Måndag

Sov som ett as inatt. Vaknade förvirrad vid 04 och undrade varför det inte kunde bli morgon någon gång. Varför sover jag så dåligt? Släpade mig i alla fall till skolan där jag skulle vara volontär idag.

Kanondag! Älskar att hänga med kidsen. Energin kom tillbaks då jag fick sitta med tre kids i korridoren och jobba. Hur sköna som helst är dom :) 4B äger.

Har just kokat soppa på en spik (kikärtor, spenat, ris och 3 olika sorters chili) samt fått i mig några Werthers. Längtar tills Max blir lite större, han kommer älska att vara hemma hos sin moster då. Börjar bli bra på att ha godisskålen framme ^^.

Ska vila lite och sen dra iväg på spinning. Tredje passet idag, jag hoppas att det hänt/börjar hända grejer med kondisen. Men det tror jag!

Puss på er :)


Veckoplanering (mest för mitt eget minnes skull)

Måndag: Tjärna 8-11. Lämna nyckel. Be awesome. Spinning 17.30.
Tisdag: Jobb, spanskaklasser 9-15. Yoga 19.30.
Onsdag: SOVMORGON.
Torsdag: Spinning 18.45. Vin med Pelle.
Fredag: Eventuellt träffa Stina? Armstyrka.
Lördag: Första skoldagen i Västerås!
Söndag: Ledig.

Söndag

Jag har köpt en ryggsäck.

Så awesome.
Så vuxenpoäng.

Fredagkvällen fick jag ändå lite energi och drog iväg på min hoj till gymmet. Stekte lite armar och sen fick det vara bra.
Gårdagens jobb var kanonhärligt. Drog till bolaget och handlade whiskey åt S, vi tittade på Time out, jag dåsade i soffan, med mera med mera. Som en helt vanlig lördag fast hemma hos en mysfarbror som behöver hjälp med diverse.

På kvällen cyklade jag och köpte räkor. De tog jag med hem till Pelle på hagalund. Vi hade en jättesoft kväll med öl, räkor och bra nostalgimusik typ Broder Daniel-ish, The Smiths, och så lite nytt, typ Carl Johan Vallgren och en låt av Uffe Lundell som jag (hör och häpna) gillade - "Hon gör mig galen". Har varit lite neutral till honom sen han var inblandad i bråket med feministerna. Drygt pack åt båda håll som gillar att hetsa.

Pelle är så söt. Lille Pelle! Det är så kul att snacka sex med honom. Han är så förvånad över hur ofiltrerat jag pratar om det. Förvånad och glad :D

Idag har jag jobbat tre timmar, kom hem, och faktiskt innan jag slog igång datorn storstädade jag! Duktig tjej. Håller på & tvättar nu. Ska bara slöa medans det puffar på. Ikväll är det Solsidan och Wallander, bra tv-kväll.

Jag har blivit så duktig på att leva det lilla härliga livet, älskar det.

Annars är livet bra. Jag tackar högre makter för det. :)

Fredag

Spinningpasset igår var kanon och inte lika jobbigt som i måndags. Göött!

Var tänkt att jag skulle träna armstyrka idag men jag var ganska slut när jag vaknade imorse. Så det får bli en långpromenad i solen istället, vem säger nej till det? :) Ska köpa en ryggsäck idag.

Käkade nyss min awesome gryta på högrev, gröna linser och krossade tomater. Blir sugen på att göra storkok igen. Nästa torrvara att köpa är i alla fall kikärtor för här ska göra hummus.

Well, hoppas ni har det gött var ni än är.

Torsdag

Igår var jag till Uppsala och hälsade på min nyfunne vän F :) som skrivet i tidigare inlägg var vi till Gamla Uppsala och tittade på kyrkan. Han var även så fin och bjöd på sushi, sen kollade vi på 8 mile hemma hos honom. Behöver nog inte skriva vad som hände sen :) HAHA! Han är militär, kom och hämtade mig i uniform.. MUMS!

Idag har jag gjort urinprov, labbsvaren kommer nästa vecka. Känner mig nöjd. Ska snart gå till gymmet och svettas (ja, gå, cykeln vågar jag inte ta med då låset är kaputt).

Onsdag

Imorgon är dagen D med urinprov som ska ge mig jobb samt slutligen ännu ett spinningpass (jag är rädd. rädd som fan. spinning är inte att leka med). Hade tänkt kötta lite armstyrka på gymmet idag men jag spar mig till fredag.

Jag har en lysande idé förresten om att söka stipendiepengar från min hemkommun. De har en fond på 84000 som både elever som går/gått i grundskolan där kan ansöka om. Förra året sökte 24 stycken och 12 stycken fick. Blir det samma antal i år skulle jag mest troligt hamna i den senare gruppen :)

Frågan är bara vad man skulle söka använda pengarna till? Kanske en återtripp till barnhemmet i Mexico för att kolla till mina ungar? Eller kanske bara pengar för att täcka upp hyra/mat under en månads till och så bekostar jag resan själv?

*antecknar lite*

Jäklar, den här kvinnan alltså. Det är nice att bo själv. Stå framför spegeln, dansa lite fult och nynna "well, you done done me and you bet I felt it, i tried to be chill but you're so hot that I melt it..

