Men midsommar

Jag hade iaf en trevlig afton med min familj i Krylbo :-) God mat, god jordgubbspaj och härliga systersöner :-)


Lördag, midsommardagen

Jag har haft ett ganska jobbigt dygn. Inatt ringde det från en f.d kompis telefon till mig, närmare bestämt min kusins kompis som jag umgicks med ett tag i höstas.

Men det var inte hon i telefonen utan några medelålders män som undrade om jag ville ligga med nån av dom. Jag la på och skrev ett sms att jag tyckte det var respektlöst och inte särskilt vuxet att ringa mitt i natten och fråga såna saker. Fick svaret att det var midsommar, hennes "kompisar" hade tagit hennes telefon och ringt och att jag skulle släppa till lite. Jag skrev att jag var nykter och därför inte släppte till lite. Hon skrev "Ovanligt".

Det hade varit ett dåligt skämt om hon och jag var kompisar. Men vi är inte det. Så därför kände jag mig både hetsad och ledsen. Eftersom det lät som att jag pratade med hennes plastpappa hörde jag av mig till hennes mamma och sa att jag inte ville att det skulle hända igen. Hennes mamma är snäll.

Nu fick jag ett ursäkt-sms på kvällen där det stod att varken hon eller hennes mamma hade nåt att göra med det där. Men jag vet att HON visst hade det så jag orkar inte svara.

I alla fall. Jag orkar inte med det här JÄVLA packet som bor i den här staden. Så jag säger upp lägenheten, jobbar klart på Ica i sommar och flyttar :-)

Framtidsplanering.

Igår fick jag lön. Hade innan ringt och bett om att få semesterersättningen som dom suttit och ruvat på sedan jag började. Sammanfattningsvis: det är sjuka pengar jag får. Den här ångesten måste vara värd det. Jag måste känna det sen, vart jag än hamnar, vore otroligt om inte.

Kanske kan jag klara det här ända fram till jul. Jag behöver ett mål i sådana fall. 100 000 kronor i sparade kontanter? Jobba minst heltid varje månad? Att ha mål är bra för psyket, hjälper en framåt. Dämpar ensamma nätter och får en åtminstone att tro att det finns en framtid även för en själv.

I så fall skulle det bli:
* knäcka extra på lagret som en grund (kvällar och helger, mindre jobb och mer pengar)
* vikariera dagtid i skolan (de har ju ringt varenda dag fram till skolavslutningen, vore konstigt om inte behovet finns även i höst)
* skulle jag inte få nog med dessa jobb så har jag ju faktiskt 2-3 brukare i vården jag är timvikarie hos.

För mig finns här jobb i överflöd. Jag vet att pengar inte gör en lycklig, men det ger valmöjligheter åtminstone.

Om onsdagen.

I onsdags åkte jag till Sala. Passade på att svänga in hos Viklund-familjen innan och gosa med Maximumsian och Theodor :) blir alltid så glad av att se dom båda!! Fortsatte sedan till Linnéa, hennes nya lägga och kille. Drack vin, käkade B&J och avslutade kvällen med att gå på "Onsdagsklubben" dvs, gå till stans enda krog som har dansgolv och uteservering där samma människor hänger lill-lördag efter lill-lördag.

Och folk bolmade och rökte som aldrig förr. Jag måste ha blivit passivt nikotinbombad den där kvällen, eller så var jag bara extra känslig efter en vecka utan snus. Helt snurrig blev jag! Men men, det är uteservering och fest, klart folk vill röka. Jag såg x antal snusdosor på bordet jag satt vid den kvällen, och jag sket i varenda en. Ville inte ens lukta. Jag avskyr snus och vad det gjorde med mig.

Vi dansade ända tills krogen stängde, sen gick vi hem.

