Framtid

Framtidsstrukturering Oktober & November
Imorgon: dop.

Måndag-torsdag 3-6 oktober:
Jobb 5-14. Under denna period även ta itu med att skicka mina låtar till skivbolag.

8-10 oktober:
London med mamma.

11-13 oktober:
Jobb 5-14.

14-19 oktober:
Se till att försöka få jobba.

20 oktober-7 november:
Iran.

10 november:
Kontraktet för lägenheten i Gbg börjar gälla.

10-30 november:
Flyttpacka, städa ur lägenheten, organisera ihop en flytt med flyttbil, bärhjälp och allt. Samt försöka få jobba åtminstone litegrann.

30 november:
Om hyresvärden godkänner är detta utflyttningsdatum för mig.
Önska mig lycka till :S

I'll follow you into the light

Nån som vill hjälpa mig styra upp min framtid?
Hehe.

Sista måndagen i sept

Hai hai!

Typ inte haft tid att skriva. Har iaf varit en fantastisk vecka på alla sätt. Jag och Anders har jobbat väldigt fokuserat hela tiden så vi var helt slut i lördags. Låtarna blev bra och välproducerade. Varierade. Vi har använt oss av flertalet olika musiker, folk som ligger nära Anders hjärtat. Det sista ska bli mixat i veckan, jag ska lyssna igenom och godkänna sen mastras det nästa helg. Då jävlar! Är det dags att börja pressa skivbolag/distributörer.

Isak som spelat med allas vår Håkan i tidigt 90-tal tyckte att vi fått till en fin ljudbild på skiten. Sen fick jag beröm för min röst. Roligt så inåt helvete. Fucking hell.

Det känns som en jävla bra start det här på min musikvardag. Har tackat ja till lägenheten som alla säkert vet också. Har den fr.om 10 november vilket gör att jag har god tid på mig att städa ur läggan i Borlänge och flytta ner. Är inte säker än på vart jag vill hänga sista tiden. Visar sig.

Jag har fått 12 dagar på lagret framöver, fördelat på tre veckor. Så fram till Iran-resan blir det fanimej tjockt med sysselsättning. Nu är ju lagret något jag trivs på så det ska nog inte vara några problem.

Alicia har varit skitduktig som har stått ut med att ha en invandrare i hennes lägenhet en hel vecka, dvs jag. Men vi har trivts ihop! Kan inte vänta tills vi blir medborgare i samma stad :)

Lär ta mig en ordentlig funderare på vad jag ska ta med till göteborg och inte.

Idag ska jag träffa Eva vid gullbergskaj och planera lite fotande sen kanske hänga med Axel en stund innan tåget går.

Märkt

Ni har ju redan sett hur det blev, men publicerar en liten bildserie här också :-)




Det var sjukt nice att bli tatuerad igen och få lite bläck på sig. Myste med Tony resten av dagen/kvällen, kände mig dock sjukt seg i kroppen både pga bakis och för att kroppen nog blir lite slö av att ta emot hundratusentals nålstick.

Well, idag är det dags att åka. Närmare bestämt om en sisådär fem timmar. Vad packar man? Tänkte börja med nödvändig elektronik, salvor till eksemet och underkläder. Det är sånt man brukar tycka är jobbigast att ha missat. Alicia är så gullig och lånar ut lakan och handduk till mig. Finns inga ord för hur mycket frugan sliter för mig :-P!

Måste även rensa ur kylen på färskvaror så det blir nog en kanoners grönsakssoppa till lunch innan jag sticker. Börjar känna att det är dags för Anders att komma hem nu, haha. Vill ändå ligga a jour inför imorgon. 5000kr/dag kostar det att vara i studion for your information. Men jag har släppt det där med pengar nu.

Har gått igenom alla låtar och finns inget mer jag varken kan eller vill ändra på. Det blir bra det här!

Söndag!