..noo i won't hesitate no more, no more, it cannot wait, i'm YOOOURS..."

Ikväll ska jag åka till Uppsala. Titta in i kyrkan mamma & pappa gifte sig i samt träffa en ny bekant :) får se om jag hinner på Mitra imorgon när de kommer hem eller kanske Linn en stund. Visar sig!

Tisdag kväll

Min kväll i korthet:

Somnar på sängen 17.00. Vaknar en timme senare, inser motvilligt att min yoga börjar snart. Lyckas vända oviljan till lite träningspepp. Äter lite lätt, klär mig, springer ut till cykeln för att dra iväg. Stoppar nyckeln i låset - låset har fryst. Försöker få upp låset i 20 minuter. Frågar mamma i ett sms vad jag ska göra (lite närmre sanningen kommer vi om jag säger att jag duktigt radade upp alla könsord jag kunde + ordet cykel mitt i allt detta och sedan avslutade med att upplysa om att jag inte hade en jävla lås-sax att klippa upp låset med). Hon tipsar om hett vatten i ett sms. Vid det här laget har min träningsmotivation dött. Går in, kokar hett vatten, går ut, häller hett vatten på låset, och låset går upp. Vid den här tiden har yogan börjat. Nyckeln har fastnat i låset. Jag försöker få ur den. Lyckas inte.

Så jag tar med mig låset. Går sakta in i min lägenhet. Stänger dörren. Andas.
Går till kylen. Öppnar en flaska vin.

Fnizz.

Chili

Har jag sagt att jag är chilinarkoman? Chili är samlingsnamnet för massor av olika sorters spansk peppar. Ju starkare desto bättre.

Minns en gång när jag fick soppa till kvällsmat hemma hos en kompis och hennes mamma under gymnasiet. Enligt mina mått smakade det.. ingenting. Snälla som de var tog de fram kryddlådan till mig. Haha, deras miner, jag glömmer dem inte. De såg på mig som om jag just hade skjutit deras katt eller åtminstone tagit katten i svansen och gjort helikoptern.

I fredags hade jag cayennepeppar på blodpudding (kan se era kaskadspyor framför mig :) vilket funkade hyfsat även det. Jag kan ju ha chili på/i all slags mat. Det frigör endorfiner som ni kanske vet är beroendeframkallande (exploderar ut i kroppen när man är kär, när man tränar, har sex, är glad osv). Så jag säger det rakt ut: jag är beroende!

Härliga, underbara beroende, du som får mig att svettas dag som natt, får mig att bruka snytpapper som en annan kronisk förkyld, som höjer tempen, sänker blodtrycket, håller magen, näsan och humöret i topp. Underbar är du!

När man svettas åker toxiner ut ur kroppen vilket även det är fantastiskt.

Så tack Stina. Jag tror aldrig jag har fått en så fin present som gjort mig så glad. ;)

Spinning!

Jag har hittat min kamera som jag trodde hade försvunnit :) härligt!

Idag ringde de från lagret och jag ska få göra drogtest på torsdag innan det blir någon fortsättning på jobbhistorien. Blir gött det! Undrar när man kan få tänkas provjobba.

Var på spinning nu på kvällen och det var banne mig det jobbigaste jag gjort någonsin. Men det hade jag räknat med. Så gött att käka efteråt när man känner sig sådär vrålhungrig :)

Blir en helslapp kväll nu inför morgondagens eventuella duktigheter. Har fortfarande inte läst ut bicicletas-boken, borde ta och göra det inför Västerås nästa helg. Nu i helgen ska jag i alla fall jobba, blir gött det.

Ha det fint.

PS: jag lämnade in anmärkningar om fel i löneutdelningen för 2-3 veckor sedan. Idag ringer kärringen och frågar vad det handlar om. När lönen kommer om 3-4 dagar och det inte hinner läggas på. Alltså kommer novemberpengarna i februari. Tack för det! Inte nådigt hur fan man blir behandlad i den här branschen.

Dille


Så gött så!

Söndag

Veckorna går så fort, tycker att det nyss var söndag och jag gjorde en veckoplanering! Här kommer i alla fall en ny:

Måndag: Tjärnaskolan 8-11, nytt försök att prova på spinning (enda träning jag verkar klara av nu när jag gjort sönder knät)
Tisdag: Yoga och en fika med Matilda
Onsdag: Plugg
Torsdag: Pressmöte ang skolprojektet, spinning
Fredag: Plugg
Lördag: Jobb
Söndag: Jobb

Öppet för lite flex hit och dit med andra ord, plugget består ju bara av att läsa skönlitterärt :)

Lajbans

Fan vad det är trevligt att fylla år!

Tomaspojken kom och bjöd på födelsedagssemla, vi åkte och köpte barstolar och sen var det bara att sätta igång att tvätta, laga mat och fixa.

TACK FÖR EN ASKALAS FEST! :D
Sånt jävla härligt gäng det blev alltså! :D Synd att du blev sjuk Matilda och inte kunde komma, men vi får ses snart ändå tycker jag : )

Kvällen kan sammanfattas i skrålande allsång till Helen Sjöholm, "partypoooopeeer!!", sex & samlevnad i sängen, cigarrpuffning, lite dans, god mat och slutligen en god natts sömn full på vin!

