Tillbakablick

Jag sitter och tittar på bilder från i höstas när jag mådde som sämst. Jag tyckte såklart att jag var tjock och folk sa åt mig att inte gå ner mer i vikt. Jag hade ätit mindre i princip hela 2010 för att jag trodde vårat förhållande skulle bli bättre om jag bara blev mindre, smalare, bättre. Så kraschade allt när vi så gjorde slut och jag ville avsluta livet typ. Var övertygad om att jag aldrig skulle bli älskad igen. Att jag aldrig skulle älska någon igen..



Benranglet 2010 liksom, tjena bruden


Jag har växt en hel del, både fysiskt och psykiskt sen detta, haha :). Har insett att för att må bättre får man lägga den där biten åt sidan. Det där om att bli älskad eller inte av Den Där Personen. Det finns kanske inte någon för alla. Men det finns vänner för alla, och jag är så tacksam för att jag har er. Mina telefonräkningar är inte roliga att ha att göra med nu för tiden, vilket jag är nöjd över. Jag ringer när jag är ledsen, glad, uttråkad..ni finns där. Och för det är jag så glad och tacksam.

+5kg sen september, bra jobbat. Jag mår mycket bättre nu, på alla sätt. :)


Nu så!

Kära dagbok.

Sista dagen med HawnZ blev toppen, förutom att det var då mitt pollen var som värst. Efter att Hasse varit ute och sprungit lite gjorde vi ärenden på staden och sen åkte vi och fikade med Shirin och bebisen. Goda munkar och lite allmänt bra prat om det ena och det andra :)

Körde hem och tvingade mig själv till gymmet för att röra lite på mig. Det var dock nästan helt impossible. Det här pollenet är för jävligt!

På onsdagen hängde jag med Stina, våran sista gång i Dalarna på ett tag innan hon flyttar. Vi gjorde en turistig utflykt till Frostbrunnsdalen med packad matsäck och hängde sedan i gräset resten av dagen.

I torsdags sov jag mest hela dagen och sen på kvällen kom Tomas. Igår ringde de in mig från lagret, jobbade 13-21 och resultatet av det är att jag har ont i varenda jävla muskel! Påminn mig om att stretcha efter nästa gång jag har tänkt lyfta typ 2 ton för hand. Haha.

Jobbar 8-13 idag, mest lastningar som tur är. Har iaf ätit en riktig grötfrukost och druckit två koppar kaffe, så det här ska nog gå bra. Efter det måste jag verkligen tvätta !!! För imorgon är det samma visa, jobbar 14-19 och efter det så tänkte Martin och jag göra lite musik i hans studio. På måndag åker jag till Göteborg! :D För nu är det bestämt att jag spelar in där. Jag får sova hos Alicia, jättesnällt.

Kommer nog inte kunna slappa förrän jag sitter på bussen dit, men det är ju bara två nätter kvar så :)

En Annan Dag

Galet bra kväll/dag idag igår. Rundvandring på kupolen, radiohäng i gräset med Pelle P, köttfärssås, bingolotto, Lotta Engberg, billig folköl från Tempo, Svenne Rubins, och sist hamnade vi i Cols stuga. Där sov vi kvar, och på förmiddagen grillade vi :D

Sitter och funderar på vilka tre låtar jag ska spela in. Det blir nog The Monster, Heroine och eventuellt Life doesn't work that way som sista! Blir nog bra :)

Är galet sugen på ett dopp i sjön! Men då lär jag ju bli sjuk som fan. Vi rundar av Hasse-visiten med att springa milen imorgon, plus ett besök i Krylbo :)

På Onsdag kommer Stina, vi ska till badhuset då! Fasen vilket gött liv jag lever just nu. Bara vänner och yra hela tiden :)


Söndag

Trevligt att hänga med min familj och Hasse igår :D God påskmat och fina minnen pratade vi om. Sen puttrade vi hem till mig. I princip alla som sagt att de skulle komma och partaja kom inte av olika anledningar, ungefär vad jag räknat med. Jag pimplade i alla fall vin och sen kom Erika och hennes kompis.
Gick in till stan och började på S1, där kände jag inte igen en jävel. Vidare till Engelska och det var där folket hängde.

Alkolås på mobilen verkar som en idé!

Idag ska vi sola lite, softa och spela bingo ikväll :)

Det luktar bränt

är det någon som tänker?
Skämt åsido.