Onsdag, 22 juni 2011

Jag är ledig fram till måndag kl 05.00 då helvetesveckan börjar. 48 timmars jobb på lagret, och på det, 24 förväntade timmars jobb på festivalen. Så mycket måste man jobba för att få ett festivalpass. Det sorgliga är att jag inte ens kommer ha tid att gå på festivalen, så jag undrar varför jag måste jobba så mycket gratis.

På fredagen har jag i alla fall tänkt dricka alkohol i ett försök att rehabilitera mig själv från kollin, namnunderskrifter och uppstigning 03.30. Om jag inte nämnt det kommer även min gamle vän Simon att bo hos mig under hela festivalveckan. Mao, eventuellt att jag redan fixat någon som kommer ringa akuten åt mig när jag sitter med nallen i famnen och mantrar att jag bara vill komma hem/att mamma-pappa ska hitta mig. Psykbrytet med andra ord.

Alla går och ser fram emot festivalveckan och sorgliga jag vill bara att den ska vara över. Meeeen.. ser i alla fall fram emot att träffa lite gott folk som återvänder till live-long town.

Snusfri en vecka btw. Härligt!
Nu ska jag åka till gymmet och cykla bort den här emodagen. Tänk om man hade någon att vara kär i liksom. Ja tänk om! Inte som att det händer så mycket bara genom att man tänker på det.

Haaahahaha..

Okej, jag kanske har konstig humor, men det här blogginlägget gjorde min dag. För det första för den klockrena rubriken på inlägget. Sen innehållet som jag bara tycker är så enormt underhållande att det borde få humorpriset.

Ska ta några av de klockrenaste citaten men först lite bakgrundsinfo.

"Varje dag fram tills två månader sen köpte jag två paket läkerol, en flaska cola light (oftast två) och ett paket tuggummi. Köpte varann dag (oftast varje) naturgodis också. Detta har jag gjort sedan jag var 14 men för att beräkna ihop allt så att de blir mindre än vad de tillsammans blir kan vi säga 15 istället. "


Nu kommer vi till det jag tycker är roligt.

"Okej 58 kronor på strunt varje dag är väl inte så mycket... Eller..."

"Det är nu det blir intressant (och ångesten börjar komma) 58 kronor gånger 365 dagar =21 170 KRONOR!!!!
En fucking Chloé väska! En fucking Marc Jacobs väska har JAG lagt på läsk och läkerol."


"Men det är inte över, ta det gånger TRE (år)! 21 170 x 3= 63 510 svenska kronor har jag lagt på SKIT.
Jag kunde köpt en Hermés Birkin (min drömväska) vid det här laget om jag stoppat alla onödiga pengar på ett sparkonto och skippat läsken, läkerolen och tuggummit."

"Okej många av er verkar inte riktigt förstå att detta inlägg är skrivet hälften med ångest, hälften med humor. Det jag ångrar med dessa utlägg är att jag stoppat in mig så mycket syntetiska ämnen som min kropp mår dåligt av och sen dessutom lagt ut 63 tusen på det."

Säga vad man vill, men jag älskar när människor kommer till insikt. Antingen över hur otroligt fåfänga och idiotiska dom varit, eller hur otroligt emo dom varit.

Hej hopp i kantarellskogen!

Hallå bloggeeeen! (med valfri hysterisk bloggerskas röst).

Idag e de måndag, och jag har köpt något alldeles speciellt som kommer vänta mig när jag kommer hem från jobbet ikväll: måndagskrysset. :-) Mitt hållningsbandage har kommit och jag kan säga att det verkar ganska jobbigt att ha bra hållning, haha. Trött i ryggen redan efter en kvart. Men jag tror verkligen det kan stärka upp muskulaturen i bröstryggen så det var ett bra tips från kiropraktorn.

Började dagen med att läsa ut en bok. "Älskade du" av Barbara Voors. Jävla skit, hon fick mig på fall med sin suggestiva, abstrakta blödande kärlekshistoria rakt igenom. Mådde dåligt i ca 5min efter sista sidan, grät en skvätt och gick sedan till gymmet för att trampa lite ergonom-cykel.