PS: Jag fick så jäkla schysta presenter :) söta kramande saltkar & en sjal av Monica, en hel jävla kasse fylld av starka kryddor (!!! MUMS) och mat från en thaibutik av Stina, tekoppar av Fia :) Kanonglad blev jag! Men den bästa presenten var ändå att ni kom!






Hur lyckas jag se så jävla billig ut? haha :D






Men Så Jävla Bra Jobbat Sara.

Fixade lagerjobbet. Hehe. Nu ska jag till gymmet och springa ut glädjeruset :)

Bröst och kroppskomplex

Sen jag började träna har kroppen blivit fastare på sina ställen - trevligt. Även Thelma & Louise har minskat något i omkrets om man ser till när jag var lite yngre. Jag hade världens kanoner när jag var redan 13-14 år! Minns när jag började intressera mig för träning så hade jag en sportbehå i storlek 85C. Den var lite för stor men passade ändå någorlunda. Sheizze!

Mina bröst är fortfarande i hygglig storlek. 80C om det är vanlig bh, 75 med sportbehå. Det har ju sina fördelar när man blir glidtacklad och ska till att få sig ett skjut. I övrigt förstår jag inte bröstdebatten om att det är så synd om platta tjejer och "killargillarbarastorabröstbuhubuhu". Jag har alltid velat ha små bröst och har aldrig varit tjejen som kör boobflash på krogen för att få sig antingen alkohol eller ligg.

Oavsett, i love my boobs. Det ska alla göra. Har haft turen att inte ha bröstcancer i släkten (peppar peppar) och de är helt friska, enda lilla grejen är att det vänstra är markant större än det högra, vilket iofs aldrig varit något problem förutom när man ska köpa en madafacking BH.

Går alltid i sportbehå och pallar inte vanliga bh:ar. Om jag åtminstone hade haft en mer grandios rumpa? Så hade proportionerna varit okej. Men det har jag inte. Alltså ser jag ut som en krigarprinsessan Xena med dubbel uppsättning kulsprutor när jag har på mig vanlig bh. Härligt, det gör ju inte att killarna tittar mindre. Visst vill jag att de ska dregla men helst när man är i den situationen och inte försöker ha en vanlig konversation.

Nu har jag lyckats få fram att jag antingen vill ha mindre bröst eller större rumpa. Never gonna happen om man inte kör Beyoncestyle och gör 50 nedåtkliv med knät i golvet om dagen, vilket jag inte orkar. Så jag tror I fuck it och är nöjd med mig själv.

Ja'menää däää int nå probleeem å fååå säj ändååva. Dä fixä jaa! ;-D

Solsidan

Cyklade hem till Tomas igår alldeles för sent. Han hade haft fyspass innan och var helt utmattad. Vi tittade på Solsidan och Hipphipp - alltså, FINNS det någon roligare kvinna än Mia Skäringer? Jag börjar fnissa bara jag ser henne, hon är så BÄST! :D Älskar den serien.
(På tal om något annat kul kan ni läsa en asironisk journalists blogg på Cafe, Fredrik Backman, med krönikor här. Beroendeframkallande!).
Sov hos pojken och det var skönt med lite kropp :) fick frukost på morgonen och sen stack jag till gymmet. 5 km 28:43 idag, nu har jag förstått vad grejen är: under passet, fyll på med protein/mjölk-drink, så återhämtar sig kroppen grymt bra/snabbt till nästa gång.

Flög omkull på cykeln hem, den här gången gick det inte lika bra, sträckte framsidan av låret. Ibland känns det verkligen som att den muskeln kan gå av om man böjer sig för snabbt och nu gör det dessutom ont i den :S Torra svennebananer också, ingen som frågar om det gick bra trots att dom ser att man ramlar. Hahaha.

Imorgon får jag besked angående lagerjobbet och just nu känns det varken si eller så, då jag vet att jag kommer få vikariera i skolan och vården vid behov. Men det är alltid bra med jobb!

Nej nu blir det gött med lite krubb snart, ses och hörs.

Mums!

Dagens bästa inköp: blodpudding för optimalt med järn och blodapelsin för 10kr kilot! OMG! Här ska storhandlas, har redan slurpat i mig två..


Och så en relativt nytagen bild på en sliten tjej med långt hår!



Wutt?

Har fått höra på två arbetsplatser inom loppet av en vecka att jag verkar vara en tjej med "skinn på näsan". Vaa? Men det är ju ändå positivt att jag lyckats få till en sån bild av mig själv?!

Idag hade jag en åtta och en sjua.
I åttan kom det två frågor från ungen som vägrar jobba: "har du en dotter?" "eh, nej." "är du gift då?" "men nej tror du det eller." försökte svara lite argt men började skratta samtidigt.

Sjuan var hur söt som helst, de har ju inte kommit in i testosteronfasen än. Får jag vicka mer i den årskursen blir jag glad.

