Köttsoppe

Hallå mina små köttisar! Har ni fått kött på senaste tiden? Hela mitt liv är en köttsoppa nu med många ragg på olika håll men ingenting som resulterar i något, mest för att jag inte vill ha det så. Vill inte ha en pojkvän och jag har inte lyckats förälska mig.. gött det, brukar ju gå snabbt mellan varven annars.

Igår tog jag mig en skön dag med sovmorgon, dammsugning, sedan  blev det en biltur med Patrik till systemet och jysk, kul att umgås med kusinen lite. Sprang en fem kilometer och tränade armar på gymmet. Drog hem och lagade inte köttsoppe men en gryta på högrev, nu har jag matlådor för hela veckan.

Sen började jag dricka vin vilket inte var så jättelägligt kanske då jag var trött och slut efter att ha tränat och jobbat.
Men Tomas kom på kvällen, vi tittade på tv och slöade, riktigt slött, jag somnade. Mitt i natten gick jag sen hem till Jonas som blivit lite för full så jag tänkte jag tar hand om honom lite, det var iaf kul att se honom och jag slaggade på hans soffa.

Ska snart puttra hem till Smedjebacken för en bio med Wille och några försök till studerande..kommer ju gå åt helvete.

Hej med er!

Heja heja heja heja!

Bilen brummade igång idag efter jobbet :D Så överlycklig blev jag att jag stod och skrek på parkeringen medan alla åkte hem! Kruxet var antagligen att jag haft för lite bensin i bilen när jag parkerade den utanför lagret i onsdags, det kondenserade och bildades en ispropp i bränsleledningarna. Efter 1½ dygn med motorvärmare  och lite plusgrader utomhus hade den lösts upp.. :D åhh!

Så nu har jag tankat bilen full på bensin och mig på vin. Första lagerveckan är avklarad och det är verkligen helt rätt jobb för mig (jag vet att jag tjatar..) ett jobb där man inte behöver analysera allt för mycket utan fokusera och arbeta med kroppen. Måndag-tisdag är det truckutbildning på jobbet!

Har tagit ett bad och tänkte slockna nu. Imorgon ska jag träna på förmiddagen och hänga med min älskade Tomas på kvällen. Jag ska även se över vad jag har att göra till skolan. Ta en lång sovmorgon och käka en god grötfrukost.

Btw, jag skojade bara om att jag skulle käka hummer, så mycket pengar har jag inte.. men jag är glad över den lön jag fick, och mars-april kommer bli rediga även dom! :D Glad Saris!

Som slocknar nu.
Godnatt!

Fredag

Bilen är bogserad till lagret och står med motorvärmare i sig. Bra så! Fick åka med en av mina ranger-kompisar hem. Introveckan på lagret har varit helt underbar! Fina människor och fartfyllt jobb.

Idag ska jag expediera helt själv. Går nog bra :) ska ta med frystejp och tejpa upp kommandon och lathund på trucken. Så går det nog bra!

Sov hos Tomas igår, det var huuur mysigt som helst att få kramas lite, med någon som tycker om en för den man är..oavsett vad som händer och hur grinig man är.. nån som känner ens bra och dåliga sidor liksom.

Nu kör vi på här, höpp.

Förbannade jävla biljävel.



Kan nånting gå fel så gör det det. Efter en jättebra dag på lagret igår kommer jag ut då jag slutar 23.30, sätter mig i bilen, kör igång den, åker 100 meter sen dör den. Men fan vad FIIIINT. Fick hjälp av två finnar/utlänningar att försöka putta igång den, åka och köpa bensin och fylla på osv. Men bilen suckade, hostade lite sen var det tvärdött.

Idag ska jag få hjälp av Tomas att bogsera hem den men han lär ju inte vakna förrän vid lunch, och bilen står upprullad bredvid en 4metersport in till en bilserviceverkstad. KUL!

