Med kvällskaffe i skrivande stund

Montessori var.. annorlunda jämfört med vanliga skolan. Ungarna är väääldigt fria i sitt sätt att arbeta på lektionstid. De får ligga och sitta hur de vill, arbeta med vad de vill och inte i traditionella läroböcker utan material utformat av lärarna. Sen är det lärarnas uppgift att se till att det blir balans i de alla olika ämnena. Självklart ska ljudnivån och sättet man beter sig vara precis som i vanliga skolan.
Själv har man ju gått i svenssonskola så det är ju vad jag skulle placera mina ungar i eftersom jag vet vad den ger för resultat, men jag gillar att det finns såna här alternativ. Det är spännande tycker jag. Den som vill veta mer om Montessori kan googla den pedagogiken.

Efter jobbet åkte jag och köpte en mikrofon till datorn, sen raka vägen hem och sov. Har haft en kass eftermiddag och mått skit i kroppen pga ppiller. Jag ska sluta med det imorgon för det har varit för mycket jävla skit nu på senaste tiden.
Tog iaf en långpromenad till Willys och köpte massa götta. Ägg, bacon, cayennepeppar, sambal oelek, mörk choklad, cola.

Två skolor har ringt och ville jag skulle jobba imorgon men jag tackade nej till båda. Imorgon jobbar jag 17-22 på lagret - och det är fortfarande mars - jag klarar mig utan de där timmarna i skolan. Ska försöka tvätta på förmiddagen, eller skriva lite musik. Var väldigt längesedan nu! :)

PS: På påskafton ska jag ha påskfest hemma hos mig. Alla är välkomna, men det kommer bli mycket alkohol!

Tisdag

Sov dåligt som fan inatt, vaknade varannan timme och ville gå upp.. vaknade, tittade ut, såg snö. Blir man förvånad längre? Haha. För att glömma det åkte jag till gymmet och sprang 5km. Idag kändes det typ inget i knät, men ok, jag vet att jag egentligen borde vila 2 veckor till, men man känner sig inte så värst go i kroppen då.

Har varit en fin dag i Smedjebacken! Tomas följde med efter ett halvårs exil. William blev riktigt glad att se honom och tvärsom. Gjorde en carbonara på Tomas vis, blev jättegott, sen fikade vi bort eftermiddagen. Åkte sen hem till ett soligt Borlänge, skönt att få komma undan snön som envisades med att dyka upp imorse igen.

Har köpt ett sports-case till min ipod, så nu kan jag ut och springa med den på ett mer bekvämt sätt :) härligt!
Imorgon ska jag jobba i montessori-klass här i Blge, 6 timmar. Spännande spännande. Tänk att det blev visst en jobbdag till i mars.. gött!

Köttfärssås på spisen, ska sova tidigt idag.

Måndag

Jaha, härligt med en dag ledigt! De ringde såklart från skolan imorse och ville jag skulle jobba, men jag svarade inte. Har man bestämt sig så har man..

Solade solarium idag, jisses vad skönt. Känner redan att min såriga rygg läkt ihop lite på bara de 25 minuterna. För den som undrar har jag konstiga skärsår där plus sår sen jag kliat.

Somnade nästan i solariet. Körde ett träningspass efteråt, sen stack jag och handlade massa smink :) det var en rätt rolig känsla att säga till expediten på Kicks att "ta fram det som passar min hudton, jag behöver rubbet". Inte ofta jag köper smink kan tilläggas. Senast var förra året i februari då jag köpte en foundation på flygplatsen i Dallas. Så ser man ju ut därefter också, haha.

Sen jag kom hem har jag inte örkat göra så mycket mer än att småäta en gång i halvtimmen. Köpte choklad och var en riktig slöhög. Imorgon bär det av till min familj som sagt.

Ska nog sova nu. Gött!

..glömde ju..

..en liten veckoplanering..

Måndag: Tjärna 8-11. En shoppingrunda, storkok god mat till jobbet, sola lite solarium, njuta av ledighet :)
Tisdag: En tur hem till mina älskade brorsor och mamsen!
Onsdag: Ledig dag som nog får avvaras till lite skolarbete.
Torsdag: Jobb Ica 17-22
Fredag: Jobb Ica 14-19.
Lördag: Håkan Hellström på magasinet!!! Jag ska gå själv, nykter, och njuta max :D
Söndag: Jobb Ica 14-19. Här kan vi nog smacka in lite övertid.