Tog mig en tupplur på eftermiddagen, lagomt trött är den här kvinnan. Just smackat i mig en stor portion hemgjord pyttipanna, ser fram emot morgondagens träningspass som jag tänkte får bli en 7-8 kilometers löpning på bandet.

Efter det ska jag käka grek med Saga och sen se "Little Fockers" på bio :D :D

På fredag blir det Max- och Moster-kalas!

Tisdag 2

Får en fin födelsedagspresent av Saga; middag och standup i Falun på fredag. Kanonmysigt! :)

Idag införskaffade jag mig mer grejor till mitt hem. En kaffeburk, två tekulor, salt & peppar-kar, ett rivjärn, ett durkslag samt en hink som inte syns. Det går framåt!

Går allt som jag vill har jag förhoppningsvis en fet lön i slutet av februari, vilket då kan innebära en upprustning av köket. Tar ett rum i taget här jag.





Nya hörlurar från Philips, utformade för träning. Motverkar alltså bakterieodling pga svett i öronen.. :D

Tisdag

Haha! Senast jag satte min fot på ett högstadium var -09 när jag precis kommit hem från Mexico och skulle berätta lite om resan i skolan. Då höll jag på att få hjärinfarkt av hur eleverna betedde sig.

Idag var jag ändå inställd på AD/HD, och tur var väl det :-) Som väntat hade jag huvudvärk efter de tre lektionerna men det var ändå sjukt roligt att vara boss och den som dom lyssnade på :-D. Sen vad gäller dampbarn, så lär man vara bestämd men ändå se igenom dom, det hjälper inte att skrika åt dom utan man får ta till lite andra metoder.. det man ska passa sig för är i alla fall att låta dom äga en.. vilket jag aldrig kommer göra!

Ska jobba imorgon också, 8.40-12.00, ser fram emot det. Strax ska jag sätta min röv på cykeln och bege mig till elgiganten för att köpa nya lurar.. sen blir det direkt till gymmet för lite styrka/kondition, och sist yoga :-).

Hojoj.

Mer jobb

Yaay! Här går man in på freetime och ser att jag blivit bokad hos min brukare S sista helgen i januari. Tacksamt, mycket tacksamt! ^_^

Måndagsbarn

Imorse ringde de från en högstadieskola här i Blg. och ville att jag skulle komma dit och vikariera. Som spanskalärare! Fick erbjudande om 3 lektioner idag och 3 imorgon men det var tvätt på schemat idag, så jag tackade ja till morgondagen. Ska bli roligt, intressant och spännande :-) och jag hoppas jag kommer klara det galant! Lite nervöst allt, men vad är det jag ska handskas med - dampiga tonåringar, inget att vara nervös över..

Ska strax traska iväg på möte efter att ha läst lite spanska. Blir ingen träning idag, kan inte ta mig dit, det är snorhalt ute och jag vågar inte ta cykeln. Lika bra ändå, har lite träningsvärk och det kanske är bäst med vila.

Puss & haj


Veckoplanering

Ok då e vi igång! Veckan ser ut som såhär:

Måndag: Tvätt. Möte med P&L. Spinning eller body combat på kvällen.
Tisdag: Yoga med Saga.
Onsdag: Plugg.
Torsdag: Spinning.
Fredag: Max fyller 3 år. Ev födelsedagsbesök. Får besked huruvida det blir jobb på lagret eller ej.
Lördag: Födelsedagsfest utav helvete, vin.
Söndag: Body balance, eftermiddagspass.

Fnizz

I nästa liv vill jag vara den där handen!

MEN GE MIG :D

Åh käre nån då.. nu dök hans lukt upp i näsan igen.


Herregud.

Jag ska aldrig, aldrig mer önska mig plusgrader på vintern. ^^

Cykelbanan till gymmet var det värsta jag varit med om sen jag såg andra världskrigetdokumentärerna på tv. Snöat under natten, den var oplogad, guppig och jag hackade tänder som en nyfödd isbjörn under hela resan dit, inte på grund av kylan, utan på grund av att vägen ser ut som en fucking skogsterräng. Det regnar. Och vart man än ska från Hönsarvet så är det uppförsbacke.
Upp för halva backen och sen sveper en ilska över mig utan dess like över att JAG måste cykla upp för den här jävla backen.
Uppförsbacken avklarad och jag cyklar på. Nästan framme, 3 km, och bara en sväng kvar. En buss står längre fram på andra sidan vägen, jag tittar på den medan jag bromsar, svänger och vad händer? Jag drar förstås omkull på cykeln. Bussen börjar åka. Jag reser mig upp. Bjuder på den.

Springer fem kilometer på gymmet och ligger på 30 minuter jämnt, nöjd efter att ha slitit som ett djur för att ens komma hit. Går av bandet och ser att vänsterskon är helt röd. Tar av mig skon och ser att jag blöder på 4 av 5 vänstertår. Hämtar papper.

