Nikotinfri, laktosintolerant och frisk

Ja, det har skett lite förändringar i mitt fysiska liv.. jag är NIKTONFRI :) och det känns kalasbra. Om två dagar är det sex veckor. Hur FAAN lyckades jag?! Jag måste haft sån jävla styrka i beslutet den där dagen!
Något tråkigt är att jag typ fått det bekräftat att jag är laktosintolerant. Har käkat typ 95% mjölkfritt i en vecka och magen mår mycket bättre, men tyvärr måste det bli 100% ändå, jag måste ta bort mjölket ur kaffet och sluta äta glass .
Jag tror jag måste ha utvecklat intoleransen av mitt bregottätande tyvärr :S nog om det, känsligt att prata om, haha saknar smöret så mkt.
Meeen men. Idag jobbade jag sista passet 5-14. Åkte hem, sov två timmar och cyklade sen och handlade. Skulle "bara" köpa laktosfri mjölk och det slutade med att jag roffade åt mig hela jävla grönsaksavdelningen. Åååh älskar min grönsakslåda! SÅ fina färger former och smaker :D. Köpte även lite röror och såser och cayennepeppar som jag inte haft hemma på ett tag. Samt godis så att jag skulle klara mig hela kvällen, haha :)
Nu på kvällen har jag varit och hämtat en radiostyrd bil åt Ida (?) som en liten tjänst, hon kommer upp och hämtar den nu i veckan. Jag drömde om henne häromdagen, tror nog jag haft lite ångest kring beslutet att tacka nej, för vet att det kan bli bra liksom. :S :(
Imorgon får jag sovmorgon, så jävla guld! Ska sova till 10, träna vid 12 och jobba 14-22.
shoobiiee

dags för ett inlägg

Hallaao!
Imorgon ett 5-14pass, sen ledig en dag och sen sista 5-14 för sommaren! MYS. Nästa vecka jobbar jag 14-22 + en dag 16-00. Veckan efter det 7-16 och sista veckan 16.45-00.
Jag knäcktes av det här 5-14 skiftet, såpass att jag försov mig i tisdags.
Hade sovit enbart 4 timmar/natt i 3 dygn, så inte så konstigt.
Det misstaget ville jag inte göra om. Så jag sov hela onsdagen på dagen efter jobbet, och vaknade upp som en gudinna idag. Underbart! Har haft jättemycket energi och myst runt med P3 i öronen när jag sorterat kött, kyckling ostar och allt vad det varit.
Alicia har satt igång och tränat som ett riktigt ARSEL (http://orkardueller.blogg.se) vilket har inspirerat även den här slöröven att börja jobba. Så jag har tränat tisdag och idag. Bara vikingahatten som fattas (URSTARK) . Konditionen är i princip obefintlig, men chinsen är oslagbara! Lyfte mig 8x19kg i hjälpvikt idag, awesomeness i dess renaste form. Fortsatte med 26x8 och sen gick jag över på hantlarna.  7kgx10, 6kgx10. Över till löpbandet. 20min löpning, 10 cykling, 10 crosstraining. Lite situps, sen cyklade jag hem .
Bådar gott! Starke adolf eller?
Jag och grannen har precis varit iväg och köpt kvällsgodis.. haha! :) Blev så sugen :)
Nää, bäst att lägg säj. GODNATT!

Om depp

För fan!
Ta hand om dig själv!

Det är ditt jäkla ansvar att må lite bra och vara lite glad. Om du försöker och gör allt du kan, så ska jag finnas där.
Om depression och depressiva sätt: jag orkar inte. I mitt liv har jag både varit den melankoliska, ledsna och ständigt dåligtmående men jag har rätt ofta också varit den som har lyssnat, lyssnat, lyssnat och satt andra före mig själv.
Det finns inget helgonlikt i att sudda ut sig själv till förmån för andra. Oftast så skadar det människor i din omgivning som älskar dig och som kanske vill och hoppas att livet ska vara något bra och roligt. För dig. Jag är så jäkla trött på att se och höra människor jag tycker om nedvärdera sig själva, klaga på sig själva, ursäkta sig hela tiden och fan och hans moster.
Jag blir påmind om hur mamma alltid gjort det och hur ledsen det gjort mig att HON, min ledstjärna och idol, varit så taskig mot sig själv. Förut blev jag ledsen. Nu blir jag mest irriterad.
Alla har ett ansvar för sig själv och för de man tycker om att älska sig SJÄLV. Åtminstone vara snäll mot sig själv. Resten kanske kommer med tiden.

PS: Min mor har blivit tuffare med åren, ett litet tillägg bara.

En lördag i mitt liv.