Nånstans häremellan ska jag försöka trycka in ett besök i Leksand hos Stina :)

Söndag

I torsdags jobbade jag hos Stig 9-16, sedan på lagret 17-22. Fredag 14-19. På kvällen kom Moa och vi hade en helt underbar kväll, hon lagade jättegod mat, vi drack vin, piffade till oss lite och gick ut och träffade lite gott folk på staden. Igår, lördag, var jag i Örebro hos Mikael. Blir ingenting där kan jag säga..

Åkte till jobbet så fort jag kom hem idag. 15.30-20.30. De behövde övertid till 00.15 men jag kände verkligen inte för det, trots att söndagar är bra pengar.

Känner mig meningslöst tom inuti, bär på en värdelös hemlighet jag inte kan berätta. Spelar ingen roll om jag berättar heller, det går inte att göra saker annorlunda ändå.

Men, när sommaren kommer, bättre dar min vän. Precis som älskade Lars sjunger.

Imorgon ska jag volontärjobba 3 timmar på morgonen, sen har jag gjort mig ledig. Tänkte isolera mig i en biltur och begrunda det här förunderliga livet, mitt underliga liv. Tänkte gömma mig från allt vad ansvar heter och bara vara för mig själv.


Onsdag

April och juni blir, som det ser ut nu, lönsamma månader. För april är jag uppe i 21000 skattade coronas, inklusive studiebidrag på 1300. I juni hivas det in 7000 i skattepengar + 4000 som goodwillersättning för volontärarbetet, plus en sisådär 7000 för det jag ska jobba i maj på lagret. Redan där är vi uppe i 18000 kronor. Antagligen blir det övertid, mer jobb på lagret, och en del jobb hos mina brukare också. Jag skulle tippa på att jag kommer upp i minst kanske 21000 kronor då också. Det är hiskeligt mycket pengar. Hiskeligt. Juli och augusti blir detsamma, runt 20 papp per månad. Lagret behöver övertid i princip jämt och jag får annat i huvudet när jag är där.

Hade jag vetat att det här året skulle bli så lönsamt så kanske läget sett annorlunda ut där i november/december. Då ville jag bara bli skjuten i bakhuvudet.

Jag har fortfarande ingen plan och det gör mig lite nervös. Det smartaste är kanske att investera i en lägenhet någonstans där jag kan bo och plugga. Västerås är en idé, för där finns ett lager för samma företag jag kan jobba på :)

Mina två närmaste vänner här i dalarna ska flytta. Stina i maj och Saga i juni. Grät idag när jag tänkte på det. Jag är inte gjord för att bo här. Det sköna är att jag inte behöver bo här. Jag kan jobba fram till september, sen kan jag också flytta. Det känns bättre när jag tänker så, att jag faktiskt också kan flytta, förhoppningsvis med en pott på ett tiotal tusen.

Men nåväl. Morgondagen tänkte jag ägna åt lite träning på förmiddagen och sen trilla in på jobb 17-22. Blir fint det.

Tisdag natt

Hoppsan hejsan, behöver väl inte nämna vilken den senaste bokningen till Peace-festivalen är. Så nu vet jag en av de kvällarna jag TÄNKER, SKA, KOMMER vara ledig. Oavsett schema! :) Men på ranger jobbar vi ju inte lördagar, så det finns god chans att jag kan/kommer se mannen.

Idag tog jag en 2h lång, långsam solpromenad fram och tillbaks till stan. Det har blåst som fan men varit fint väder, skönt det. Gick väldigt bra på jobbet, fick trevliga lastbilschauffisar idag med. Enda grejen är att jag råkade göra illa mig på en bur på min häl, rev upp lite :/. Jobbade över endast 20min idag.