Jag har iaf jobb att fixa. Jag har fått två veckor till på heltid från och med måndag. Dom ringer som aldrig förr från en massa skolor och vill att jag ska hoppa in och vicka. Så det är ju synd att den här jävla f*ittkylan ska förstöra precis allting för mig. Cykeln är ju också trasig så inte kan jag använda den heller.
Jaja, två arbetsdagar kvar sen är det helg. Sen får det fan lösa sig på något jävla vänster.

varning för nybörjaretruckare

Men seriöst, det är hur enkelt som helst att jobba på ett lager. Lite slitigt kanske att lyfta tunga kattsand-kollin men annars, bra pengar, kroppsarbete, man kan lyssna på musik och köra truck. Plus trevliga människor och fina killar att titta på :D

Jag har i princip bestämt mig för att jobba kvar på lagret tills jag får gå truckutbildningen, just nu har jag körtillstånd på den men inget bevis. Truckkortet är ju värt hur mycket som helst senare i arbetslivet.

Fattar dock inte hur jag ska få något skolarbete gjort den här introduktionsveckan men det löser jag sen.

Borde ställa mig och laga nya matlådor imorgon men jag satsar på att sova ut först och främst. Sen måste det bli en 5km på bandet och en rejäl dos med mat. Älskar att man äter som en skogshuggare i det här jobbet. :D

Godnatt

Måndagsbarn

Jag kan bara säga som så.. att jag trivs med livet nu.. jag känner mig som en helt annan person än i höstas. Som verkligen har tagit tag i det här med stress; blivit en lugnare och säkrare person inuti och utanpå. Kanske blivit lite fulare i munnen men med tanke på hur det känns i hjärtat så är det verkligen värt det. HAHA åt den där meningen. Gött det! :D

Hade en fin förmiddag med Per, jag bjussade på köttfärssås och vi tog en runda på kupan. Införskaffade nya löpartights då mina gamla gått sönder, sen stack jag till lagret. Har varit en lång dag större delen av tiden i en temperatur på sisådär +4°, vid 18.30 när det var mat var jag helt utsvulten. Kylan slukade ju kroppen på energi!, men företaget bjöd på mat i restaurangen och faddrarna har varit hur lugna trevliga och snälla som helst.

Imorgon ska vi börja plocka lite ordrar själva och det är mycket som ska in i huvudet den här veckan. Men bara man tar det lugnt och inte hetsar upp sig så går det antagligen jättebra :) jag misstänker att jag kommer trivas med det här jobbet och fixa det galant. Älska monotona jobb som omväxling! Men lite trött i fötterna blir man allt!

Ser inte fram emot att gå upp 8 imorgon och tvätta, desto mer ser jag fram emot finbesök.

Och justja, min arbetsutstyrsel: inte den sexigaste bilden på mig men jag älskar kläderna :D

Utsikten från mitt fönster imorse 06.30. Den gjorde det lite mindre jobbigt att inte kunna somna om :)

 




Veckoplanering

Veckan ser ut som såhär:

Måndag: Per hälsar på (!) mitt gull. Laga lite mat, kramas lite och sen är det första introdagen på lagret 15-23.30.
Tisdag: Martin kommer (!) tvätta lite, kramas lite, så intro 15-23.30.
Onsdag: Helst vill jag försöka springa 45 minuter på bandet för att hålla konditionen uppe, kommer då vara en vecka sen jag sprang sist. Intro 15-23.30.
Torsdag: Pustaut på förmiddagen. Intro 15-23.30.
Fredag: Den här dagen ska jag vara klar med introt och jobba själv :) ser fram emot det. Jobbar då 15-23.30.
Lördag: -
Söndag: Barnvakt åt William hela dagen i Smedjebacken.

Ingen tid för utsvävningar. Men Stina börjar jag allt sakna litegranna.

Göteborg i miniatyr



Åkte sammanlagt 10 timmar i fredags. Jag är ju galen! Men jag fick ner biljettpriset ordentligt i alla fall. Åkte tåg till stockholm och samåkte bil därifrån till gbg. Hängde med Alicia och Axel en stund först, drack vin vid Operan och drog sen till Linda och Sofia på hisingen. Dit kom senare Felicia, världens snyggaste tjej, och vi spelade det bästa sällskapsspelet i världen - Med andra ord.
Sist av allt drog jag på dejt i Haga.. ..Mums mums säger jag bara! :D..
Lördagen ägnade jag hele dan åt min fina vän Alicia och det var det värt. Trots att båda var lite trötta och sega så lyckades vi liva upp det med lite vin, gitarr, ramla i trappen och ytterligare lite mer vin på Lilla London. Det är så fint att ha en vän som dig, som dig, som dig :D.