Igår jobbade jag sista dagen på lagret på ett tag. Det är fler som blivit upplärda och behöver få jobba in sig. Jag kommer få jobba typ en dag i veckan schemalagt. Tråkigt det.. men nåväl, jag har ju annat att göra..än att jobba där. Dom ringde ju t.ex. in på mig ledsagning idag, så det var bara att pallra sig upp imorse. Försov mig, skulle börja 09 och slog upp ögonen 08.40. Som tur är har jag en förstående brukare.

Efter att jag jobbat var jag hur seg som helst. Kanske inte så konstigt när man jobbat 8 dagar på raken. Ringde Ida som ska spela in mig, det var kul att prata med henne. Lagade lite mat och sov. Vid 19-tiden insåg jag att jag behövde göra något åtminstone, för att känna att dagen blivit värd. Jag tog cykeln till Actic och la mig i solariet. Det var skönt :) det är också där rubriken kommer in i texten. Sen handlade jag lite mat och annat på Willys.

Alla verkar festa ikväll? Jag spar mig till lördag. Får finbesök från Västkusten (Sydamerika?) och lite andra håll. Ser även fram emot att gå ut på krogen, nu när det är vår och man slipper frysa ihjäl. Förhoppningsvis kanske man kan flirta till sig något oskyldigt, och sen gå hem och sova gott med sina tjejkompisar :)

Saftigt inlägg.. eller inte. Vill komplettera med ett skämt av min andra hälft, Alicia. Hon frågade sin mjölk idag om den var sur på henne. Hahaha! Älskar det :)

Natt

Om dig:

Jag har spelat mina kort. Alla jag hade på handen. Vi har bara en lek, en kortlek. Jag betraktar, inväntar dina reaktioner, det kommer inga. Det är sorgligt hur man kan vara så avstängd, så långt ifrån att känna. Jag ser på dig med rak blick. Det blir inget mer från mig nu.

Fittpucko. :)

Idag blev jag skitglad. För min chef sa att jag är "slagskeppet" bland de nya studenterna på ranger. Inte bara på expedition, utan ranger också. Fatta glad jag blev!!!!! Det är ju verkligen goda förutsättningar för att få förlängt vikariat i höst :) och tjäna gött med pengar. Och söka tjänst i höst!

Jag stannar upp och känner hur det känns inuti. Jag vet, att jag aldrig mer kommer gå tillbaks till osäkerheten. Aldrig. Aldrig känna skammen igen. För varje gång någon försöker trampa på mig, lyckas det flyga ord ur munnen. Innan jag släppt in skammen. Den kommer inte in längre! Nästan jämt, tar jag genomtänkta beslut, och kan stå upp för mig själv, svara för mig.

Det känns så jävla annorlunda men helt rätt. Jag blir aldrig den gamla jag igen.

Det är så himla bra träning för en osäker tjej att vistas bland män. I de allra flesta fall måste man stå på sig och jobba upp självförtroendet, för många gringubbar är otrevliga. Och inte skulle jag väl sluta ett jobb för att gubbarna är sura. Lättare och bättre att lära sig vara rapp i käften. Och roligare! :D

Jag har käkat godis så att jag mår illa. Dom har påskgodis för 38,90:- kg på LIDL som jag köpte innan jobbet. Var också in på Stadium och köpte en ny jobbtröja för 300 spänn. Slösa var det här.. 

Imorgon jobbar jag på skolan 8-13.30, sedan lagret 17-22. Sen är jag ledig april ut (nåväl, det kommer antagligen komma någon mer jobbdag :).

Och så hånglade hon bakom två långtradare.

För de som inte visste det så har jag väldigt fullt upp på jobbet med att spana in kött. Och igår lyckades jag få hångla bakom två långtradare. Hur kul låter inte det ???!!! :D Haha. Honom hade jag jagat i en och en halv vecka och till slut fick jag som jag ville. Nu undrar man såklart, vad händer härnäst, och jag vet inte. Halva lyckan var att jag kunde genomföra det. Resten är lite mediokert, då jag vetat redan från början att han inte är drömmannen. Han är läcker, men han är inte ens vardagsmannen. Han är ingen man alls för mig. Det verkar vara så svårt att hitta den personen.

Jag kunde ha sovit till 14 om jag ville idag, ändå vaknar jag 07. Det verkar som att mitt undermedvetna försöker få mig att gå upp och läsa spanskabok! Eller plugga mer. Det gick ju så bra igår!
Mamma ringde igår, det var fint att höra hennes röst. Jag tror verkligen att hon är en ängel. Hur kan man älska en människa så mycket? Det blir ett besök hem till SMB i påsk, på lördag tror jag.