Jag är jättedålig på att göra bra och intressanta blogginlägg men jag har verkligen ingen energi. Well! Var ledig i torsdags, tog mig hem till mamiz där vi käkade tacos och drack vin. Shirin och pojkarna var med så det var dagen i ära fler pojkar än flickor i huset! Var så underbart att se systersönerna igen :)
Och så kanongott med vin då! Blev tråkigt nog trött som fan vid 22tiden men jag behövde nog sömn. Sov på en nice madrass på golvet då resten av huset var ockuperat, och vaknade morgonen därpå till Max härliga stämma :)
Jobbade fredagen 16.45-00, lyssnade på jättebra house i P3 musikguiden nästan hela kvällen när jag stod och sorterade Texport (en form av specialpall som lossas på lagret och skickas ut till de olika butikerna). Dansade lite för mig själv, haha.
Idag har jag varit ledig och det har varit nice. Sov ända till 09.40 och tyckte det var en bedrift. Förde över pengar trots att det inte är löningsdags än, men jag hade ingen frukost hemma så. Stack och handlade och det kändes skönt.
Jag har insett att jag är laktosintolerant typ. Och trots att jag bara haft mjölk i kaffet idag så har det lilla gjort att jag fått ont i magen. Så jag ska lägga ner det och det känns ganska skönt att ta itu med Bregottberoendet på riktigt :D.
Större delen av dagen har jag hängt med grannen. Först fick vi upp till Bergebo med en termos kaffe och pepparkakor och satt och chillade där på en bänk. På kvällen drog vi till Falun till hopptornen, hur mysigt som helst att sitta där med en filt omkring sig och begrunda en backhoppares syn (hur tänker dom egentligen?!) samt att pussas lite, trots att det kanske inte leder nånvart.
Nu måste jag sova, för imorgon inleds veckan 05-14.. fy fan.. sex dagar på raken. Skjut mig i röven.

Lediga torsdag

Jag skrev igår på facebook att jag var jäkligt förälskad. Men jag undrar nu om det bara var något desperat försök att övertyga mig själv.
Inatt gav jag det ett sista försök, jag sov hos honom. Men så fort jag kommer i närheten av honom så börjar han skruva på sig, sucka oroligt och liksom slänga med händerna. För att sedan bli helt lugn i en minut, sen börjar det om. Det intima livet är inte heller särskilt bra.
Just nu känns det bara övermäktigt att försöka vara tillsammans med någon som har den diagnos jag tror att det är, trots att han är jättefin och mysig i övrigt.
Fan. Vad fan! Men jag kan liksom inte försöka tvinga mig själv. Och jag kan inte lösa någons problem. Ååååååååååhhh jävla skit fan! Men så blri det väl när man längtar så mycket efter att vara med någon. Då inbillar man sig och håller på.
Nej. Det blir väl bra att jag flyttar som jag tänkt från början. Idag ska jag åka till Smedjebacken.

Tisdag, 19 juli 2011

I lördags kom Fia äääntligen hit. Jag svängde såklart in på systemet och fixade en flarra vin innan. I vanlig ordning tog vi hennes flarra först och min sedan.
Vi gjorde en kanongod wok med tofu i, japansk soya och färsk ananas på sidan av. Till efterrätt hade jag gjort en kladdkaka på mjölkfritt margarin. Kan ärligt talat säga att detta blev den _absolut_ bästa och godaste kladdkaka jag någonsin gjord om man tänker konsistens, smak och smakupplevelse. Tack Shirre för receptet! Vi åt vaniljglass till.
I takt med att vinet berusade våra (i och för sig nästan obefintliga) hjärnor, så steg sånglusten. Vi förberedde för lite livemusik och sen kom Robert. Det slutade med en konsert utan dess like, både gitarr och mic inkopplade. Håkan, Veronica Maggio och så några av mina låtar. Tvåstämmigt och fint! :D
Avslutade kvällen med att gå ut och dansa på S2, bara jag och Fia. "Killabites" hette bandet för kvällen, riktigt bra dansmusik. http://www.youtube.com/watch?v=xTv6YNLyECk där har vi deras "hit". De var från USA.
Morgonen därpå körde vi en frukost i solen på gräset, så toppentokmysiiiiigt. Avslutade visiten med en lyckad shoppingtur och lite flott på Max. Jag älskar att umgås med Fia! :D
Drog sedan motvilligt och jobbade vid 16. Blev inte roligare av att se vad jag hade för arbetsuppgift dagen i ära. Avik.. haha! Värsta man kan göra. Men men, klarade ju av det också utan problem. Sov hos Robert samma kväll. Det var så mysigt att få ligga i hans armar.. :)
Dagen därpå fick jag fb-mejl av en skivbolagsnisse. Intressant. De gillar min musik, vill höra mer, samt vill att jag ska höra av mig när jag spelat in fler låtar och ifall jag har spelningar i Stockholm. Har snackat lite med Ida och Jonathan som nu vill göra upp en plan för mig så att jag kan gå vidare med min musik. Det kommer kosta mig skjortan, men vad ska man annars leva för? Jag vill ju resa. Men Mexico och Sydamerika ligger ju kvar. :)
Måste verkligen ta mig i kragen och försöka släppa ångesten kring musiken snart. Får sån prestationsångest bara av att se gitarren just nu. Är nog bara för att jag jobbar och är så fokuserad på det.
Well well! Ska dricka en kopp kaffe och se vad de här tre timmarna innan jobbet bjussar på. Ingenting, antagligen. 