Åkte hem 08 imorse och det slår mig att jag inte alls varit borta så länge. Så fort jag började närma mig Borlänge steg irritationen. Det är bra det; sånt får man energi av. Så nu ska jag nog kicka röv i veckan med det praktiska jag har att göra!

Torsdag

Men vilken gooo dag jag har haft då! Kanondag med min mysbrukare. Vi tog en tur på stan och köpte alkohol, semlor och lite saker på apoteket. Fikade och kollade på alpina :) fan, jag blir nästan sugen på att jobba där i sommar i stället för på lagret. Men som det såg ut förra sommaren så var det inte det mest ekonomiska eller smidigaste. Dåliga tider och dålig lön. Jaja, vi får väl se hur det blir.

Var sedan på 3h intro på lagret. Fan mina arbetskläder är så snygga. Fick underställ, fleecejacka, arbetsbyxor, skor och vattenflaska.

Ska upp 04.30 och borde alltså sova nu.. det blir en tidig resa till götteborg!
Puss och hääj.

Veronica Maggio - Jag kommer



Snyggaste tjejen och bra låt! Det gör den här morgonen lite uthärdligare :) Om en sisådär 13h är det över. Tur jag har bil.

Onsdag

Middagen med Foundation var hur fin och mysig som helst. 2 glas vitt och man blev lite uppvärmd. Så härliga människor!! Vi beställde varsin majskyckling med portvinsås och potatiskaka, blomkålspuré och gröna bondbönor.. gött var det. Lite småfull blev jag och Linnea också ^^

Igår var en trög dag trots att jag fick mycket gjort. Storstädade i ottan, lagade lunch, åkte och shoppade lite kläder.. det där skolarbetet som malde i huvudet. Jag fick det gjort i alla fall! Nu är vi nästan klara med delarbete nr 1. På kvällen ringde en ny bekant också. Tog mig ett bad och sen somnade jag. Älskar mitt badkar.

Idag saknar jag Martin. Jag fick ett alla hjärtans dag-sms av honom helt otippat från Italien.. vill att han ska komma till Dalarna nu, så mysig och gosig är han <3

Strax ska jag pulsa till gymmet, känner att jag har suttit mycket still nu när jag haft bilen. Dags att få tillbaks lite motion, behöver ju inte ta bilen överallt!

Imorgon ska jag först jobba 7.30-15.30, sen ska jag till Lagret på info 16-19.30. Det blir en lång dag så det är bara att vila upp sig idag. Men skönt att få lite annat i huvudet.

Kram på er!

Måndag kväll

Hade förbättrat mig 1 sekund på halvmilen. Duktigt :P

Nu har jag fått första introduktionsveckan på lagret klar för mig! Jag börjar nästa måndag. En veckas upplärning på heltid! Vilket kommer innebära en gooood lön i mars. Sedan blir det även en vecka upplärning i mars.

Tråkigt nog så kommer min göteborgsresa bli uppskjuten IGEN. DAMN!!

Nu ska jag ut och äta med P&L-crewet, knappt så jag orkar men vad gör man inte för laget. Kanske får köpa mig lite choklad före för att orka :P

Måndag igen

I lördags kväll såg jag, mamma & Wille "I rymden finns inga känslor" och hade lördagsmys. Har varit jätteskönt att vara i Smedjebacken som sagt. Tog lilla pärlan tillbaks till Borlänge igår, läskigt att köra Ulfshyttevägen med framhjulsdriven bil på halt underlag så jag tog det väldigt lugnt.

Jobbade hos R, kom hem, tvättade, åkte sen och plockade upp Pelle för en åktur. Vi hämtade Mitra, åkte hem till mig och lagade mat etc. På kvällen när Mitra åkt kom Miri hem till mig, hon sov här eftersom hon skulle vara i Falun tidigt imorse (och hon bor i Motala annars).