TIll lunch gjorde jag en kanongod soppa. Vilken soppa som helst blir krämigare, mysigare och godare om man knäcker i ett ägg. Min innehöll tofu, ägg, palsternacka, morot, potatis, lök, röd curry och vinäger. Gott så det räckte och kanonmättande efter ett träningspass!

Nu ska jag puttra iväg till jobbet. Inte flashigare än så. På återseende, madafackaaz.. puss.

Söndag :-)

Hallo! Snusfri dag 4 kan jag glatt kalla mig. Den värsta och mest påtagliga abstinensen är borta nu. Det värker inte längre i kroppen så fort jag tänker på snus. Känns fortfarande som att något fattas, lite ångestfyllt, efter att jag ätit något. Men inte såpass att jag blir galen.

Dock är jag inte snusfri psykiskt än, måste ge det två veckor först.

Nu är kaffet klart, och det är dags att äta min macka, tvätta min tvätt, innan det blir träning och sedan 5 timmars söndagsjobb. Ur exilen, in i lagret! Erika jobbar idag också :-) Fr. o.m nu ska jag alltid träna innan jobbet, så att jag är uppvärmd = inga skador! Halleluja! :-)

Lördagkväll

Som Stina sa - hushållskassan blir liksom aldrig lidande när man slutat snusa. Helt rätt! Tog en sväng till Maxi och skulle "bara" köpa lite tofu. Det slutade med tofu, limefrukt, sambal oelek, chilisås, japansk soya, en påse lök och en halvliter Ben & Jerry half baked. Gjorde en toppengod vegansk wok med kinesiska nudlar när jag kom hem. Lördagslyxen!

Det är helt sjukt att jag har kunnat lägga så mycket pengar på snus som jag gjort. Helt sjukt!!!!! När man kan få så mycket god mat och så lyxigt underbart god glass!

Tack för mig :)

Tjenare.

Igår var det fredag och jag började dagen med att gå upp till gymmet och cykla. Svindrygt men värt det. Senare gick jag på möte på P&L, där blev det lite pärontårtetjockning, my bad. Träffade senare min vän Anders och hinkade litervis med kaffe, och efter det svängde jag förbi hos Tomas. Vi pratade lite och det resulterade i att vi åkte hem till Col på kvällen.

Grillade asmycket gott. Kyckling, halloumi, en finfin sallad till det, bröd, dressing och vin. Mycket gott! Till efterrätt blev det kolaglass med ananas och mörk choklad. Slocknade som ett ljus i soffan när det var dags att kolla på film kan jag ju säga. Vem hade inte gjort det, rund och god som en brylépudding.

Jag klarade det stora eldprovet: dricka alkohol utan att snusa. Kändes värdefullt!

Idag kommer det inte hända mycket mer då jag tagit en tur upp till gymmet och handlat lite. Gjorde vääärldens godaste omelett idag: på ägg, mjölk, färsk tomat, aubergine, orange paprika och lök.. Omelett, så enkelt och så gott.

Nikotinbefriad snabelavembryrsig.com

Mwaaaaahahahahaha.. hejsan hoppsan, var nu mer än 24 timmar sedan jag tog ut min sista snus någonsin. Eftersom jag snusat en dosa på två dagar under säkert ett halvårs tid, är jag alltså en av dom som kommer få det lite jobbigt med abstinensen. Hehe.

Har förtjust gått och väntat på flodvågen hela dagen, precis som när man vet att det ska bli världens oväder, och visst har den till slut infunnit sig. Abstinensen.
Blodtrycksfall, ont i huvudet och vätskeansamling i kroppen. Min kropp håller på att normaliseras! Har ju gått runt ständigt uttorkad i ca 5 år så inte mer än rätt att några liter vätska gottar in sig i kroppen på mig. Varför jag blir yr är för att nikotinet inte längre bedövar mina nerver; de håller på att vakna till liv. Omställningsperiod.