Men oavsett: nöjd, stolt över mig själv. Enda är att när man jobbar 17-22 så blir mattiderna jävligt konstiga, m.a.o har jag käkat fyra varma mål idag, alltså frukost, lunch och två kvällsmat(ar) haha. Vikten har ju dock redan börjat gå uppåt, så det är bare å åk.

Sovmorgon imorgon hoppas jag, om de inte ringer bemanningen.
Justja, fick ett enormt positivt besked om skatteåterbäringen idag: 6836 kommer landa på mitt konto framöver. Göött deeet.

Längtar till lördag till Örebro.

Aja dra åt helvete, gnatt.

Tisdag

God morgon.

Hade sovmorgon idag men vaknade 8. Gud vad jag önskar att jag kunde sova längre!

Har precis gjort mig besväret att skicka in ett okänt föremål som jag hittade i en påse wokgrönsaker jag köpte på Willys. Fan vad irriterad jag blev på mig själv att jag köper lågprisvaror. Det var så äckligt! I alla fall, företaget ska ta in föremålet på analys och sen skicka mig lite värdekuponger att köpa nytt för. Aldrig mer det varumärket!

Jobbade övertid igår för att slippa behöva vara hemma och tänka. Hade en outhärdlig ångest från det att jag vaknade och övervägde seriöst om jag skulle ställa in allt jag hade att göra. Men jag är både för feg och för dum, så jag körde på ändå med volontärjobbet, blev sedan inringd på ledsagning, och efter några timmar där var det dags för lagret.

Framåt natten mådde jag bättre igen när jag fått annat att tänka på än mig själv. Man blir störande egoistisk när man mår dåligt. "Jag jag jag".. bekräftelsehora på alla möjliga sätt. Tur man inser hur löjlig man blir. Jag frågade t.ex Mikael om han tyckte jag var snygg bara för att jag behövde bli lite glad. Haha. Tur han står ut med mig. Har köpt biljetter till honom i helgen. Det blir ännu ett dygn i Pennybridge :) vi har ju lite grupparbete att göra. Sen är jag ju lite smygkär i honom, men bara lite.

Min första dag som ensam rangerare på lagret igår gick iaf kanonbra!

Idag bestämde sig vårvädret för att nå sin kulme för att sedan försvinna ett tag igen. Plus 11 grader - den som stannar inne idag måste helt enkelt vara svårt skadad för att få dispens.

Jobb ikväll med. Tjockar på helt enkelt.

Söndag



Ok, härlig men galen kväll igår. Började iaf bra med att vi gjorde lax och potatis på kvällen, riktigt gott. Sen kom Terese och berättade om hela sin latinamerikaresa. Efter ett tag skulle vi åkt in till krogen men Tomas bjöd över oss på en grogg före. Var sen på engelska tills de stängde sen ville Col bli upphämtad. Festen fortsatte på Ringen och ja, som vanligt, diskussionerna var helt insane. Vi var iaf hemma igen runt 5.30 på morgonen, förstår inte hur jag orkade!

Bianca åker hem vid 14-tiden idag och jag ska återgå till mitt tråkiga liv. Nyktrar jag till ordentligt ska jag träna med Adam som det var sagt. Inte bra dagen efter man druckit egentligen. Kanske bättre att ta en promenad i solen! Imorgon bitti ska jag upp tidigt för volontärarbetet i skolan.

Veckoplanering:

Måndag: Tjärna 8-11. Lagret 17-22.
Tisdag: Lagret 17-22.
Onsdag Lagret 17-22. Emil.
Torsdag:
Fredag:
Lördag:
Söndag:

Skön vecka väntar!

Lördag

Bild på Stina som förbereder våran goda avocado/bön/feta/oliv/pastasallad :)

En klänning jag köpte som får hamna i facket festkläder. Jag har ju inte så mycket sånt!

 

Bianca är här och ligger och snusar och sover fortfarande. Själv gick jag upp 8.15 och skickade in min resumé.. har precis avnjutit en lördagsfrukost; smörgås med smör, ost, kokt ägg och juice/kaffe. Idag ska vi sola lite och köpa en baddräkt till mig. Jag ska öppna min andra flaska vin, sen får vi se vad som händer!

Fredag

Så var snart den här arbetsveckan över. Jag som inte trodde jag skulle få jobba ett enda pass. Så blev det en heltidsvecka ändå.