Soft kväll!

Men jag känner mig lite stirrig efter att ha träffat folk konstant den här helgen. Snart ska jag och de andra skolcoacherna intervjuas för tv/tidningen angående vårat volontärarbete. Efter det ska jag försöka slappa ner några hekto.


Appdejtz.

Fick jobb imorrn. Gööhöött. 7,5 timme. Nu är det försök till plugg som gäller. Spansk textanalys är KUL *mantra -_-*

Lördag

Nice kväll igår. UNDERBART att komma hem till sin familj :) god ordentlig mat, två flaskor vitt, mina föräldrar och småbrorsor framför let's dance :). Körde också Lillemor för första gången. Hon är en skruttig liten pärla :) som har stolsvärme, cd och värmeslingor på bakrutan. Ovant att köra med så känsliga bromsar, hon stannade bara man tryckte lite lätt, men man vänjer sig! Ser verkligen ut som en liten leksaksbil, så liten är den. Jag kan inte säga nog hur skönt det känns med en bil!

Stannar en natt till här för det är så jävla nice bredbandshastighet, nice mat och skönt med sällskap :)

Uppdatering

Idag fick jag ett sms från lagret! Jag har klarat drogtestet och äntligen på måndag ska vi bestämma när jag ska gå introduktionsveckan. Antagligen nu i februari. Finally! :D Det kommer bli snabba cash!

Imorse blev jag inringd på jobb förresten, ledsagning, var nice det. Sen bjöd jag Tomas på lunch i utbyte mot skjuts hem från jobbet. Blev jättegott, en pasta på tagliatelle, tonfisk, avocado, ägg och min awesome creme-fraiche-dressing till det. Mums!

Snart kommer mamsen och hämtar mig!

Fredag

Sovit oroligt inatt med - jag fattar inte varför. Nåväl. Igår pulsade jag mig fram de tre kilometrarna till gymmet - det är inte NÅDIGT hur mycket snö det kommer på samma gång! I hela sverige dessutom.
Blev ju en ordentlig uppvärmning, kanske var därför jag slog mitt personbästa på 5 km löpning. 26:40! Innan april ska jag vara nere under 25. Det ska jag nog fixa med mycket kolhydrater, vatten och proteintillskott.

Resten av dagen var jag riktigt oroväckande slö. Kom igen nu Sara, du har saker att fixa :( du måste börja jobba nu, allright? Så får du din belöning i form av en göteborgsresa sen.

Aja, nya tag!
Ikväll ska jag mysa med min familj.
Nu kör vi på.


Torsdag

Idag mår jag killer-bra!!! :D Det var nog för att jag tvingade mig själv att ta det überlugnt igår samt för att jag skippat all träning den här veckan. Åh gud vad skönt. Kan också möjligen ha och göra med att jag faktiskt bryggde en kopp kaffe igår.. jag tror man kan äta/dricka allt, men i lagom mängd!

Det var en riktigt soft dag igår trots att jag mådde hemskt, jag sov en timme på dagen, gick och köpte godis, tog mig ett bad, sen ringde min klasskompis Mikael på kvällen och vi pratade en hel timme. Spännande den mannen, och det är fint att lära känna honom, han visar mer och mer av sin ödmjuka fina sida och är världens bästa på att lugna ner en :) han går även samhällsprogrammet på högskolan vilket är bra då vi har lite såna uppgifter i spanskan framöver. Och vi är ju i samma grupp så.

Minns ni den här mannen? 



Skidåkarprinsen från Luleå. Han har ju backpackat sen sist vi sågs typ. Igår fick jag höra att han bokat en biljett till Oslo, och efter det kommer han till Dalarna och ville såklart ses och mysa :D. Gissa vem som satt och storlog med världens snusläpp när hon fick höra det! (Usch, vad äckligt det lät.. :/) Haha! Martiiiin! Kom och ta mig bara. Nejdå, han är så mysig!