Såklart vill man äta mer än normalt, stoppa nåt i munnen liksom, men jag kommer ju garanterat skjuta drastiskt i vikten om jag börjar köpa en massa tröstgodis, så nä. Ännu en jobbig sak. Det blir liksom inte bättre för att du tjockar.

Det här kommer gå fint. Jag har liksom bestämt mig. Nu vill jag vara frisk. Inte glåmig och sjuk och fylld av gifter. Inte ekonomiskt belastad av den skiten.

Nu så.


Onsdag 15 juni

Kära dagbok (läsare).

Om du inte redan visste det så är bilen trasig igen. Den här gången handlar det om att strömmen inte går fram till startmotorn - inget händer när man vrider runt nyckeln.
Min älskling står nu i garaget i Smedjebacken, rullade igång den igår med hjälp av mina underbart hjälpsamma grannar och körde hem den dit. Pappa har någon bekant han ev. ska lämna den till på fre. Vill inte skrota den nu när det känns som den blivit påkostad. Och motorvärmare har den, och cd-spelare. Går svinbilligt, min fina pärla.

Hemma i Smedjebacken har jag gråtit en skvätt i frustration över bilen, släppt det, käkat pizza och gått på skolavslutningar, båda brödernas. Så fina så! Jag fick äran att åka vrålåk tillbaka till Borlänge, lillebrorsans 740, lite skillnad mot min bil om man säger så.

Annars är det inte så mycket nytt, jag är fullmatad med Ipren dygnet runt. Har beställt ett sånt här hållningsbandage, snordyrt, får äta knäckebröd i någon vecka tills lönen kommer. Inte för att jag är utan pengar, men vill försöka hålla på min budget på ca 5 laxar att leva på i månaden, efter att räkningarna blivit betalda.

På fredag ska jag dricka en kopp gott med ett intressant objekt, och senare på kvällen hem till cp-David. Ja, om du undrar dagboken, så är han en ganska mysig vän, trots att han är totalt sepe i huvudet. Anledning: han frågar ganska ofta om han ska slå folk åt mig när någon har varit idiotisk. Det tycker jag innerst inne är ganska gulligt. ^^

Well, dags att outa. Ska nog ta en tupplewr.

Måndagsuppsatsen

Förbered er för långt boring inlägg. Det har varit en bra dag idag. Gillar den! :)

Sov till 07, sen gick det inte längre. Gick upp och åt, somnade om. Sov ända till 10.30, sen var det bara att börja göra sig iordning för en lunch på stan. Civilt och skönt. Det var jättehärligt att träffa Erika och liksom byta lite agg med varandra om jobbet ;) men även lite skratt och andra saker som gör livet värt att leva.

Åkte till gymmet därefter och cyklade en halvtimme, crosstrainade 20 min. Kände nästan på en gång att crosstrainern tyvärr inte heller är någon hit. Vilket tyvärr bekräftades senare..

..hos kiropraktorn jag gjorde ett besök hos. Jag kan säga nu i denna stund, när min smärta i ryggen är nästan obefintlig, att det var värt precis varenda krona att boka in besöket! :) Tvivlade lite innan med tanke på att det är så dyrt med privatvård, men now there is no doubts.  Skäms på mig att jag inte gått tidigare.

Hon knäckte lite, konstaterade att jag hade grov kramp i ryggen, mildrade det med strömföring och kylbalsam. Vi pratade ungefär hälften av tiden och hon kunde konstatera några olika saker. Mild scolios (sned ryggrad), överrörlighet (på 5 av 9 ställen, man skulle ha minst 4 för att bli klassad med hypermobilitet). Smärta/inflammation i bröstryggen.

Behandling: ipren maxdos i 5 dagar. Hållningsbandage att köpa själv, samt stretchövningar och uppbyggande muskelövningar på pilatesboll efter att iprenbehandlingen är avklarad. No more löpning, crosstraining eller vridningar. Hjälper det inte får man kanske överväga röntgen och skit, men förhoppningsvis.