The week-ish:
Tisdag (idag): Sola kanske? Läsa bok. Jobba 17-22.
Onsdag: Montessori-jobb 8-13.30. Lagret 17-22.
Torsdag: Sagafika.
Fredag: Hångel.
Lördag: Smedjebacken. Kvällen fest i min läggaaa.
Söndag: Rehabilitering från festen.

Måndag i mitt lilla liv.

Hej mina kära 8 +/- läsare.

John Mayer spelas i mina högtalare, "waiting on the world to change", väldigt glada toner. Och lika glad är jag! Solen skiner ute, jag började morgonen med kaffe, omelett och textanalys. Jobbade riktigt bra. Men, man kan inte sitta för länge med skolarbete, så runt 11.30 satte jag mig på hojen och cyklade till gymmet. Sprang halvmilen på 26.20 idag. Idioten jag lyckades trycka på nödstopp vid 4km - 20 minuter, så egentligen gills inte den där tiden eftersom jag fick börja om. Det hade varit intressant att se vad 5km slutade på!

Lika glad ändå är jag, för nu mår kroppen bra efter lite motion. Jag åt även världens godaste lunch nyss, honungsbröd med massor av smör, ost och ägg. Jag ska lägga mig och sova lite innan jobbet för det är tre riktigt röriga dagar som väntar mig på lagret. Dagarna innan påsk är det brutalt mycket varor och ordrar som ska plockas och lassas ut till butikerna. Mycket folk i gångarna vilket resulterar i totalt kaos. Jobbar samtidigt som Ted och Fille idag i alla fall, dom jag blev upplärd samtidigt med.  Så det blir nice! :)

Godnatt.

Söndag

Det är söndag morgon och jag sitter och lyssnar på Håkan Hellström. Det gör fan ONT i mej, för att vara riktigt emo, att mitt sommarschema på jobbet börjar veckan före P&L, att jag antagligen kommer vara schemalagd då. Två artister vill jag se, Bob och Håkan. Jag kräver inget mer än det!!!

I fredags jobbade jag 8-13 i skolan och 14-19 på lagret. Gick hur fint som helst. Igår jobbade jag 11-16. Har till och med hunnit med att dricka lite vin i helgen :) förutom att snacka bort massa timmar över skype med Allis. Idag ska jag jobba 11-19, först plocka kollin i tre timmar och sen rangera lite.

När jag var lite full igår beställde jag biljetter upp till Östersund. Ända sedan Astrid kom hem från australien så har jag tänkt att jag ska hälsa på henne. Igår hittade jag biljetter för 140kr enkelresa!!! Helt galet. Så 12-15 maj är jag uppöver, kul ska det bli och värt. Har aldrig varit där, jag åker annars alltid neråt i landet.

Jag ska starta eget företag för att komma undan moms och skit när jag spelar in i studio. Fan, det är mycket att hålla reda på i huvudet nu. Lär nog skriva en lista.

Nu måste jag laga i ordning en matdosa för snart är det dags att bege sig ner i gruvan. Fortfarande 100x tacksam över att jag har jobb. Det har jag inte alltid haft liksom. Det är en solig dag, så jag hoppas alla andra befinner sig utomhus inom några timmar!

Tjohoj!

Torsdag

Blev riktigt irriterad idag på några dampungar i skolan, men nåväl. Det gick över. La mig och sov en stund innan lagret. Har gått bra att jobba idag allt som allt. Fick lite besök av Ted framåt kvällen, han ville se min lägenhet :)

Jag blir lite frustrerad angående mitt kött som beter sig hur konstigt som helst. Ena stunden stöter han stenhårt, andra så dör det. Jag gör nog bäst i att bara släppa det och se vad som händer. Han är ju obegriplig ändå.

Har ändå annat i huvudet. Vågar jag lägga 8000 på en ordentlig studioinspelning med Ida som backup? Det kan som Johan säger bli en fruktansvärt fin merit. Aja, ska tänka på saken.

Dåliga nyheter om lagret; kommer inte få jobba mer än kanske en dag i veckan fram till vecka 25. Inte inte bra alls.

Godnatt!

Gomörrn.

HEJ!

Idag har jag sålt kurslitteratur till en kille och cashat in 200kr. Bra det, för igår råkade jag bli av med 6000 kr när hyran skulle betalas och även musikprylarna. Hehe. Pengar är verkligen inget konstant.