Gårdagen var jätteskön. Först träning, sen bjöd jag Tomas på schnitzel och potatis. Hämtade sen Stina och hängde med henne hela dagen. Vi åkte på loppisarna här i Borlänge, hittade riktiga fynd! Lagade god kvällsmat och så blev jag till sist ensammen på kvällen.

Efter jobbet måste jag verkligen städa..om jag nu ska få besök hela helgen och besöket ska sova på golvet. Haha! Jag måste även köpa mig en flaska vin, för det har jag förtjänat. :)

!!!

Jag HATAR att sitta still! Jag slutar om 40 minuter och resultatet av att i princip ha suttit still ett dygn är att jag kommer ha massa överskottsenergi och i princip kommer köra 200% på gymmet.

Igår låg O och imiterade Emil i Lönnebergas farsa innan han somnade. Det lät ungefär "EEEIL! BANNAE ONGE!!"

Hahaha.

Hepp

Ja, jag var ju hos knädoktorn igår som klämde och tryckte på båda knäna. Han kom snabbt fram till att ingenting var trasigt men att muskeln i framlåret vägrade läka ihop för att jag inte låtit benen vila. Hepp. Så jag bör inte löpa på fyra veckor utan får ägna mig åt simning istället.

Kul det, för då får jag köpa baddräkt = shopping!

Är på jobbet nu och är uttråkad, herr O pysslar ju för sig själv. Han vill inte gå ut heller. Det som är sol ute!

Imorgon blir en fullspäckad dag. Ska till gymmet imorgon bitti och träna överkroppen, sen lunch med Tomas, Stina kommer, och så ska jag hinna med 4 timmars tvätt och sist på kvällen skriva resumen på en ganska tråkig spansk text.

Usch vad jag är rastlös.

Inför hösten

Söker för stunden två nya kurser till hösten. Spanska såklart :) den ena heter

Spanska: Introduktion till översättningsteori och -praktik

och går via Högskolan Dalarna, den andra heter

Introduktion till spanskspråkig sociolingvistik

"Här får studenten insikt i det samband som råder mellan en individs språkbruk och sociala faktorer som genus, etnicitet, ålder och socioekonomisk status. Med utgångspunkt i rådande sociolingvistiska teorier och metoder genomför studenten en mindre undersökning som rör det spanskspråkiga området."

Båda låter givetvis hur gottiga som helst och jag ser fram emot att fortsätta jobba och plugga spanska i höst, precis som nu :)

Det goda livet

Åkte på dygnsjobb imorgon med hos samma brukare. Vilket kommer resultera i att jag är uppe i 16000 skattade kronor för mars. Och det kan fortfarande bli mer jobb. Helt galet! Nu gäller det att planera lite när jag börjar komma upp i summor, vad ska pengarna gå till? Betalning på studielånet? Spara till mitt eventuella pluggande i Barcelona? Spara till något annat?
Jisses! ^^

Tisdag

Igår pressade jag en hel jävla spansk roman på 12 timmar. Jag kan inte minnas senast jag ens gjorde det på svenska! Efter söndagens depp har jag väl helt enkelt bestämt mig för att bara ge järnet och verkligen klara det här nu, inte ge upp mitt i som jag brukar.

Om någon timme slutar jag jobbet. Förberedde ryggsäcken redan igår, så jag kan åka till gymmet på en gång. Har inte tränat på 6 dagar nu så det kommer lägligt.

Sen blir det raka vägen hem för bokrecensionskrivning, läkarbesök, fika med Saga och så en tur till Falun för att återlämna den käre boken.

Sen ska jag hem och sova :)

Jobb

Sara som inte kan tacka nej till jobb hamnade på ett dygn hos O. Men inte helt fel ändå. Här kan jag sitta och läsa boken jag hade avvarat till idag! Plus att det är tråkigt att vara hemma en hel dag. I veckan ska jag ändå träffa folk. Saga, Jonas, Tomas osv.

Grå och tom.

Jag antar att det mest är vädret och lite psykisk trötthet som gör att jag känner mig grå och tom idag. Lätt att man börjar fundera över livsval och sånt men definitivt inte rätt. Så det ska jag undvika. Imorgon är en ny dag.