Ont'et i ryggen hade ju blivit en del av min vardag och egentligen är det sjukt att jag har låtit smärtan bli det. Flera års tid. Knappt så jag tänkt på det på senare år. Inte ok. Just nu prövar jag att applicera en del av min livsoptimism även på ryggen. Den sköna, gudomliga smärtfria känslan jag har just nu efter hennes behandling och en halvtimme på spikmattan är helt enkelt obeskrivligt skön, så jag hoppas och tror att det kan bli bättre med tiden.

Jag lovar härmed mig själv att alltid prioritera pengar på att jag och min kropp ska må bra, snarare än prylar, kläder och andra saker.

Dagens roligaste: Robert, min granne, verkar ha besök för första gången på länge. Nyss var de utanför hans dörr och rökte, vilket i princip är en halvmeter från min dörr. Jag tackar Gud för den värdelösa isoleringen vid min ytterdörr som gjorde att jag, förtjust som en sexåring, kunde stå och tjyvlyssna på deras samtal, i tryggt förvar i min lägenhet :D.
Slutsatser: Robert gillar att bo lite avsides, som han tillade efter att hans polare konstaterat att vi befinner oss mitt ute i ingenstans. "Det är ju nära till älven" fick jag också höra. Fan Robert, vi klickar på så många olika sätt, det ÄR du och jag!! :D Åh GUD.

Söndagsuppdatering

Jag stack och cyklade på gymmet på fm, tänkte att man kanske kunde rehabträna. Och ta mig tusan, nu känns det mycket mjukare i lederna! Höften har till och med hoppat tillbaks lite!

Det där med cykling får jag nog tänka om lite kring. Jag har valt löpning framför cykling av många anledningar; roligare och softare att springa utomhus, man kan komma upp i högre kcal per timme utan att det känns så ansträngande, cykling är jobbigare och tråkigare, känns som det tar längre tid.

Men fan, cykling är så mycket mer skonsamt för rangliga kroppar. Det är i princip enbart musklerna som belastas, kanske därför det blir så jobbigt.

Härmed sätter jag upp ett springförbud för mig själv. Vill behålla knän och höfter i hyfsat gott skick..
Det får bli gymmet imorgon igen! Cykling tar längre tid men vem fan har bråttom här i livet.

Hade för övrigt en soft em på Kupolen med Shirin, Ingemar och pojkarna. När Max såg mig hoppade han upp i min famn, jag fick en kram och ett "älskar dig". Kan man bli mer fälld? Det resulterade i att moster bjöd honom på en bärgningsbil på BR och ett happy meal. Ägd!

Nu har jag tvättat långt över tiden, hoppas grannarna har överseende. Robert (min granne) städar oroväckande mycket, jag hoppas VERKLIGEN inte att han flyttstädar. Blir lite orolig :S han är ju min dröm-man! Älskar den där katt och råtta-leken :D RRrrrobert, grrr.

Söndag mitt i juni

Nu var det några dagar sedan igen som jag skrev.

I torsdags drog jag ut på en promenad till gymmet medan det fortfarande var varmt och kvalmigt. Väl där uppe tränade jag lite muskelstyrka och sedan sprang jag hem. När jag kommit hem och duschat sig himlen och det blev världens skyfall.
Senare under kvällen såg jag John Lennon-dokumentären, och så kom Tomas och hälsade på med öl och jordnötter som symbolisk gåva. ;)

I fredags tog jag bilen till Gävle för att se när Bianca muckade, men jag lyckades komma försent så jag missade ceremonin. Jag och Fia käkade glass och fikade på stan och åkte sedan hem till henne där vinet lyckades åka fram. Vin, manshatarlåtar, Veronica Maggio, senare sushi nere på stan, kontemplation vid muren och sist karaoke på Gävles minst glamourösa krog: Lucky Bar. Kvällen avslutades på Söderhjälmska och sist Max och deras fantastiskt goda Chili Cheese.