Men älskar vi inte fylleinlägg så säj! :D Nu ska jag hämta Tony vid stationen sen bär det iväg för tatuering! Fjärilar i magen! Fåglar på bröstet! :D

like the branch

Precis kommit hem från avslutningsmiddag med Ica.. ja tårarna rinner som e flodsvåg..varför kan inget vara för evigt? men det är väl livet.. jag har iaf fått berättat för människor vad jag egentligen känner föfr dom..även människor som har barn, fru och hela faderullan.ja bryr mig inte..
Kommer lämna denna stad och tycker ändå d e jobbigt å få höra att man kommer bli saknad.. massa oväntade positiva saker som bara skär i hjärtat..hatar att jag lämnar igen..men jag måste ju..går ju inte att hanka sig fram såhär..
aja..ringde tony på hemvägen å bara grät å grät.. när ska jag någonsin göra rätt? Jaja..spela roll..nu har jag tagit mitt beslut..bara att hålla huvudet högt..det är sant..finns inge annat å göra åt saken,..kommer vl gråta mig till sömns

usch

Det här är inte bra.. mår sjukt illa. Beror på min störda jävla sömn. Är uppe och går och drömmer, vaknar och tror jag måste klä på mig. Lugnar mig med att käka. Så jävla stört. Känns som att magen förvandlats till en torktumlare just nu, äckel.
Kanske blir bättre när jag kommer ut och hamnar på jobbet.

17 sept

Rastlösheten är ett faktum. Hålla mig sysselsatt är grejen! Producenten är i Paris ända till måndag. Avundsjuk. Men jag fixar det här jag! De här två dagarna kommer gå fort :-) Igår satt jag på youtube och kikade på videos från studion som andra band gjort och blev så jävla taggad. Sjukt många band som Anders spelat in och producerat, därför känns det tryggt att han säger att han aldrig varit såhär emotionellt engagerad som nu.

Igår kilade jag in på Tunabyggen och skrev under papperna. Nu är lägenheten uppsagd. Har den till den 31 december och min plan är att stanna så länge som möjligt här och jobba. Miri vill ev hyra lägenheten i Göteborg nov-december vilket är kanonbra för då slipper jag betala dubbla hyror!
Helt sjukt att jag ska bli Göteborgsbo. Kan inte fatta det riktigt! Living the dream.

Sjukt nice vecka på G

Gårdagen var riktigt nice. Var kul att träffa Mitra och Micke igen :) och umgås med Anna och Linn.
På lördag ska jag jobba hos Stig! Kan inte bli bättre. Få betalt för att få ta hand om världens bästa låtsasmorfar. Direkt efter det tänkte jag kuta bort till S1, smygklunka vin och sätta mig vid bordet på Ica-fest för att bli serverad hjortfilé med viltsås, rotfrukter, och till efterrätt hjortron-pannacotta. Gratis! Hehe. Nervöst faktiskt, cheferna kommer vara där.
Söndag kl 13.00 ska jag tatuera mig. Det blir silhuetter av fåglar på bröstet. Nu var det sagt, kunde inte hålla mig. Det kommer kosta runt 800 och blir en simpel tatuering. Bröstkorgen är en vågad placering, men som Alicia sa, varför göra en tatuering som man själv aldrig kommer se? Det får mig nog att våga. Plus att den tatueringsstudion har sjukt bra rykte :)
Men tja, sen drar jag måndag. Börjar inspelningen tisdag och tittar in lägenheten samma kväll. Som jag har längtat.

Härlig dag i ledighetens jävla teckeeen.

Sov till 10, var tamigtusan den skönaste natten på länge. Berodde nog på träningspasset igår. Cyklade ner och köpte mjölk till kaffet innan jag åt en enormt välsmakande frukost. Antecknar? Ja?

Sedan: har jag skrivit nytt låtmaterial, tankat hem asbra house och tagit en av mina förut sedvanliga Willys-promenader. Gjorde en fett god linsgryta med vitt vin på kvällen när jag kom hem, precis innan jag fick ett fucking AWESOME lägenhetserbjudande i Göteborg: 2a på 53kvm (frifräsarN vill bo rymligt) för ca 4000 kr i månaden. Sweetness in its real shape. Wieselgrensplatsen. Tar 5 med spårvagn in till Göteborg, 10-15 med "biken" (som Col skulle sagt) in till stan. Sweet. I'm already there'uhh. Å biken. Int' lillemor, lär sälja henne. Tror jag kan få minst 8000 för henne. Försöker att inte bli emotionell här, tror folk vet hur mycket den lilla pärlan betytt.

Minst ett år ville hon hyra ut. Jag har i princip tackat ja, redan tittat ut flyttbil och grejer. Ska titta på läggan på tisdag. Synd som FAN då att jag skulle krångla och "hyra om" lägenheten här i Blge men nu säger jag upp den på riktigt. Pengar skiter jag i, räknar kallt med att skaffa jobb inom en vecka när jag flyttat ner. Får väl betala dubbla hyror typ 2månader..

För att jag är fan den BÄSTA JAG VET!!!!! Ta mig här och nu.