Funderar på om det kanske inte är lika bra att jag åker till Smedjebacken idag. Måste leta reda på mitt högstadiebetyg så jag kan lämna in stipendieansökan innan måndag :) Och jag behöver ju inte åka buss hem på lördag/söndag.. för då ska jag åka biiiiiiiiiiiiil hem till mig!!!!! :D WWIWIIIEIEIIEIEIEI!!

Ursäkta mitt damp. Nu ska jag göra alla-hjärtans-dag-kort :)

Onsdag

Var helt slut igår och struntade i yogan. Tog i alla fall en promenad när rastlösheten blev för irriterande. Gick och köpte en schweizernöt som jag lyckades äta upp helt själv, 200 gram. Gott!

Idag ska jag gå till ungdomsmottagningen och fixa nya p-piller (ja, får väl lov). Ikväll får det nog trots allt bli en tur till Linnéa för att umgås med henne och Moa.. jag behöver mina vänner!

Igår försökte jag ömka lite inför Tomas när jag mådde dåligt och kände mig ensam. Eller nej, jag började i förrgår med att berätta att magen krånglade igen, varpå han svarar "Det var illa. Du får försöka med den där medicinen igen om det inte blir bättre." - tack för omtanken -_-.

Igår frågade jag honom om han ville äta lunch, han meddelar att han ska åka skidor. Jag frågar på kvällen hur det gått att åka skidor, han svarar och frågar inget tillbaks trots att han vet hur jävla ont jag brukar få. Så därför skriver jag det själv: jag känner mig helt utslagen av magen och allt runtikring. Skulle kunna döda för en kram.

Då skriver den chockerande mannen: själv känner jag mig utslagen av skidor och fotboll. Nu blir det sängen. Godnatt.

Liksom ens?! Jag mådde svindåligt. Såhär i efterhand blir det bra tydligt varför man inte är tillsammans :P som tur är så har jag vänner som bryr sig om mig, och det räcker bra så :).

Jag tänker aldrig mer vara tillsammans med någon som man får lov att be om uppmärksamhet ifrån! Nu vet ni det ;)


Tisdag

Allrite, nu ska det bli ändring på vanorna! Gick till Willys igår och köpte frukt, rotfrukter och linfrön för en hundring. En tvådagars detox får det bli. Helt seriöst så blev jag snudd på livrädd igår när det gjorde så ont, det är verkligen dags att börja äta bättre.

banan, blodapelsin, päron och äpplen

En del säger att man inte ska äta frukt, men hittills har jag inte sett en seriös sida om det, så det får gärna länkas till bra källor om ni har tips.

Pappa har köpt bil till mig nu! Fan vad jag satt och garvade för mig själv igår när han och Simon exalterat länkade bilder på lilla pärlan. Mamma hade tydligen asgarvat åt hur "gullig" den var (säg: ful) och likaså gjorde jag. En liten jävla racerbil.. haha! Men jag är så glad, för jag har börjat få problem med benen av att gå för mycket. Och det ska bli så skönt att bara kunna sätta sig i bilen och åka till Smedjebacken när jag känner för det.

Bara att slippa de 90 minuterna det tar att gå fram och tillbaks till Willys skulle göra rätt mycket också.

Började morgonen idag med ett glas hela linfrön+vatten som fått stå över natten, en av pappas gamla huskurer, han har haft magsår/katarr sen han var ung. Sen fick det bli en stor skål med gröt. Till lunch hade jag tänkt äta bara potatis tror jag, som en hyllning till Håkan i Sunes sommar ("han tycker om potatis"). Nej men skämt åsido, har ingen form av protein hemma som inte retar upp magen.. bönor/linser/kikärtor är ju inte direkt kända för att låta magen vara ifred.. haha.

Idag tänkte jag fortsätta läsa en pjäs på spanska till litteraturkursen vi har nu, känns slappt och gött.


Dra åt HELVETE vad ont det gör!

Jag känner mig helt knäckt. Såhär länge har svedan aldrig hållt på förut :(. Snälle käre Gud, tar du bort svedan i min mage lovar jag att Alltid Krydda Lagom i fortsättningen, aldrig mer kopiösa mängder. Jag lovar också att äta mer frukt och grönsaker, koka istället för steka, dricka mindre juice, försöka äta större portioner och salta mindre. Samt att be fler stressframkallande personer dra åt helvete med en gång och inte heller vänta med det.