Karaokebilderna blev så roliga att jag garvade sönder mina nåväl, i princip obefintliga, magrutor innan jag somnade.

Körde hem igår och när jag kom hem började det blixtra och dundra utav bara helvete. Det var ganska mysigt :) när det gått över började jag fippla med mitt externa ljudkort. Jag upptäckte att jag kunde koppla in både gitarren och micen till mina datorhögtalare och den lilla baslådan! :D Så jag hade i princip konsert för mina grannar. Hur härligt som helst att spela ikopplat igen. Filade på min lilla låt och gick sedan och la mig.

Idag skulle jag egentligen ha umgåtts med Linda men hon åkte hem till Göteborg.

Min kropp mår minst bra av allas just nu. Lagerjobb är inte så glamouröst och mina handleder har blivit lite smått trasiga. Sen har jag dragit på mig en "snapping hip" vilket gör det i princip omöjligt att gå ut och springa, så jag tror jag lägger ner det och börjar helt med cykling istället. Snapping hip går inte att rätta till på en kvart utan man får gå till en sjukgymnast och bygga upp musklerna runtikring istället. :( Det är liksom så att det klickar i höften när nån sena drar över en muskel eller dylikt. Nu har det blivit inflammerat så jag kan knappt gå utan att det gör ont.

Men imorgon ska jag till kiropraktorn och på fredag till läkaren. Så någon form av tröst hoppas jag på.

Löpning är en skonsam sport förutom när det gäller de förbannade stötarna. Jag ska försöka lära mig att tycka om cyklarna på gymmet, annars blir det till att börja simma.

Min dag i bilder









Lolz.

Godkväll på er! Alltså, min bloggdesign. Lika härlig som uttorkade ranunklar man skulle komposterat för länge sen. Kan inte någon bara slänga på mig en fin design?

Tog cykeln upp till gymmet idag och pressade kondition i en knapp timme. Helt slut var jag efteråt och flög hem på cykeln likt en svettfontän, nöjd, glad och trött.
"Hann du inte undan regnet?" frågade min granne Lena, nykter för en gångs skull, när jag dängt in cykeln i stället och började traska upp. "Du ser så blöt ut". Hade det ens börjat regna, fnizz.

Löste korsord, stekte flottburgare och sov resten av kvällen. Det är hårt att vara ledig. Googlade även fenomenet "ha sex med sitt ex" som varit samtalsämnet ibland, då jag är en av de som har det. Relationsexperten "Eva Rusz" svarar såhär i AB, de delar jag mest kan identifiera mig i:

"För många blir det en övergångsperiod tills man hittar en ny kärlek.
– Under tiden är det ett sätt att stärka sin självkänsla, känna att man lever och fortfarande är attraktiv.

Många skriver att de haft sitt livs bästa sex efter att de gjort slut. Varför är exsex så bra?
– Konflikter och andra relationsgrejer är lagda åt sidan. Man kan skala bort alla andra känslor och bara känna."

Varför detta kommer upp nu är för att jag var hemma hos Tomas igår, vi såg en helt asbra dokumentär om Patti Smith på svtplay och jag sov där. Sanningen att säga är att han är helt awesome i sängen, gott och blandat om man säger så. Människor behöver närhet, och tills jag/han träffar någon ny som vi verkligen vill vara med så delar vi lite kärlek på så sätt. Både jag och han vet att det aldrig kommer bli vi i ett förhållande igen, enough is enough. Frågan är väl snarare om man bara ska vara KK eller om man ska vara vänner också.


 


Imorgon ska jag leta efter en fin mörkbrun/röd hårfärg, köpa lite nya kläder och sen fika med Sofie. När jag ändå är i Ludvika tänkte jag hälsa på Per på dillstigen, vi ska grilla bestämde vi nyss. Så mysigt! :) Känns bra att ha råd att fylla mina lediga dagar med vänner, ibland när jag bara jobbar och jobbar känns det som att jag inte har några.. men det har jag ju visst!

