Det är dags

för ett inlägg nu när jag har en kvart innan min tvätt-tid börjar. Har inte ens kollat om det är ledigt. Bra planerat. Är det så jobbigt att gå ner för trappen och boka en tid.
Mest underkläder jag behöver tvätta inför resan.
Satt själv i matsalen idag. Lyckades krossa två kartonger med 10 liter Jokk tranbärsjuice innan lunch. 20 liter totalt alltså. På två olika ställen. Fick kalla på städ två gånger. Så jag blev sen upp till lunchen och satte mig vid ett eget bord.
Inte för att jag inte kan sitta med de andra och äta, det kan jag. Jag känner dock ingen lust över huvud taget. Vid frukosten idag pratade vuxna karlar om tamponger, hål och andra saker. En av karlarna frågade en i restaurangpersonalen varför hon stod med "rumpan upp i vädret" när hon fyllde på ett skåp under kaffemaskinerna.
Efter den frågan började de vid bordet skämta om att hon stod vänd åt "rätt håll". Roligt kan man tycka först, sen när jag såg hennes min insåg jag att det inte alls är roligt utan mest sexuella anspelningar som alla andra hör, och kanske får bilder i huvudet av.
Jag skäms att sitta där som tjej och i tidiga 20årsåldern.
Sen, jag vill inte sitta med "vuxna" pojkar som kallar tonårstjejer för kvigor och bryr sig mer om hur de ser ut när de pratar än vad de säger.
Olyckligt kan tyckas men dom är inte elaka, dom tillhör bara nån slags krets som jag inte vill vara del av.
Nej nu måste jag börja tvätta.

STAND UP


19 nov ;)

Shirin fyller år!!! MEMORERA!!
SItter och tittar på Idol med la familia. Blir så inspirerad.. inte att sjunga andras låtar, men att fortsätta med mitt eget! Fan vad kul! Skivbolaget lyssnar på mina låtar i helgen.. jag vet att man bara blir besviken på att hoppas på saker, men önskar iaf!! Tänk vad kul, ligga under ett skivbolag! Tycker iaf Anders förtjänar det som har producerat vissa låtar så pass bra. :D
Åååhh... fredagkväll, fylld av drömmar och visioner!

Framtid del 2

8-10 oktober:
London!

11-13 oktober:
Jobb 5-14.
14-15 oktober:
Ledig. Börja flyttrensa.

16-19 oktober:
Jobb 5-14

20 oktober-7 november:
Iran. Jag ska käka fett med iransk mat, se Isfahan, Hamadan, Teheran, Shiraz, Persepolis och massa andra COOLA ställen!

(25 oktober: en MKT välkommen lön + semesterersättning)

10 november:
Kontraktet för lägenheten i Gbg börjar gälla.

12 november:
Utflyttningsfest!

13-30 november:
Flyttpacka, städa ur lägenheten, organisera ihop en flytt med flyttbil, bärhjälp och allt. Samt försöka få jobba utav helvete!

30 november:
Flyttlasset bär iväg till Gbg!
Har börjat spinna på en idé mitt i allt detta. Kanske att bo i Smedjebacken hela december (jul/nyårsveckan är man ju ändå hemma), verkar finnas mycket behov på lagret då.
Och jag har ju som någon kanske vet, snart bokat in 2 dagar till i studion. Jag och Anders ska producera en ny låt i modernt 50-60talssound! Cool ska det bli! Så jag kan behöva pengar för att pröjsa det (tacksamt är att jag får delbetala). Eventuellt sälja Lillan ändå. Som morsan backade på idag btw. Inga större skador dock.
Framtiden känns go och glad!

Trött

Jag lägger lite för mycket energi på att undra "vad jag har gjort" folk när de inte ens kan vara glada för min skull över mina framsteg. Min flytt, min skiva, mina resor. De man innan trodde var närmst. Inte ens ett grattis. :) Inte ett ord.
Haha. Innerst inne är jag ledsen. Men så har ju också jag slutat bry mig om dem. Slutat investera tid och energi i människor som inte förtjänar ett jävla dugg av det. Avundsjuka jävlar.

Gud är stor..

..jag behöver nog inte sälja Lillemor! Räknade precis ut vad jag kommer få som en "bortglömd" bonus nu i oktober när jag slutar på icalagret: 10 000 kronor i semesterersättning.
Holy fucking lord vad välkommet i EXAKT rätt tid.

Söndag kväll

Tid för lite reflektion.. nu för tiden grejar jag det dock ganska bra själv.
Dopet igår var jättefint. Var så fint att få ha en hel dag med mina syskon. Och familj. Och lite släkt och andra vänner. God mat och gott fika. Blev fadder till Theodor. Maxameter: 10 av 10 möjliga. Nummer två är min :)

Fått bra respons på musiken hittills, hundra och lite mer visningar på båda låtarna jag la upp i fredags. Nu börjar det där jobbet med att försöka marknadsföra sig och sälja in sig. Samt det segaste men som kommer bli bäst: hitta musiker som vill framträda med mig live.

Ser inte fram emot att jobba 5-14 i fyra dagar på raken nu men vad gör man inte för pengarna. Hoppas på att jag får ranger i alla fall. :-)

På lördag åker jag och mamma till London och det ska bli så kul att få kvalitetstid med henne. Har dock inte hunnit planera så mkt så är det någon som har tips på vad vi kan göra där - messa. :)

Planerar en utflyttningsfest och förhoppningsvis grejar vi lokal. Kommer bli fett kul! När jag såg min inbjudningslista kände jag att: ja, jag lyckades hitta folket i borlänge till slut, dom att umgås med. När jag sänkte kraven både på folk och mig själv. Sjukt skönt. Känns ju lite vemodigt att lämna dom nu men ingen fara, jag gissar på att jag är tillbaks i Dalarna om några år.

Det var allt för idag dagboken. See you later.

Lost love

Faaan jag är så olyckligt kär.. hahaha! Vet att det är ett mindfuck, men kan ändå inte låta bli att dras med i det. Han är så fin så fin.. åhh guud, vilken förlorad kärlek. Jaja. Jag tänkte jobba på det när jag flyttat ner till Göteborg. Eller i alla fall skrota till det så att jag kommer över det snabbare. Kanske göra bort sig framför honom, eller säga helt fel saker så att man aldrig vill träffa människan igen. Det brukar funka!
Stand up, till er! Min darling som jag gjort själv.




RSS 2.0