallad, körsbärstomater, muffins.. mums!

Måndagsmorgon, nu kör vi!

Jag gillar måndagmorgnar!
Mitt veckoschema:
Idag: jobb 7-14, cykel hem, blodomloppet samling 17.00, loppet 18.00, cykel hem
Tisdag: sovmorgon, cykel, jobb 14-21.30, releasefest på pustervik på kvällen
Onsdag: nationaldagen, ledig
Torsdag: ledig, inhandling av kostym t Snow lesson-videon. Klubb på kvällen.
Fredag : jobb 7-14.30, Monica kommer på kvällen. Maskerad
Lördag: häng med Monica
Söndag: åker upp till Falun !

En vecka som både känns rolig och snudd på stressande. eftersom jag hatar stress så ska jag ta det lugnt oavsett hur det går!


Glad

Lyssnar mycket på Emmylou Harris nu. Hennes låt The Road har verkligen fastnat i hjärtat, det är nåt alldeles extra med den. Den handlar om Gram Parson som hon samarbetade med innan han dog i en överdos. Sorglig men så vacker låt.

Den får mig att tänka mycket på Anders och vad han betyder för mig. Han var min väg in i musiken. Från första dagen har han peppat och stöttat mig i mitt beslut. Han har lagt så mycket tid och hjärta i mina låtar att pengarna jag betalat blir småpengar i perspektivet.

Jag kommer ihåg när vi var och lyssnade på ett band han skulle producera under min första inspelningsvecka. De hade dragit mycket publik och var många musiker, hade så kul på scenen. Jag blev ledsen för jag kände mig så ensam i jämförelse. En liten singer songwriter som var tvungen att tro på sig själv där i början, eftersom det var upp till bara mig att bevisa någon slags potential.

Men han stod ut med lipandet och peppade på.

Om man ser till snubbar jag träffat genom åren finns det väl ingen som förstått mina "känslor" såpass som han har gjort, eftersom min musik är rå känsla. Det känns som att jag för första gången litar på en grabb, att han inte kommer svika mig och att han menar vad han säger. Han är rak och ärlig, inget överdrivet daltande med mig för att jag är tjej. Han känns som en bror, en like på något sätt. Vi har så himla roligt när vi producerar, båda utvecklas och jobbar hårt. En dag ska jag våga säga till honom vad han betyder för mig, kanske i en låt. Tills dess fortsätter jag bara vara rått glad över att han finns och att det här har funkat så himla bra. Att det verkar som att jag har lyckats bygga en relation till en kille, för en gångs skull, som jag inte sabbat.


RSS 2.0