Fredag spenderas på krogen i Gävle med Fia och Bianca, förhoppningsvis även hennes andra polare i uniform som muckat. På söndag ska jag spela bingo med Linda som kommer till Dalarna :) Härlig vecka.


YaaHaaay!

Har precis läst ut ångestboken, skrivit recension och skickat in. Välkommen hit, 7,5p Litteratur! Nu är det ju så att jag har ytterligare 6p att kamma hem innan jag kan vara helt nöjd.. textanalys och historia.. men det bra är, att jag, oavsett om jag inte klarar dom nu, kan läsa Spanska B om jag vill. Man behöver bara ha klarat 22,5p av Spanska A för att få göra det, och jag har ju fixat 24p!

Well, jag löser det en annan dag, nu ska jag åka och träna. Har redan en redig träningsvärk från gårdagen då jag avverkade 7-8km i gassande sol, men jag har bestämt mig för att träna varje dag nu när jag är ledig, för att det är så skönt! Och för att konditionen hamnat på efterkälken och behöver jobbas upp. 

Tänker mig nån form av soft crosstraining med den här softa låten av Veronica Maggio i öronen. :D

Har fått mitt sommarschema nu och det blir 8 sammanhängande veckors jobb med sammanlagt 13 av 56 lediga dagar. Jag kommer vilja dö efter den här sommaren, alternativt fly till något vackert paradis i Stilla Havet. Det visar sig!

Värd helg

I fredags åkte jag och Fia till Karlstad. Det var skön väg dit att köra tyckte jag, bra sällskap och snackis hela vägen. När vi kom fram plockade vi upp Monica som jag inte sett sen januari, och åkte nästan direkt och handlade flott till grillningen vi skulle ha. Hur gott som helst blev det och jag käkade mig mätt med råge. Hennes kompisar droppade förbi, vi förfestade och hade det jävligt nice på gräsmattan :), hamnade senare på krogen Koriander där jag blev utslängd för att jag somnade. Om nån inte visste det så sover jag dåligt och jobbar hårt vilket tyvärr brukar resultera i att jag blir väldigt trött av alkohol.

Vakten som grep tag i min arm fick sig en ordentlig åthutning, efter det blev det chili cheese på BK, en promenad hem och slagg på Monicas soffa.

Dagen efter käkade vi brunch och myste på hennes fina balkong. Tog en tur ner på staden, käkade glass och myste runt i staden som var väldigt fin enligt mitt tycke! Tack för en jättefin helg :)

Jag släppte av Fia i Ludvika och åkte hem till mina föräldrar. Shirin, Ingo och pojkarna var där vilket var kul. Jag gick inte på drakbåtsfesten, orkade inte, vi var hemma istället. Shirin klippte mig lite, vi käkade mat, jag åkte hem till Borlänge vid 22-tiden.

Idag har jag sovit till 12, inte orkat vara vaken helt enkelt. Inte orkat träna heller, ett "borde" som dyker upp i huvudet, som jag vänligt men bestämt totalignorerar. Träning ska vara kul, inte ett måste. Det får bli när jag är ledig istället. Ikväll ska jag ju jobba, sover hellre så att jag orkar. Har ca 50 sidor kvar i ångest-boken, försöker peppa mig själv att läsa ut den någon gång. Läste 10 sidor idag sen somnade jag djupt, igen.

Nåväl.

I veckan har jag godsaker planerade. På onsdag ska jag träffa Sofie Jansson som jag inte sett på 2½ år igen, herregud vad tiden går. På fredag ska jag åka på muck i Gävle, min umeåtjejpolare som kan anse sig ha klarat av militärtjänsten. Kul!