Skoldagen igår var lite tung. Avslutades med genomgång på spaniens historia från antiken-medeltiden, på spanska. Men jag tog mig igenom det tack vare att jag visste att jag och Micke skulle hem till honom sen. Det blev en fin bilresa dit, jag börjar äga att köra i storstäder :)

Hemma nu, lämnar all form av ansvarstagande till imorgon.

Veckoplanering:

Måndag: Tjärna 8-11. Styrketräning. Sträckläsning av en bok (kurslitteratur) som jag är en vecka försenad till högskolebiblioteket med (alla mina pengar jag tjänar går i princip till biblioteksskulder).
Tisdag: Läkartid 15.15 för att kolla knät som är trasigt.
Onsdag:
Torsdag:
Fredag: Jobb 9-16.30 hos Olle.
Lördag: Bianca kommer hit och det blir antagligen mycket fest och kramar eftersom vi inte setts på fem hela år :)

Tomma dagar avvarar jag till (notera eventuellt) att försöka fixa så mycket skolarbete som det bara går.

Det är såna här dagar man önskar man var i ett förhållande och kunde komma hem till nån som gav en energi. Men fan, jag har så askickiga vänner som ställer upp och tycker om mig, så det var väl likfan ändå :)

FREDAG

Äntligen fredag! Igår hade jag en egen utlastning på jobbet vilket jag tyckte gick bra. Det kommer dyka upp frågor på plats när man jobbar själv, men det får man lösa då. Härligt också att behöva träna på att bemöta sura griniga lastbilschaufförer från norrland, haha. Gäller att hålla humöret och inte bli stressad själv. En del är dock väldigt trevliga!

Idag är jag ganska så knäckt. Sömnbristen yr runt i hela kroppen, stel i rygg och axlar. Som tur är så har Mike lovat mig massage imorgon :-) Åh han är väl för fin! För de som inte visste så är han en klasskamrat i spanskakursen. Får ståtrosa när jag ser hans muskler..tror han är/varit muskelbyggare. Hahaha.. för ytterligare fler som inte visste det så ska jag hem till honom i örebro efter skoldagen imorgon.. ojojoj. ;)

Sista introdagen ikväll då. Har varit tre underbara fadderveckor med härliga kollegor och faddrar :-) Nu tänkte jag försöka göra en skåpsrensare och få till lite matlådor för framtida inmundigande. Hoj!

Torsdag

Smackade in lite övertidspengar igår, bra det för jag hade kollat fel på tiderna, vi jobbar bara till 23 den här veckan ut och inte 23.30. Men nu har jag väl i princip tjänat in de pengarna.

Hann med lite träning innan jobbet och seglade ner en semla i lilla magen igår, gott var det. Nu blir det inga mer i år.

Igår bad chefen mig följa med ut i enrum och frågade hur jag mådde. Han sa att det syntes i ögonen på mig att jag var trött. Först blev jag lite lättad att någon frågade hur jag mådde, sen insåg jag att man inte kan verka så jävla skör - för vad vill de ha? Personer som orkar med jobbet. Så jag sa bara som det var - den här veckan är tjoooock.

Nåväl. Fredag kväll. Sen kan jag slappa. Har btw fått schemat för de kommande veckorna nu. Jämna veckor jobbar jag 17-22 må-ons, udda veckor jobbar jag 17-22 tors, 14-19.00 fre & söndag. Sen får jag fylla på med de dagar de kan ringa mig för att eventuellt hoppa in och jobba. Så bara detta jobbet kommer ge mig minst 7000 skattade pengar i månaden. Hur glad blir jag på en skala? Det + skolorna som ringer och mina brukare S, O och R.

Har inga planer på att berätta detta för min far då han kommer tycka att jag är en dålig dotter som inte studerar.
Men men. Så kan det vara!

Lilla ladyn

Jag klarade av gårdagen trots lite komplikationer. En tjej i min klass med en pågående ad/hd-utredning fick ett anfall som varade i en halvtimme. Trots att vi var fyra lärare närvarande lyckades vi inte lugna henne.