Såhär är det

Utstämplad fram till söndag kl 16.
Bilen lagad! :D

Ikväll ska jag chilla med Robert och tvätta en massa.
Laga lite matlådor kanske? Sova ut.
Gött!
Om ni undrar nåt så fråga.
Chillevippen.

Tisdag bloody tisdag

7-16 är ett relativt skönt skift att jobba med tanke på att man åtminstone får nattsömnen man behöver. Var trött igår när jag kom hem från jobbet men tog ändå tag i saker som var nödvändiga. Lagade mat, plockade över min granne, vi pratade ute på balkongen, gick en promenad. Skönt. Åkte upp till Pelle, köpte godis. Åkte hem tidigt. Slocknade. Jag sover trots ljuset nu för tiden. Hjärnan kanske har vant sig.

Jag och Eve hade alltid någon grej om tisdagar förut, att det var den minst trevliga dagen i veckan. Kan stämma kanske. Helgen är långt borta, veckan har precis börjat. Vad finns det att uppskatta en sån här dag? Men jodå. Idag ska jag plocka hela dagen på jobbet = vara i min egen värld. När jag inte plockar ska jag lasta. Inget mer ansvar än så har jag.

När jag kommer hem ska jag ut och cykla med min granne. Han är mysig. Jag råkade smitta ner honom med min förkylning. Jag känner mig lite som 14 när jag är med honom igen (hur illa låter det inte) men ganska skönt faktiskt, ta dagen som den kommer, hänga liksom..

Imorgon kommer Fia hit, längtar efter henne!
Nu cyklar jag till jobbet.

slut på helga

Gott dygn i SMB. Drack vin och åt lite tacos, svenska varianten, hemma på Aspstigen. Sov däremot som ett as, det var varmt och fuktigt nere i mitt gamla rum.

Tog mig 2,5 härliga timmar att ta mig från Smedjebacken till Hönsarvet. Jag är nu fullt övertygad om att jag köpte bil av en anledning. På tal om bil så fick jag mejl om att startmotorn är påväg :-)

Ska strax cykla på min älskade cykel till jobbet. Kort-jobb, bara 4h idag. Sen ska jag hem till Åsgatan. Som har blivit tryggheten.. äntligen kommer du hem.. :-) Shit, det har bara gått en vecka, men jag har ju i princip sett dig sen förra året, och visste från början att jag gillade dig. :-) Har saknat honom mycket den här helgen, farligt farligt.

Det känns ju lite konstigt att officiellt gilla någon annan nu, så att Tomas kan se och allt. Men jag bryr mig inte, jag följer mitt hjärta, och då känns det bra. Lägger min energi på de som ger mig detsamma..

Hörs sen :-)

Lördag 9 juli

Jag har köpt ny cykel. Jag var tvungen. I förrgår upptäckte jag att däcket var helt trasigt när jag skulle cykla till jobbet. Panik. Rullade i alla fall till jobbet på cykelfanskapet, ända tills däcket brändes sönder, haha.

Min nya cykel är iaf fiin, från Biltema. Hög skön sadel och svart är den :-). Köpte den igår innan jag träffade Terese som är hemma i Borlänge ett tag. Vi tog en fika på Trädgårdscafét.

Har varit ett lite småjobbigt dygn, ^^. Jag har kämpat med lusten att höra av mig till R. Men vet att det inte är läge att göra sig till ett offer i ännu en relation. Ettt offer som inte klarar sig själv liksom. Jag har varit duktig, över förväntan - måste ha lärt mig något från mina tidigare försök!

Tänker inte höra av mig innan han kommer hem imorgon, utan låta honom ha en nice helg i huvudstaden med sin kanonsnygga dread-syrra. Tålamod och tillit är grejen, jag har klarat mig själv i ett år och skulle klara ett år till om det var så.

Idag tänkte jag istället åka till min familj i Smedjebacken. Pappa åker ju till Iran nästa torsdag, kan vara läge att träffa honom innan det. Plus att jag saknar min mamiz och mina brorsor.