Mars känns som en dimma nu, hur orkade jag jobba såpass? Kanske för att skolan inte kändes så allvarlig. Nu börjar det dock pocka på min uppmärksamhet; uppsatsen som ska skrivas 4 juni.. nåväl, jag har ju bestämt mig för att klara kursen, vet att jag kan om jag vill och lägger ner tid på det. Då kan man inte jobba lika mycket :) I höst kan jag jobba.

Jag sitter på biblioteket och har kommit igång hyfsat med den kritiska analysen, känns skönt. Morgondagen finns inte. Då ska jag jobba 5h på skolan och 5h på lagret. Likaså fredag.. men dä fixä ja!

Så på det: Tomas Ledin - Hopp (om en ljusare värld). AAHAHAHA.

Puss på er :)

Måndag

Slapp dag.. volontär 8-11, sen åkte jag direkt till gymmet. Sprang 5km och gick 3. Hyfsat nöjd med tiden men inte supernöjd..

Nu på kvällen var jag ett möte om volontärarbetandet.

Lite ur balans, vet inte om jag gillar det. Men du är ju så fin!
Imorgon ska jag försöka ta mig till biblioteket och plugga. Ska stänga av mobilen också så att inget jobb kan nå mig.

Godnatt.

Vår lilla stad

Även här händer det! Att man i köttsoppan hittar.. en stek. JÄVLAR!!!! JÄVLAR VAD JAG VILL HA DIG!! Och jag håller på att förvandlas till en sjukt tjejig och blyg 14-åring.. hahaha.

Det är frustrerande men kul. Kul men frustrerande. Hur fan ska jag kunna fokusera..

Lördag

Haha. Vi hade monopolkväll utan monopol igår. Det blev en jävligt trevlig kväll med mina systrar, Ingemar, Tomas och Max. Sistnämnde snarkade ju dock ganska tidigt.
Vi gjorde en fet carbonara och käkade lite tapas och lyssnade på Markoolio bland annat.. Mitra headbangade.. Tomas satt och nojade över att inte hinna med tåget dagen efter trots att han inte hade bråttom.. behöver jag säga mer? :D Jag somnade i Max säng runt 02 och vaknade hyfsat utvilad vid 8. Tur det, för jag skulle ju köra bil till Västerås! Jag tror åtminstone att jag var nykter, drack inte sådär fruktansvärt mycket men i alla fall nog för att skicka rätt hemska sms till D.. hahaha!

Skoldagen idag var kul. Jag fick tillbaks en inlämningsuppgift med gott betyg. Vi diskuterade en jättebra bok vi läst i litteraturkursen och pratade även mycket på textanalyskursen. Sist såg vi film :)

Körde lite fel när jag skulle hem, hur lyckas man? Blev någon mil extra sådär.

Ska sova snart så jag vaknar glad och utvilad imorgon, för då ska jag jobba. Längtar till torsdag..... :)

Friday, i'm in love

Igår hängde jag med Saga hela dagen. Fan så mysigt det var! Först en långfika på P&L, sen en liten runda på kupan och sist hem till mig. Jag råkade köpa lite vin, hehe, som jag klunkade i mig hälften av senare under kvällen. Lyxade även till det med lite räkor jag hade kvar i frysen.. sen när jag blivit lite småfull ställde jag mig och kokade två ägg. Bra fyllemat :D

Nu sitter jag på biblioteket med cola zero, godis, snus och ska försöka få någonting gjort till kursen. Ikväll ska jag åka hem till Shirr, Ingo och Max. Vi ska spela monopol och äta flottmat! :D

Lalala :D

Onsdag

 

Jag hade ju världens skönaste kvinna på besök idag! Hon körde ända från Östersund och efter Borlänge vidare ner till Örebro för att köpa en chinchilla. Haha! Hon är så flummigt skööön, love you baby.
Hon kommer imorrn igen och då ska vi ta en liten mysig lunch på stan, det har vi förtjänat!

Astrid följde med till lagret och det var roligt att visa någon min arbetsplats, kan ju vara rätt rörigt att förstå vad jag håller på med därinne..

Jobbet var stressigt idag, jag hade en jättestressad chaufför som blev otrevlig och scannern krånglade stup i ett. Men I kept cool! Vad fan ska man göra liksom? Spränga sig själv i luften och be någon ta över lasset? Det är bara att jonglera på med allt man har för händer, och går chauffören för långt i sitt intefåttliggapåetttag-humör får man väl säga åt honom att skärpa till sig.