Jag har inte en enda jobbdag inplanerad nästa vecka och jag ska försöka behålla det så, så att jag får tid och ork att röra på mig, städa upp i lägenheten, träffa vänner, sitta med gitarren och sova ordentligt :)

Nattsudd

Om jag skulle se tillbaka på mitt liv om några år, skulle jag nog ha levt efter dessa budord:

1. Jag är Herrren, din Gud. Du ska inte ha andra gudar vid sidan av mig.

Om du ska flörta på jobbet, en i taget då.. för fan.

 

2. Du ska inte göra dig någon bildstod eller avbild, och du ska tillbe eller tjäna dem.

Bli inte kär. Män är svin och notan hos terapeuten brukar bli saftig.

 

3. Du ska inte missbruka Herrens namn.

Man behöver inte alltid vara fin i munnen. Helt okej att du svär, gärna högt och irriterat så att folk börjar fundera över den där anger management-kursen de läste om i senaste numret av "HÄLSA".

 

4. Tänk på att hålla sabbatsdagen helig.

Om du ska jobba övertid, gör det söndagar, bättre pengar.

 

5. Visa aktning för din far och din mor.

Dags att betala tillbaks däcken pappa köpte för någon månad sen.

 

6. Du ska inte dräpa.

Föreställ dig både första och sista chauffören som gnäller på jobbet, som krigsbarn. Med en nalle i handen. Det blir så mycket enklare då.

 

7. Du ska inte begå äktenskapsbrott.

Vi går tillbaka till punkt ett. En i taget.

 

8. Du ska inte stjäla.

Framför allt inte någon annans tid genom att prata. Då måste dom ju behandla dig som en människa och inte ett etniskt missfoster med fel kön.

 

9. Du ska inte vittna falskt mot din medmänniska.

Lika bra att säga som det är: jag tycker att du är helt cp-störd, du klagar för mycket och luktar gammal gubbe.

 

10. Du ska inte ha begär till din medmänniskas hus, inte heller hans hustru eller tjänare eller något annat som tillhör honom.

Om du ska ta dig fram, armbåga de som har det lite jobbigt. Har någon hus, hustru och tjänare är inte du som tackar nej till myskväll, eller hur?


Nattsudd

Fikade med Anna idag, vi har lite välgörenhetsplaner på gång. Kul! Och uppfriskande med härliga människor.

Jobbat övertid. En halvtimme extra, spela roll liksom. Jobbade 18-01.45 idag, ett helt okej pass, lite segt kanske. Men fick glida ranger-truck med mp3 i öronen mestadels och det är skönt, skönaste truckarna.

Har precis mofflat mackor.. vad säger man.. mums? Kaviar är senaste grejen, att jag aldrig ätit det förut, det är ju hur gott som helst! Pressat en tub på mindre än en vecka. Har ingen koll på hur mycket käk jag stoppar i mig om dagarna, känns som att jag alltid har något i munnen. Men det är kallt inne på lagret och man jobbar med kroppen, ett riktigt energislukarjobb. Mestadels käkar jag bananer på rasterna. Bananer och varm choklad med vitt skum (helt underbar) ur kaffemaskinen på lagret. Vi har en väldigt fräsch lunchrestaurang där det står en massa götta ofta, fina bananer, skorpor, vindruvor. I rastrummet brukar det ligga mer varierat med avocado och andra frukter och sånt.

Gruppcheferna var på mig idag och ville jag skulle jobba mer i juni..jag sa att något pass kan jag väl ta..börjar ju sommarschemat vecka 25. Så vecka 22-23 har jag tre dagar inplanerade, ska försöka stå emot och få vara ledig utöver det.

Har btw sagt till David att jag lägger ner honom nu, orkar inte vänta hur länge som helst på att bara få mysa..då är det lika bra att sniffa efter annat kött. Känns skönt.

Sov fett mina vänner, gör ni säkert redan. Imorgon ska jag göra musik med Martin och sen jobba samma pass som idag.

RSS 2.0