Nåväl. Resten av dagen flöt på. Runt 18 ville jag gråta typ för jag kände mig knäckt och inga lager-koder gick in i huvudet. Två timmar senare förvandlades jag till lille skutt och hoppade runt och jävlades med mina jobbkompisar. Haha!

Just nu går Daniel Adams Ray's "Lilla Lady" runt i mina högtalare. Tvätten är i maskinen, köttfärsen på tining. Ska laga matlådor och ta det lugnt fram tills jobbet börjar 16.45.

Fick mer jobb imorgon också, hos min blinde lille man, fem timmar ledsagning innan lagret. Säga vad man vill. Men på fredag kväll har jag jobbat ihop runt 9000 skattade kronor, och än är vi bara halvvägs in i mars.  Man blir trött och slut. Men en heltidslön även i april. Ja Tack! Har levt på småpengar i typ två år nu, så jag jobbar gärna.

Dock måste jag avvara en veckas ledighet för studerande också. Jag längtar till lördag. :D

Tisdag

Gårdagen kändes jävligt lång..med all rätt. Jag vaknade ju lite för tidigt trots att jag var utvilad. Igår var jag vaken 18 timmar och jobbade 13 av dem. Nåväl! Jobbar idag igen, 09-14 i 3:an som jag hade igår. Efter det måste jag genast åka till ungdomsmottagningen :/ sen står det inte på förrän nästa jobb börjar på lagret. Utlastning är jävligt slappt i alla fall :) när man lärt sig alla siffror.
Vet inte hur jag ska orka.. Men peppar peppar Sara. Imorgon får du sova ut! Imorgon har jag ingenting förrän 16.45. Jag ska hem och sova i min skönaste finaste säng. Ikväll. Åh, jag längtar till ikväll.

Längtar till lördag också, jag har en liten hemlis. Den kanske ni får veta om ett tag..

Ciao!

Bilder

Jag har förresten börjat ta tag i mitt bregott/a.k.a åderförfettande beroende. Så nu ska jag testa Bredbar ett tag, för att se om jag kan få ner andelen mättat fett jag får i mig, dvs 600g på en vecka. Bredbar är gjort på lite raps också.

 

Hall-lampan

 


Måndag

Storstädade igår, putsade varenda liten fläck i den här lägenheten. Skurade till och med badkaret! Jävlarri mig!Sen åkte jag ut på lite shopping :-) Fick med mig hem en större dörrmatta, gardinkappa till köket, matta i mjuk microfiber till köket, ett svart diskställ, en lampa till hallen och en lång bordstablett. Gött det. Har varit duktig och pluggat i helgen, känner mig så lycklig :D nästan klar med en bokrecension, i veckan ska jag läsa alla di där sidorna vi skulle ha läst i historieboken.

Gick ut och sprang på eftermiddagen men det var halt så jag fick ta det jävligt lugnt. Längtar tills gångvägarna antingen blir sandade eller fria från is.
Råkade vakna kvart över fem nu med en huvudvärk utan dess like och stel som fan. Nåväl, får koka mej en kopp kaffe.

Idag är sportlovsveckan officiellt slut vilket innebär att de kanske börjar ringa från skolorna igen. Gött det!

Söndag

Sista jobbdagen i fredags fick jag hoppa in på Färskvaruavdelningen någon timme sådär. Där inne var det lite kallare!

Var bra festsugen så jag körde i ilfart hem från jobbet, bytte om och drog ut på krogen. Träffade Pelle som var ute med Henke och Henry.. det blev bra mycket vin och öl där i svängen. Men kul hade jag!

Mådde dåligt i princip hela gårdagen, så gjorde bara en handling med mat och städgrejer, sen stack jag hem och tog det jävligt lugnt. Åkte lite bil ute också och tittade på den vackra himlen, med Enya i stereon, det var magiskt. Sen blev jag stoppad på en blåskontroll/bälteskontroll av farbror blå. Tur att jag hade nyktrat till då :)

Igår hade visst HELA JÄVLA VÄRLDEN bestämt sig för att vara frånvarande och inte svara på sms vilket gjorde att jag, fin och festklädd, somnade på sängen. Men fniss, det var nog precis vad jag behövde efter en hård vecka.