LOVAR!!!

Veckoplanering

Måndag: Tjärna 8-11, tvätt, spinning
Tisdag: Middag med Saga, avslutning yoga
Onsdag: Sala kl 18, middag med Moa och Linnea
Torsdag: Pressmöte kl 14, spinning
Fredag: Åka hem till Smedjebacken och hämta bileeeen!

Aj aj.

Jag har fått magkatarr igen, typiskt mig att inte reflektera över symptomen när det händer mycket i livet. Det senaste tillskottet är halsbränna vilket jag aldrig tidigare haft, samt att jag vaknar i princip varje natt och är hungrig och måste gå upp och äta. På morgonen när jag vaknar är jag alldeles uppkörd och seg i magen eftersom det inte är normalt att äta på natten. Inte konstigt att jag sover dåligt!

Vad gör man åt det här då? Jo, jag har känt på mig att jag behöver stanna upp och se över min tillvaro, vad som är viktigt och inte. Måste förstås också minska ner på chilin ett tag och börja äta mer utav detta (jag copypastear):

  • Kokt mat, t.ex. potatis, ris, bulgur, pasta, couscous, fisk, grönsaker, havregrynsgröt.
  • Frukt. Torkad som färsk går lika bra. Håller igång magen.
  • Bröd, skorpor, kex.
  • Mild fil.
  • Osaltade nötter.
  • Vatten utan kolsyra. (Man blir tillräckligt rapig av katarren)
Och sen lite allmänna råd:
  • Att äta i lugn och ro! Tugga ordentligt, och lägga ner gaffeln mellan varje tugga.
  • Alkoholfritt på utekvällen. Två vita veckor har ingen dött av. Tror jag.
  • Vila! Stanna hemma en dag tills magen hunnit lugna ner sig. Lägg en extra kudde under huvudet så kan du minska läckaget från magmunnen till strupen.

Alltså mindre snus, mindre chili, mindre alkohol, försöka äta mer mat på dagen, gå och lägga mig i tid och strukturera upp tillvaron lite.

Good sunday.

Gårdagen var låång, men jag tog mig igenom den :). Gick upp 06, vandrade de 40 minuterna in till stationen, åkte tåg. Kom en halvtimme försent till lektionen, direkt jag kom blev jag överöst av info om denna termin, samt massor av upgifter vi har att göra tills nästa gång vi ses..

Shiss. Jag som trodde jag skulle glida mig igenom dessa 15 poäng. Tji fick jag! Bara att börja gneta :)

Dessutom kom jag på mig själv igår med att verkligen önska att någon inte hade blivit född. Vi hade några nya i kursen, bland annat en ny kvinna (som sminkade sig som en 16åring) i klassen som hade jobbat på resebyrå eller nåt i Spanien >_<.
Fan, det var det värsta irritationsmomentet sen jag upptäckte att grannen under mig har en hund som brukar yla på nätterna.

Att människan inte kunde hålla käften!

Hon hade ett.. läte. Ett jävla.. fjortisläte. "Mm" ,"mm" lät det efter vart femte ord när våra lärare beskrev eller förklarade något på spanska. Eller i princip sa vad som helst. HELA DAGEN. Till slut började jag tappa bort mig i vad som sas, och det brukar jag fan inte göra!

Nåväl, gick tidigare och fick skjuts med Linnea & Tobias till Sala. Hur skönt som helst att hänga med dom ett tag! Fniss! Kom hem till Borlänge helt safe och insåg att jag är sjukt trött.
Idag med. Jag måste börja sova lite mer.

Ha de gött. Idag ska jag färga håret.
PS: Pappa har köpt en peugeot som jag ska puttra runt i. HELT JÄVLA BÄST!!

Fredag

2B var ju huuur söta som helst! Jag fick en teckning av en tjej, massa kramar och mys. Ungar är hur härliga som helst :) de skrek både att de älskade mig och tyckte om mig, vem fan behöver en karl?