Som vanligt tråkigt att komma hem till en lägenhet där man inte har en famn att krypa upp i. MEN, jag påminner mig om att många människor där ute i världen är singlar! Och bättre att vara singel och trivas med sig själv än att vara i ett förhållande som inte är bra alls.. eller hur?

Jag hittar nog min man tillslut :) <3

Imorgon: sovmorgon. SOV-FUCKING-MORGON!! Studier, lunch, träning. Vårväder. Allt precis som jag vill ha det. :)

 

Godnatt!

 


Onsdag

Igår var en helt sjuk dag. Började som volontär i tre timmar på skolan, kanske var där det började gå utför.. jag var redan dödstrött när jag gick upp och det blev inte bättre av att vistas i en lågstadiekris där dom skulle bygga ett hus i papiér mache. Och en unge hade mage att säga "Du ser lite trött ut". Hahaha! Det är du som gör mig trött, cp-unge.

Nåväl. Åkte och tränade för att framkalla nån slags obefintlig energi. Gick jättebra, jag har börjat få muskler av att dra burar och plocka kollin hela dagarna. Åkte hem. Åt. Sov. Åkte till jobbet.. där var det ju rena cirkusen. Jag trampade snett ner från trucken och lyckades ramla, tog dock emot mig rätt bra. Tappade bort mitt passerkort som man måste ha för att komma genom varenda jäkla dörr inne på lagret. Fick ett spännband i ansiktet och hade såklart ingen kvällsmat med mig. När jag till sist slutat och kommit hem ringde dom och sa att fyra av mina burar saknades.

Hur var eran dag?
^^

Så jag tog ett beslut idag, ringde och sjukanmälde mig. Skulle ha jobbat tre timmar hos Stig men nej, ibland går hälsan före. Så nu har jag suttit någon timme på morgonen och jobbat med spansk textanalys. Idag ska jag både få träffa Stina och Astrid - vilken lyx! Åh det kommer bli bästa dagen. Jobbar 17-22 även idag, sen har jag en hel vecka ledigt! Åh vad skönt det ska bli. Ska jobba igen en massa skolarbete. Vilken lyx, att bara få plugga ;)

Måndag

Det blev en trevlig brunch med Terese och Tomas. Har även satt mig och försökt strukturera upp hur jag ska studera fram tills lördag.. usch, den här veckan blir tjock.. Västerås på lördag. Men jag fixar det..varenda gång!

Inget av intresse som vanligt.
Godnatt.

Söndag

Konserten var bra men jag var lite för nykter och lite för trött! Hehe. Väntade utanför nån timme sen för att få prata med Håkan, sen när han väl kom ut och det var aslite folk där så fick jag starstruck och helt tvärstopp i käften. Blev inget prat där inte..

Vaknade imorse och undrade varför det inte snurrade framför ögonen? Justja, jag drack ju ingen alkohol. Åkte till jobbet och jobbade 14-19, ingen övertid idag. Nu ikväll har jag städat lite eftersom det kommer nån gubbe och ska kolla ventilationssystemen imorgon bitti. Tycker de är här och grejar hela tiden!

Förhoppningsvis är de klara tills Terese kommer hit för en mysig frukost.

Jag har beställt ett gitarrstativ, mic-stativ, en mic, ett externt ljudkort, en gitarrkabel och ett popfilter, för jag ska börja spela in egna demos hemma. Promiskuös med pengar, jajemen.. men jag tycker liksom det är värt det, varenda öre. Den här historian gick på ca 3200 kr, på det tillkommer pengar för en gitarrförstärkare, vad den nu kan kosta, 3000 kanske. Men det tar vi när nästa lön kommer!

Godnatt :)

Lördag

Goddag. Jobbat de senaste dagarna. I torsdags 17-00, blev två timmar över. Igår jobbade jag 14-19.30, sen åkte jag till Leksand och hälsade på Stina och Halbe.
Det går fortfarande jättebra på jobbet, och nu har jag sökt samma jobb fast på lagret i Västerås. Jag tycker det är smådrygt att man måste börja fixa och ordna såhär pass tidigt för vad man ska göra i höst. Om två veckor är sista ansökningsdatum till högskolan. Men det, känner jag, kommer nog inte bli aktuellt. Utan bara jobb.

Snart ska jag på konsert i Falun, blir nog bra, men jag längtar nog hellre till jobbet imorgon. De behöver säkert övertid också. Idag känns inget roligt, alls.

RSS 2.0