Idag ska jag använda min nya golvmopp..

Veckoplanering:

Måndag: Tjärna 8-11, Utbildning utlastning lagret, 16.45-23.30
Tisdag: Plugg fm, Utbildning utlastning lagret, 16.45-23.30
Onsdag: Plugg fm, Utbildning ranger lagret, 16.45-23.30
Torsdag: Plugg fm, Utbildning ranger lagret, 16.45-23.30
Fredag: Plugg fm, Utbildning ranger lagret, 16.45-23.30
Lördag: Skola i Västerås, 9.00-18.00.

Sista stenhårda veckan nu. Ska fixa det!

Såhär sexigt..

..snorig blir man av att vara ute och springa i blåsten.. :)



Eldkvarn är inställt imorgon. Vilket betyder skolarbete typ. Och vin.

Äntligen Fredag!

Nu har vi jobbat på duktigt som klarat oss ända till fredag!

Det är antagligen en underbar dag ute, har inte dragit isär gardinerna än. Idag tänkte jag träna, handla lite mat och kanske träffa Emil. Sen jobbar jag sista kvällen för den här veckan. Gött, gött! Idag ska jag jobba BRA! Kände mig seg hela dagen igår och fick fråga och skit hela tiden.

Något jag _verkligen_  borde göra är att köpa en golvmopp och skura golvet.. har liksom inte gjort det sen i november när jag flyttade in. Där raserade jag det sista hoppet om att vara en ordentlig människa.

Längtar efter Shirins bebis!

Aja, lite spretigt inlägg.. ha en fin dag :)

Just det.

På lördag ska ju jag och Pelle plutt på Eldkvarn. Grymt kul ska det bli! Antingen tar vi lilla pärlan eller så kanske Henry ville med, men troligtvis det första.

Nu drar jag till nästa jobb :)

Torsdag

Gårdagen var helt helt galen. Jag gick först till gymmet, en promenad i självaste solen som jag inte sett på flera dagar. Crosstrainade lite och sprang sedan hem. Duschade och gjorde mig i ordning på rekordtid så att jag hann med en trevlig lunch med Pelle :) var härligt att se honom. Sen blev det jobb,..

Min första dag med expedition på egen hand gick bra! Inga större misstag och inte mkt jag glömde heller. Ska bli spännande att se ackordet sen, haha.

Jag lyckades gå alldeles för mycket igår, 26000 steg. Kan absolut inte vara bra för mina stackars fotleder. Snart ska jag iaf åka till mitt andra jobb, min brukare S. Ska jobba där 9.30-12.00, en hygglig tid, för då är det inte mkt att göra. Sen ska jag hämta min nya träningsleksak som kommit på posten, äta lunch, sen blir det jobb 15-23.30 igen.

Puh! Men jag fixar det.

Uppkörning

Inte mycket nytt utöver att jag har haft uppkörning och teoriprov på trucken och jag klarade båda. Gött :) nu har jag väl nån form av inkörningsperiod när jag får lära mig hantera de olika sorterna. Viktigaste är att kurvan pekar uppåt. Vi hade världens roligaste truckinstruktör och jag har skrattat mig igenom den här tvådagarsutbildningen. :D

Smedjebackenvisiten var trevlig, var skönt att se mina brorsor. Vi var på bio (Sammys äventyr) och käkade pizza på kvällen (tre av fyra käkade kebab, kebabfamiljen ;).
Drog vid ett-tiden igår och det var bara att åka till jobbet på en gång.

Onsdag-fredag ska jag plocka kollin hela veckan, imorgon hade jag även tänkt hinna med att tvätta mina arbetskläder som har en soft odör av människokropp.

Förstår att ni tycker det är jättekul att läsa om mina vardagssysslor, förväntar mig att ni printar ut inläggen och arkiverar dem väl märkta (datum, innehåll).

Men ja, bloggen är till för min egen del, som en liten dagbok :)

Tänkte även träna imorgon innan jobbet, det är bra att ha en uppvärmd kropp innan man ställer sig och lyfter några hundra kilo.

över å ut

RSS 2.0