Hade en trevlig kväll hos Halbe och Stina. Vi gjorde suuupergood veggiepizza, käkade glass till efterrätt och spelade kolonisten. Kan det bli bättre?! Sover dessutom som en gudinna i deras våningssäng ;) var härligt att umgås lite och dessutom ha tid att stanna lite.

Träffade Sagis en snabbis nu på fm, sen tog jag mig med lite möda hem genom snömoddet på cykeln.

Imorgon blir en lång dag i Västerås men jag ser fram emot att träffa mina klassisar.

Ciao mama'z!!


Torsdag

Skön dag igår, gick bra på skolan, fick mer jobb idag torsdag, kom hem, käkade, sprang på gymmet, slog rekord, handlade, gjorde en awesome kvällsmat på tagliatelle, räkor, grädde och paprika.

Jag fick nämligen besök av Tomas på kvällen. Hade skällt på honom i ett sms att jag inte pallade höra av mig till honom mer för att han aldrig kunde ses, då fick han eld där bak och skrev att han saknade mig och att det var klart han ville ses. Allrite tänkte jag, mig spelar det då verkligen ingen roll.

Men han kom, han hade med sig chips, han segrade. Jag förlät honom ^^ vi hade en mysig kväll med varsin Mariestads och massa götta, längesen jag åt mig så mätt och belåten.

Var skönt att ha någon som susade och dusade i min säng också, där har jag ju nästan aldrig påhälsning. Ok, jag erkänner, han är väldigt mild och fin och ingen Hitler. Bara det att han kanske inte förtjänar all min uppmärksamhet utan mer någon gång ibland.

Idag ska jag ha en klass2 i skolan, lite nervöst för det verkar vara mycket rutiner och sånt. Men det ska nog gå bra :) 6 timmars jobb, sen åker jag hem till Stina.

Imorgon tänker jag då fan inte jobba någonstans, dock kul att ha fått jobba lördag, söndag, tisdag, onsdag och så nu torsdag.

Ha en fin dag :)

Tisdag kväll

Galet bra dag i skolan. Hade två nior och en sexa på morgonen, en sjua och en åtta efter lunch. Åttan var en liten grupp och lektionen var en timme de skulle jobba ikapp i diverse olika ämnen. Jag känner mig så sjukt hemma i skolmiljön och hoppas jag får jobba mycket mycket i vår :) imorgon blir det ytterligare sex timmars jobb, glad tjej!

Fast efter drogtestet, som jag var tvungen att vandra hem ifrån så blev jag så trött och skrev till mamma, så hon ringde upp och jag blev att sakna mamma och Wille så mycket att jag grät som en liten unge. Som Moa sa, man måste gråta lite ibland, det är friskt.

Jag var nog mest trött. Skippade i alla fall yogan på kvällen och har istället ett storkok puttrande på spisen :) högrev, kikärtor, krossade tomater och lite olika chilisorter, den grytan går alltid hem hos mig.

Efter morgondagens jobb ska jag nog ta mig till gymmet och springa lite, har fått upp hastigheten tack vare spinningen. Jag säger ju det, konditionen blir bättre på nolltid! Varför har jag inte spinnat under alla dessa år?!

Torsdag blir en härlig dag, en lunch med Saga och sedan en tur till Leksand och Stina för ett sovaöverparty :) ser fram emot det!

Tisdag morgon

Känner att jag brytt mig lite för mycket om pojkar på senaste tiden. Så därför, dagen i ära, så klipper vi dom tankarna. Buhbye. Jag har trots allt typ 10 år att ta igen vad gäller att själv få uppmärksamhet av pojkar och inte bara ge.

Ska strax cykla ner till skolan. Tar ca 5 minuterish, bara nedförsbacke. Ser fram emot att vikariera. Direkt efter jobbet ska jag iväg och göra nytt drogtest då det förra misslyckades pga att jag druckit för mycket vatten sist och det inte gått att kolla några halter rusningsmedel. Men gött. Kul att cykla 45 min för att pissa i en mugg..

Som ni hör, inte världens bästa morgon kanske. Men det blir bättre efter att jag fått jobba lite. Spanska idag. Sen yoga ikväll. Full rulle och mycket mat som gäller.

RSS 2.0