Tjena tjena

Hade en helt underbar kväll igår. Det kändes helt fantastiskt att få spela på Parkenscenen. Ljudet i PA:t var magiskt, varje liten ton flöt fritt, medhörningen var bra. Och så mina människor som kom - Anders och Annelie, Sebastian och hans vänner. Efteråt blev det ganska mycket vin och pepptalk med Anders inför inspelningen. Båda är lika taggade.. fick även klargöra vissa saker vilket kändes gott.
Har haft en bra dag på jobbet utöver att jag hamnade i dispyt med han som lär upp mig och en till kille. Han dumförklarar en ganska ofta vilket jag lessnade ur på och det gillade han inte. Men men, det löste sig.
Godnatt

Uppdatering av en yrskalle.

En vecka och två dagar sen jag skrev sist? Shit, nu märks det att det händer saker.
Efter P4 och Hängmattan rullade allt igång. Mycket tack vare att en kille som har skivbolag här i Gbg ramlade över en av mina musikvideolänkar som jag spammat upp på facebook. Han kom och lyssnade dagen efter på hängmattan eftersom jag som tur var inte hunnit spela där än då, samt lyssnade samma dag på P4-grejen. Uppenbarligen gillade han det han hörde.
Lite mejlande fram och tillbaks, två möten, och nu har jag i princip skrivit managementavtal. Alltså, hjälp med PR och bokningar från honom. Han lobbar upp mig överallt och inför sina kontakter osv. PR-hjälpen jag får är enorm, han känner massor av folk i branschen. Vad han hittills fixat är en spelning på Parken, ett skivbolag i Schweiz som är intresserade av att släppa mitt framtida album just i det landet, samt möjligheter till betalda spelningar i Sthlm i maj. Och en miniturné på en lyxig butikkedjas klubbkvällar framöver. Allt detta på typ.. fyra dagar.
Vi splittar 70/30 på intäkter från mina spelningar. Det är dealen.
Undrar vart detta kommer sluta!
Har börjat jobba både på ett boende för cp-skadade och för distributionscentralen av mat (som jag inte kan nämna vid namn i den här bloggen) men det börjar på D och finns även i Blge. Mycket är omvänt på deras lager men i princip är det samma shit som att jobba på icaah. Truckarna verkar dock ha några fler år på nacken. Boendet har jag kommit in i bra tycker jag! :)) Trivs nästan bäst där.
I övrigt saknar jag min familj, börjar kännas att det var några veckor sen nu.. jag hoppas jag får lite spelningar i dalarna så jag kan åka upp. :)
Idag började jag på en ny låt, gött kött.
Imorgon kväll alltså: 
Spelning världskulturmuseet. Spelning parken. Öl!
Saknar er.
Kram!

Dags för en uppdatering

Ja det blir ju rätt sällan.. livet är så spännande nu för tiden :) Ni vet väl också via facebook som händer så.
Torsdag: P4, städning, Hängmattan. Efterfest i kollektivet.
Fredag: Bakis, promenad, studentradion. Filmmys med Carlos (vi är sams och fina vänner nu).
Lördag: Promenad, vin, halloumi, ockuperade huset, spelning. Träffade Tobias.
Söndag (idag): Möte med Tobias om musikvideoinspelning.

Det var hur tur som helst att jag inte bangade spelningen i huset, annars hade jag aldrig träffat den grabben. Gäller att ha något projekt hela tiden, litet eller stort med Sara Y-musiken, vara igång nu för jag tror att snart händer det, snart smäller det och jag blir antingen signad eller uppmärksammad. Har is i magen och börjar jobba mer seriöst med det hela/ta det mer seriöst.

Imorgon ska jag dock göra något ännu mer verklighetsförankrat, provjobba första dagen på boendet för flerfunktonshindrade. Spännande ska det bli, och gött med cash.

Sitter och lyssnar på "Heroine" nu och fylls av en sån stark melankoli.. ett vemod utan dess like. Detta verk på 4:44 minuter är egentligen hela känslan jag hade under Nacksvingdagarna, sista veckan i september. Kylan som började tränga sig in under kläderna, sommaren som dog, kalla luften som gjorde ont i lungorna. En varm stad, Göteborg, som fortfarande var främmande. Jag föll in i ett oundvikligt mellanläge, tomrum.

Mina år i Borlänge som dog. juni 2009 - november 2011. Den där vetskapen jag hade om att jag lämnade något bakom mig som jag aldrig någonsin skulle återvända till. All min strävan att försöka få tillbaks Tomas. Allt bara dog och jag gav upp. David som la elgitarr på låten och trots att det var fina toner så skar de i hjärtat och bekräftade mitt döda förflutna ännu mer. Dödsångesten när veckan var över och jag tackade ja till lägenheten. De tysta älvravinerna vid Åsgatan. Riksväg 50 i morgonskiftsmörkret, löven som föll. En lägenhet som drog sig för att bli urstädad, möblerna som inte ville flyttas. En oundviklig höst och en stor sorg.

Jag är glad att jag tog mig igenom det och just nu lever jag mer innerligt och passionerat än någonsin. Med kraft och beslutsamhet.

Jaja.. Höres. :)

Stopsign

Allt jag känner nu är en massa kärlek. Imorgon kl 10 spelar jag i p4. Sen ska jag städa kollektivet och på kvällen spelar jag på Hängmattan dit många av mina vänner kommer :))
Bandet ovan söker ny sångerska och jag har förhoppningsvis visat mitt allra största intresse. Älskar musiken, triphop/electroakustisk pop. Åh fan vad underbart det hade varit om jag fick joina!
Idag repade jag p4spelningen med Anders i Nacksving. David var såklart där.. endless love. Tog bort honom från facebook för en månad sen så idag efter att vi setts förklarade jag i ett mejl varför - crushen. Det kändes bra att säga varför det blev bäst så.
Åh han luktade så gott och var så fin. Jag är så himla dödsförälskad i honom så jag spricker. Det blir inget mer men det är ok, i denna stund njuter jag bara av hur jävla vacker han är.. (förlåt David om du mot all förmodan i världen skulle läsa min blogg och se denna bilden nedan)


RSS 2.0