Sätter mig på cykeln och börjar cykla hem, oduschad. En gubbe är ute och plogar där jag drar fram i snigelhastighet. "Nu är det halt!" säger han och storler. Jag svarar att det är det minsann och tänker, ingen mer vurpa idag. Närmar mig OKQ8 och ligger i en ganska bra hastighet ute på den lilla körbanan där marken är plogad. Inser att jag måste svänga in på cykelbanan, drar en tvärnit och drar omkull på cykeln igen. Den här gången får jag skrapsår. :) Reser mig upp, börjar garva.

Inser att det här med att åka omkull på cykeln är rätt kul, känner mig som en 15-årig pojkslyngel och undrar lite förtjust när nästa vurpa kommer och skrattar hela vägen hem. Det regnar.

Vet inte vad som borde vara mest förnedrande, att dra omkull på cykeln inför folk eller att både på dit & hemväg behöva åka förbi Tomas lägenhet, The Lord of Bekvämlighet som aldrig någonsin skulle behöva cykla till något jävla gym.

Men jag fortsätter fnissa åt allt. I hörlurarna kommer en låt från min tid på barnhemmet och värmer hjärtat. Och så tänker jag på sms:et jag fick mitt i alltihop: min norrlänning åker inte till Österrike över hela vintern som det var planerat utan blir kvar i Sverige. :D <3

Rätt så gött ändå. Och ett rejält träningspass fick jag.

Lördag

Slapp dag, åkte med Tomas för att försöka köpa barstolar, visade sig att de inte fanns i lager....segt. Så vi åkte hem till mig och gjorde varsin nachotallrik. Mums.

Håller på och planerar lite inför min födelsedagsfest nästa lördag :) den som vill är välkommen, jag har skickat inbjudan till de jag tror skulle vilja komma. Just nu är vi runt sex stycken i alla fall, får väl se hur många som lyckas trängas i den här lägenheten!

Jag längtar så mycket efter hud.. kramas, någon att sova och mysa med. Farligt vilken abstinens man kan få, ihhh. Skulle sitta fint med ett jobb att gå till nu, och få annat att tänka på.

Min fredag

Nu har jag äntligen köpt gymkort. 6 månader på Actic, var för feg för att prova något nytt. Jag trivs bra där; stora fönster, många cardiomaskiner, utsikt över simhallen när man springer..

Idag blev det 20 min cykling till gymmet som uppvärmning, 30 minuter löpning, 20 minuter styrka och 20 min cykling hem som nedvarvning. Styrkan har jag inte tappat sådär nämnvärt, vilken chock. Konditionen var till och med bättre.

Stannade till hos Tomas på vägen hem, han som hade lovat bjuda på mat. Vilken mat sen då! Kokt vit fisk med potatis, äggsås och körsbärstomater. Han är en riktigt duktig kock den mannen.

Kvällen har jag ägnat åt att med Linda åka och köpa ett barbord och skruva ihop det :D. Vi lagade lite mat och myste och tittade på Hot Rod.

Har för övrigt käkat säkert 150g choklad och en massa nachochips idag, det kan jag säga, var både gott och välbehövligt!


Min nya mysiga tröja

Lite pyssel

Tada!



Fint sällskap till maten minsann



Bara två stolar som fattas, de ska jag försöka fixa imorgon! :)


Aj aj.

Hyra och räkningar just betalda, tillsammans med matkostnad den här månaden så blev det ungefär 5000 kronor. Ibland är det inte sådär jätteflashigt att bo själv. Men jag är grymt nöjd ändå över att ha plugg, extrajobb och egen lägenhet.. det är värt de där stålarna. Jajamän. Nu ska det jobbas mer. :-)

En glad tjej

Bra dag - gick upp 6.30, tog ett bad, åt en god frukost, la mig på sängen för att vila ögonen lite och vaknade med ett ryck 09.10.. jäklar! Iväg på cykeln och leta sig till lagret och försöka hinna dit innan 10. Jag kom några minuter sent, vilket också påpekades under intervjun. En väldigt seriös arbetsgivare fick jag prata med som i princip sa - "gör man inte ett bra jobb blir man hemskickad"; vilket gjorde mig ännu mer tänd på jobbet! :-D

Nästa fredag får jag veta om jag får det. Vore helt kanon, för i så fall är sommaren spikad, med chans till förlängning efter det. 8 veckor nonstop! Och inte fråga om något Peace & Love ifall man är skriven på schemat då, jobbar man så jobbar man. Allting verkade stenhårt och jag tror jag kan lära mig mycket av det där jobbet.

Nu vill jag dock inte gå händelserna i förväg om jag inte skulle bli utvald (trots att han sa att min ansökan var intressant, samt att jag verkade vara en tjej med skinn på näsan, vilket jag antar 2010:s olika raseriutbrott har resulterat i :-). Jag har ju, gud är stor, mina vårdjobb som backup. Både litegrann under terminen och i sommar. Inte lika mycket pengar men ett härligt jobb, väger lika tungt :-)

Efter intervjun cyklade jag i 190 km/h till R som jag jobbade hos några timmar. Mötte sedan upp rara Saga på kupolen och det blev ännu en shoppingrunda, gud vad jag handlar! Men så nöjd blev jag! :-) En stickad slapp tröja, en ny väska då min dragkedja gått sönder på den andra, en kort blommig jacka, ny mascara och mockafärgad textilfärg, ska färga klänningar.