Så flytt blir det:
veckan som startar med måndag 7 november. Precis efter att jag anländer från Iran. Den veckan!
Jag är bäst. Förrrr fan.

Imorgon: jobb 8-13.30, Uppis 14.30, framme 17. Först träffa Mitra, sen Anna Olsson och sist Linn. Hem igen kl 23. Torsdag, jobb 8-13.30, Miri kommer på kvällen. Veckan fylld av massa goa sakerrrr.

Och söndag ska jag göra en ashemlig grej som kommer bli BÄST, precis innan jag drar till Götlaborg. Mer information och avslöjandet kommer efter att de e gjort! HIHI :D 

PUSSHEJ


Little River <3

The Tallest Man On Earth – Little River

Jag har aldrig hört äkta musik i samma mängd som den här mannen lyckas producera.. på bara akustisk gitarr och sång, ibland piano.. helt sanslöst! Nya låtar varje dag som jag blir kär i.

Tycker ni som har Spotify och gillar acke-gura och Dylan-sång ska kolla in också:

The Dreamer
Like The Wheel - <3
Burden Of Tomorrow <3
King Of Spain
Love Is All
Pistol Dreams
The Gardener
The Blizzard's Never Seen the Desert Sands
This Wind

Har precis köpt & betalat en blocketannons om att jag önskar hyra lägenhet i Göteborg. Ämnar ju dra dit som en del vet.. jobberbjudanden som trillar in. Inspirationen framför allt på gatorna och torgen, i hamnen. Göteborgsluften! Musikerna, människorna där. Jag kanske måste sälja min älskade lillemor men förhoppningsvis stannar hon kvar i familjen i alla fall.
Sov hos Tony inatt, mysTony :D Min älskade vän. Vi spelade mandolin, drack te och gjorde lite akrobatik. Han har ju gått cirkusgymnasium så, sjukt vig och spänstig.


Åkte hem med kärlekskvoten fylld till bredden och mer. Blir alltid så inspirerad av att vara i hans närhet.

Idag har jag mest spelat gitarr. Drog sedan ut på en 75:minutare när jag tyckte jag suttit still för länge. Började med promenad, sprang sedan hem från Mjälga.

Har försökt styra upp veckan. Måste pausa musikförberedelserna lite. Detta med efterkontroll av Lillemor på bilprovningen, jobb onsdag-torsdag på skolan, Miri kommer på torsdag kväll och på lördag ska jag med mina tjejer på jobbfest (!!): Cheferna och allt kommer vara där, läskigt som fan, men kul! :)
7 dagar kvar.

Sweet sunday

Hade verkligen en jättefin dag igår trots jag var trött. Träffade Emma, Shirin, Ingemar och barnen och resten av min familj förutom Mitra i Smedjebacken. Tokmys! Var egentligen inte så sugen på att dra ut senare på kvällen men Emma lyckades övertala mig. Och vilken fantastisk kväll! Sen lyckades jag hamna med en snubbe som spelar i stans superettan-lag, tänker inte skriva vilket hahaha. Men dom man kollar på på vallen.. Han var skadad dessutom, så sjukt roligt, gick med kryckor. FNIZZ. En flaska rödtjut, två blåbärsshot med Emma och ett glas vin på det. Kvällen gjord!

Men det absolut bästa under hela kvällen var när min producent Anders ringde upp och berättade hur emotionellt engagerad han är i min musik och vårat projekt. Jag kände att jag kunde dö precis efter det, eftersom jag äntligen har träffat en man som har samma kärlek för musiken som jag. Sen bör det sägas att han är i ett jättetryggt förhållande och allting och de verkar jättemysiga. Är ändå inte på det sättet jag gillar honom. Jag blir bara sjukt lycklig att det EXISTERAR ödmjuka och begåvade musikerkillar.


SHIT VAD NAJS. Nu ska jag snart jobba. Bakfull och allt.