Imorgon måste jag laga en massa matlådor inför kommande jobbvecka. Men det är imorgon det. Inte idag :)

Om min granne.

De mest perfekt formade händerna.
Världens finaste honungsbruna ögon.
Skejtare.
Lite smått blyg men inte efter ett tag.

Och det finaste är nästan att, visst, vi har gjort mer än att bara pussats.. men han har först och främst velat lära känna mig och veta vem jag. Varit återhållsam med resten (eller ja, fått mig att kvida efter mer, hahaha).
Idag fick jag ett sms om att det var mer än fysiskt med mig. Och så frågade han om jag ville ha picknick nere vid vattnet med honom nu någon dag... :D

En riktig Sarakille. Lugn och eftertänksam, lite småcynisk och ironisk emellanåt. Godhjärtad och bryr sig inte om status. Han säger att jag är en riktig skönhet och undrar hur jag kunde bli så.. :D

AAAAW!
JAG DÖR!!
JAG ÄR SÅ FJORTIS!





:D

hej hopp i lingongranen

Jag vet inte om Gud hör bön eller? Haha. De senaste dagarna har jag i alla fall hängt med Robert.. grannen alltså.
Jag tror båda tycker det är lika mysigt att hänga :-)..

Käkar kakor nu och vill sova, skriver mer imorgon.

puzzzzz

Onsdag 6 juli

Det blir lite dåligt med inlägg nu när jag jobbar -Jobbet tar all min tid och energi i princip-

Det var tokfint att se min vän Emelie i helgen, som kom upp pga festivalen. Vi var hemma hos Tomas, spelade och sjöng med massa folk från min släkt. Och min mamiz yoo var ju upp på lördagen! :-) Så fint att se att hon hade kul. Jag drack ganska mycket förra veckan. Skönt att det är ny vecka!

I förrgår kom min granne över till mig på kvällen ;-) Vi kollade på film och pratade. Jag har scoreat honom, haha. Om det så bara var för en kväll, bryr mig inte. Det var ju trevlgit så länge det varade! Fan säger jag bara! ^^

Det där med att ge singelkillar bättre självförtroende än de förtjänar, jag borde tagga ner på det. Eller har taggat ner kanske?

Idag jobbar jag 15-22. Innan det har jag läkartid.. :-( lovar det är nån typ av vattencystor som spökade förut. Imorgon blir det lunch med Adam, sen jobb 16-00. Fredag lördag är jag ledig och söndag tog jag på mig extrajobb 16-20 för att tjäna ihop till nya startmotorn :-)

Jaja. Ha det fint :-)

PS Snusfri 3v

:D

Rapportering: snusfri 16 dagar (!!!), jobbat 5-14 hela veckan, försov mig två timmar i förrgår, försökt byta startmotor men jag hade BESTÄLLT FEL, jag har druckit kaffe EN OCH EN HALV TIMME med min favoritgranne på "terassen", han var Huuuur mysig och gullig som helst. Jag måste bara skriva ner händelsen för att jag ska kunna gå tillbaks och "aaw" sen:

En polare är här och ska byta startmotor, jag går upp och ska hämta sax till honom. Går ut, stänger dörren, hör hur Robert öppnar dörren, jag försöker desperat fiska upp nyckeln ur fickan för att låsa fort och gå ner för att inte störa honom, slutar me att jag tappar nyckeln på backen och han är utanför dörren. FAN, haha.

Båda hälsar precis lika skamset på varandra för första gången på ett halvår-ish. Jag ber om ursäkt för hur jag betett mig genom att skriva och skicka lapp osv. Han erkänner att han inte vågade svara på kaffelappen HAHA men har ingen aning om vad jag har skrivit annars? Jag säger GLÖM DET HEHE.

Han frågar hur jag trivs här, jag säger att jag trivs bra men skulle vilja ha ett par stolar på "terassen", han säger att han har två st i förrådet och han går ner och hämtar dom på en gång. Så himla gulligt, så i trappen häver jag ur mig: Men du, vet du vad, då kan ju vi sitta PÅ STOLARNA och dricka kaffe tillsammans nowadays, om du vill. Jag går ner, han cyklar ner och handlar efter det, kommer tillbaks och frågar: vill du ha lite kaffe nu förresten?

AAAAW! JAG DÖR!!!!!!!!!! AAHAHAHA. Mysigt :d Sen nämnde jag att jag hatar mitt mobila bredband, då säger han: men du, du kan få surfa på mitt om du vill :)

ÄR INTE DET DET MODERNA SÄTTET ATT INDIREKT BLI SAMBOS?!?!?! HAHAHA.

Kär eller...............japp.

RSS 2.0