Jag känner mig som en oskuld när allt är sådär spännande, fnissigt, alla killar är potentiella partners, varje jobb är en möjlighet till karriär, skolan är något man kan strunta lite i (hej pappa) ;-) ja gud vilken energi jag har!! Kanske också för att jag nu är 99% frisk och därför imorgon tänkte sticka till gymmet direkt de öppnar och börja biffa. Jag ska bli stark :-) ska göra slut på mitt proteinpulver och bygga armmuskler som en RIKTIG MAN. Eller RIKTIG KVINNA om man nu vill det :-D



Intersports guldkorn

Mm, han var ungefär 1.90 lång, blond och en riktig svärmorsdröm. Jösses, denna vecka alltså.. har varit fullsmockad av en massa kött, jag blir alldeles stirrig. :D
Ska strax dra iväg på den där lille intervjun. Efter det blir det jobb under dagen, och ikväll ska jag träffa Saga.

Matåret har börjat bra

Till att börja med har jag käkat upp min Bregottask, det extrasaltade, och det blir inget mer extrasaltat i det här hushållet, med vänliga hälsningar Hitler. Nog för att det är gott och för att man gör av med salt när man tränar och svettas, men för mig blir det bara en ond fälla.. det är FÖR GOTT! Äter jag mycket salt, vill jag sedan ha något sött, som gör att jag vill ha nåt salt, och så fortsätter den onda cirkeln och jag slutar inte att äta förrän runt 01 på natten.

Så jag har börjat med en annan frukost! Gröt på fiberhavregryn, 1-2 msk vetekli (finns att köpa billigt på Willys), russin, mandlar (titta i affärerna, de säljer ut glöggmix kanonbilligt) och massor av kanel + mjölk. En god, budgetvänlig och mättande frukost. Till det en omega-3 kosttillskott och billig apelsinjuice för optimalt järnupptag. Voila!

Vetekli var det bästa jag testat hittills. To hell with dyra märkesvaror som är bra för magen osv, de vill bara sälja! Vetekli sätter bra fart på magen.

Igår gjorde jag en kanongod kvällsmat. Hemlagat potatismos på oskalad potatis, mjölk, curry, garam masala och salt/peppar, till det en kall bönsallad på kidneybönor, gul lök, olja, vitvinsvinäger, cayennepeppar och salt. Bönor passar bra ihop med starka kryddor. Ju längre de får stå i kylen och marineras desto bättre.

Nu börjar the evil förkylning och halsviruset avta, bara hostan kvar. Imorse ringde de förresten från Domnarvets skola, jag har ju skrivit in mig som lärarvikarie. De undrade om jag kunde hålla i musiklektion - kul! Men jag sa ifrån. Jag kan fan inte ens läsa noter. Ok, jag ska testa någon gång. Men då vill jag vara helt frisk.

Delitricilicious!


Det kostar inget att titta..

Mm. Nejjustdet. Drog in till stan för det verkade som att det trots allt var något fel med cykeldäcket. Gick in på cykelcentrum. Varför har jag inte varit in där tidigare? Haha. Det kostade inget att titta. Varken för honom på cykeln eller för mig på honom. Guud, jag kan verkligen tänka mig att han gillar snuskigt sex. :D

Jag lämnade aldrig in cykeln. Tittade in på Atlantum-gymmet och bad om en rundvandring. Tänk att det fick jag av världens längsta, sötaste receptionistkille som skrattade sött åt allt jag sa. Gymmet var inte det flashigaste jag sett, men kan mycket väl tänka mig att börja träna där för receptionistens skull. :D Han var adooorable.

Sen stack jag till slut till OK och tankade luft i cykeln, svängde in på konsum, och rullade till sist hem.

En bra dag. Nu ska jag och kaffet mysa in oss i boken "Las bicicletas son para el verano" "cykla gör man på sommaren" som vi ska ha läst till första skoldagen. Kul med cykeltema, trots att det egentligen handlar om spanska inbördeskriget :)

PS: Jag har köpt biljett till Håkan i Falun i april :)
PS2: När jag kånkat upp cykeln för trapporna till mig och rullade bort den till min ingång råkade jag dra med mig min snygga grannes plaststolar staplade på varann, det lät ungefär som att jag möblerade om. Jag vågade inte gå tillbaks 1,5 meter och ställa rätt dom ifall han skulle öppna dörren och undra vad som hände. För exakt 3 sekunder sen hörde jag hur han sköt tillbaks dom på sin plats.
Jag säger som Di Leva : När ska vi bli vänner?

Tisdag

Vaknade 06.22 av rethostan och det var tvärstopp i att försöka somna om. Gick upp och kokade mer bönor. Jag åt även en stadig grötfrukost inför dagens ansträngning - fixa kedjan som hoppat av på cykeln. Gick ut och gjorde det nyss, tog runt 2 minuter. Och jag är inte ens trött. Måste berott på gröten. Hahaha.

Nu är jag glad! Jag kan ta mig vart jag vill på min tvåhjuliga vän. Tror jag ska ta en sväng till Kupolen och köpa en ny väska. Har jag sagt att dragkedjan gått sönder på den? Samma sak på mina underbar vinterskor, det skar verkligen i hjärtat för dom är de bästa och skönaste och finaste jag någonsin haft.

Men lika glad för det är jag. För jag har en cykel! I veckan ska jag få skjuts av Tomas till Jysk och köpa ett barbord som jag spanat in :) blir nog fint i mitt rum.
Hej på er svennebananer.

Ny vecka

Tack Shirin, för att du skrev 4 likadana inlägg om att du inte förvarar kött i skafferiet. Tack!

Gick bara för det och handlade idag, en massa gött. Laxfilé, högrev, bacon, rotfrukter, kryddor, frukt, grönsaker, samt grejer till min nya idé: grötfrukost.

Idag måste måste måste jag åka till högskolan och låna böcker, uh, vill inte, orkar inte.
Först ska jag koka kidneybönor och frysa in. Är man ekonomisk så är man. Köpte torra.

Skrammel

Just radios är så psykadeliskt. Min är så rosa och fin. I skafferiet har jag: knäckebröd, grötris, parboiled rice, gnocchipasta, fullkornsmakaroner, fullkornsspagetti och tre paket nudlar. Dude, there's no meat. En sexkilometerspromenad idag, långsam för halsens skull, runt -0 strecket och älven har smält. Funderar på att måla av mitt överkast som kvällssyssla. Jag gör så konstiga saker. Hmm.


Uppd.

Strepsil jordgubb, knäckebröd med smör, ost och varm choklad. Min lördagkväll, det blir inte bättre än så.

 


Lördag

Galen kväll igår med vin, massa 91or, dans på Salas hotell samt en flata som först stötte på en och sen blev skitsur för Linnea råkade spilla ut hennes drink. Inget kött för min del, fanns inte många av det andra könet som intresserade mig. Men jag hade galet roligt :D och idag är min hals värre än värst men det var det värt. När vi kom hem 2.30 inatt hade jag ingen röst. Lite sömn har det också blivit, trots att Linnea både har en jättefin grand danois och en liten katt som liknar Oliver (ja, jag är svinallergisk, men det har gått svinbra).

Mitt tåg hem går kl.13, jag tror jag ska försöka orientera mig lite här i staden och kanske gå och köpa frukost. Kvällen blir nog enbart vila, vila, te, vila, te, vila, te, den ordningen. Samt vara lite småglad över jobbintervjun.

Yeah nu vänder det ordentligt här

För att komma med en jävligt positiv nyhet så ska jag på arbetsintervju på Icalagret på torsdag. :D Dom ringde mig! Jag vet att jag kommer kirra det också, hi hi hi!!!
Jobb, bil, stålar, avbetalning på lånet, fett värt!

Nu ska jag till Linnea, haj haj!

Nöjd tjej!

Har hittat på ett gym i Borlänge där man kan köpa tremånaderskort för studentpris! Större yta än nautilus och billigare än Svea. Perfekt att köra januari-februari-mars. För bara 220 spänn i månaden! Kanoners. Sen i april börjar man springa älvenrunt. Åh det hade vart så bäst att ha en gympolare. Men alla här går på friskis eller svea. Nåja, man är ju ändå i sin egen värld när man springer på bandet.

YESS! Aktheveteeeeeeet (aktivitet).
Bra hejdå.

Te


Trettondagsafton

Seg dag som har ägnats åt städ, tvätt och matlagning. Det där halsontet har hållt mig vaken inatt. Gick upp kl 07 för jag stod inte ut längre, kokade lite te och tittade på tv. Rätt mysigt ändå när det är så mörkt ute, men dygnsrytmen är lite uppfuckad nu.

Åker nog inte till Mikael när jag är såhär i halsen. Funderar på att titta förbi hos Linnéa i Sala imorgon istället, dela en flaska rött (alkohol är väl bra mot halsvirus?;) och softa.

Å det bara snöar ute.. såna här tillfällen skulle man haft en bil.. nån som har en till salu? :)

Fling

Seriöst, den här mannen, vill bara slicka på hans mage. Att gå ifrån kalla nätter med en kropp bredvid som inte riktigt vill, eller kan, till den här mannen, som lyfter upp en och kelar och kallar en sin prinsessa. En riktig heartbreaker! :D Nu har jag inte visat mig sådär jätteintresserad men damn vad jag vill ha en sån karl, kärleksfull och fin. Det blir nog inte han, men nu vet jag att de finns, igen :)

~

Jag står mitt i livet med mig själv. Känns lite famlande. Står själv, första gången på länge, utan att ha någon att sakna eller falla tillbaks på. Inte ens sakna; den känslan är konstig. Jag älskar Tomas, men igår kunde jag verkligen känna hur tomt allt är. Kände mig inte ens attraherad av honom. En ganska sorglig känsla.. men ändå skönt med vetskap om hur allt är.

Jag vågade inte fråga, men skulle vilja, fråga honom om tjejer och kärlek så att vi kan närma oss varann på det sättet istället. Det är ju ingen behaglig känsla att träffa en människa och känna att allt man hade är dött...

"Allting har förändrats men du finns kvar, allt var svävande men nu så ser jag klart."

Onsdag

Har gått och blivit krasslig, ont i hals och huvud. Igår jobbade jag i alla fall och av en slump träffade jag Tomas på vägen hem. Fick skjuts hem, duschade, sen åkte vi och handlade lite gott till kvällen. Gjorde en kalasgod lasagne med den vanliga bechamelsåsen fast med parmesan, kanel, muskot och massa gott. Efterrätt fruktsallad, med ananas, granatäpple, sharonfrukt, äpple, kiwi och apelsin och grädde. Lite för gott.

Såg inception, riktigt bra film, gillade den.

Idag var det meningen att jag skulle bege mig till ludvika men jag orkar inte så det får bli huvudvärkstablett, film och någon bok kanske.

Goda fina underbara liv

Jag känner mig som en helt ny människa efter att ha fått ligga. Haha! Nu har jag ju fått ligga hela hösten men med helt fel person. Gårdagens fångst gav mig 1000% energi och perspektiv på saker och ting. Jag är värd det allra allra bästa! Speciellt något fingerfärdigt, haha.

Så efter en morgon av bokletande på internet och extra lång sovmorgon (det blev inget jobb) gick jag ut och rastade mina Nike+skor för första gången på tre månader samt mina stora trådlösa hörlurar. Måste sett bra fint ut där jag gick med världens största leende på läpparna.

Gick runt älven och sedan till Coop och köpte tre liter apelsinjuice (mmm) på hemvägen var det en skäggig kille på cykel med sidväska som tittade storögt på mig och log. Jajamän, man är värd att älskas, hur finnig, bekväm och svettig man än är.

Promenaden slutade på 7,5 kilometer och 9500 steg enligt stegräknaren. Jag inser hur sjukt mycket jag går om dagarna i.o.m att jag bor så långt utanför stan, inte konstigt att jag äter som en hemlös på julbord ungefär varje dag och varje måltid samt på natten :D.

Veckoplaneringen ser ut såhär:

Tisdag: Jobb 9-16, Träffa Tomas för att reda ut om vi ska ha någon fortsatt kontakt eller inte.
Onsdag: Fika med Fia, Pizza med Per (bokstäverna)
Torsdag: Ledig, kanske en löptur.
Fredag: Spansk afton hemma hos Mikael i Örebro med lite vin, sombrero och spansk film.
Lördag: Sofie Jansson kommer hem till Dalarna :D!

Sniff sniff

Det här var vad jag tog mig idag.. oj oj. Honom kommer jag nog aldrig se igen då han bor i Luleå, men han kunde minsann ta hand om en kvinna. Som Astrid sa, man ska vara med någon som förtjänar en. Är lite i sjunde himlen just nu, kommer nog tillbaks ner på jorden och tristessen imorgon typ. Ikväll ska jag bara försöka hålla kvar hans lukt i näsan.. ^^


Gôtt

Lite grejer att se fram emot! :) Måndag jobb, tisdag häng med en vän, nästa fredag, ska jag ned till örebro för att hänga med Mikael min klasskamrat.. :) vi ska på latinofest förhoppningsvis, och mysa till det! Veckan efter det drar jag till Göteborg för fest! Ska mysa med Axel och ha pre-party för min födelsedag den 22 januari, husfest hos longman och dom, får även träffa min kära Emelie innan hon drar till America Latina!:) Kanske en Aliciadejt mitt i allt detta?! Alicia vill du komma på fest hos en massa jättechill folk?

Sen fyller jag och min systerson år den 21-22 januari vilket innebär mer kalas.. tre helger i rad! SÅ vill jag ha det!

Gud så fint! Tänka sig..vem visste? Aja.. nånstans här kommer skolan in; ojdå, måste beställa böcker, samt förbereda mina lektioner för mina spanskaelever, men hej, ingen stress..sånt där ordnar sig ^^

Livet är gött och jag har precis festat i mig som lite nattmat, stekt broccoli och grön paprika med en massa citron, salt, svart- och cayennepeppar. Hä fiint dä när man är lite sugen.

Kram kram!

Nyårsdagen

Gårdagen var ju bara för jäkla härlig alltså! Inget vilt festande ute, utan en hederlig nyårsafton hemma med massa vin, spel, min familj, god mat och Caroline. Hon är min äldsta vän har jag insett, vi har känt varann sen vi trippade runt som små dvärgar :)

Jag blev rätt så påverkad men det var bara skönt, för jag sov som en gudinna, fick sova ut efter veckans sömnbrist. Idag så följde hon med mig till Borlänge för att se min lägga, har haft en kanonfin dag idag, vi gjorde wok, hängde, drack te och fanns till!

Nu har jag precis druckit upp den godaste cidern någonsin, en cider som typ är som söt öl med ingefärasmak, helmumsigt. Caroline har åkt hem och jag är kvar. Imorgon kommer Ann-Sofie upp till borlänge och det blir fint att träffa henne.

Sen är det en annnan människa jag gärna vill se också, inte min klasskompis, utan ett annat mysterium ^^

Det är väl för kul att finnas till! Jobb på måndag också, kalasskönt, här rullar dygnen och stålarna in!

RSS 2.0