Lalala

Sen jag fick lön den 25 augusti har det försvunnit 12000 från mitt konto. Och det har bara gått två veckor. Borde må lite dåligt över det här men det kan jag inte heller göra! För Nästan 10 000 av det har gått till mina resor (Iran, Göteborg), hyran för hela september och min nya ipod.
Jag är grymme på att spara (mantrar) och allt det här var nödvändigt. Sådär ja, var tvungen att intala mig själv ^^
Idag blir det utflykt till mamiz <3

Friday night-ahh

Blev ingen träning idag men likväl 10h jobb. Gött det! Först på en skola i närheten av köpcentret här i stan (tre lektioner i rad där jag visade samma film), sen på lagret.
Mkt soft avslutning på kvällen med Ellen Propellern i pallrummet och Sandra Moshs bästaste house i radion. Känner mig bortskämd.
Imorgon är jag ledig och därför har jag köpt viiin! Är faktiskt ledig till på söndag kl 14. Så imorgon ska jag och Emmapemma ut i höstnatten och njuta av livets dryck. Före det ska jag hem till mamiz i Smedjebacken och kolla läget + hämta min kofta jag glömt. Samt träffa Shirin, Ingo och gosegrisarna!
10 dagar kvar till Göteborg. Peppar

WZAAAAA!! :D

Har sovit dåligt inatt, vet inte varför. Men jag tror att kroppen håller på och ställer om sig från tunga fysiska lyft och press till konditionssträning istället. Svettats hela natten, for your information, samt gått upp två gånger och käkat mackor. Dålig vana.. haha. Som jag faktiskt måste bli av med!
Gick iaf upp i halvåttatiden och dunkade in en tvättmaskin, käkade gröt med lingonsylt och drack en kopp kaffe. Nu är andra maskinen inne och när den är klar åker jag som sagt ut till mormor och Bertil. Ringde henne nyss på mobilen (!) hon hade köttfärslimpa inne och konstaterade bestämt att jag äter med dom. Haha, så mysigt :)

Emma har övertalat mig att hänga med på ett Friskis medelpass kl 17, ser fram emot det. Har börjat träna hård konditionsträning igen. Hoppas verkligen att ni som läser inte känner någon press nu när jag skriver det. Det är bara för min egen skull, för att bli snabbare och uthålligare och orka sjunga starkare och längre.

Måndag blev det: ett varv löp runt älven, en promenad runt. Ca 8-9km.
Tisdag blev det: promenad fram och tillbaks från stan, en till promenad in, och ett varv löp runt älven. Ca 10 km.
Onsdag idag blir det ca en timme medelpass.
Torsdag blir det jobb, antagligen exp, vilket får stå för veckans styrketräning.
Fredag har jag inte planerat än, men gissar på något i stil med en löptur runt älven. Helgen tar jag ledigt!
Gårdagen var ju mysig - fikade med Stig, fick cykeljäveln lagad och promenerade massor. Köpte mig nya träningskläder i slutet av dagen också, trots att jag borde svara :D Gööööött.

Jag har inte..

..uppdaterat på ett tag, så kan likagärna knattra ner lite nu när jag är ledig..
Har jobbat mina sista dagar 5-14 och en kväll 16.30-00 på senaste. Framöver har jag ett 7-16pass, och två 5timmarspass kvar. Som vanligt, man orkar inte sådär supermycket när man jobbar. Lyckades iaf ta mig till Krylbo på lördagkvällen för att umgås lite med Shirin, Ingemar och barnen. Mer bestämt, dricka vin och spela 8-bitars nintendo :-)

Inledde veckan igår med ledighet. Är även ledig idag och imorgon och det är fruktansvärt skönt! :) Igår städade jag upp här vilket var mer än nödvändigt; jag har levt i äckel senaste månaden. Tog även två varv runt älven med min nya IPOD <3 tänk vad mycket energi man får av bra musik i en fin spelare. ;)

Sist snackade jag med Anders min producent som berättade att han tokälskar min nya låt. Idag är det två veckor kvar till inspelning och jag går och väntar, taggar, väntar, taggar, vet att det kommer bli azzigt bra.

Har beställt Iran-biljetterna och är mer än nöjd att jag betar av planeringen inför min framtida to-do-list. Såhär ser det ut:

Onsdag (imorgon) 7 september blir det en tur till mormor och Bertil. Lillemor behöver lite tillsyn och omvårdnad!
Senast 18 september: Ombesikta lillemor som förhoppningsvis fått handbromsen lagad då.
19-26 september; Göteborg och inspelning för tjugofem freaking laxar som kommer bli kalazbra. Kommer dela en vecka med min kära fruga Alicia på Johanneberg OCH JAG SER FRAM EMOT DET EEHEHE.
1 oktober: Theodor aka Mumsidor döps i Smedjebacken, vilket innebär att moster ska ha fixat en doppresent tills dess :-)
8-10 oktober: Jag och mamiz åker till London :-)
20 oktober: Åker till Iran!
7 november: Kommer hem från Iran :-)
19 november: Shirin fyller 25 fucking bast!

Okeej.. hon behöver inte arbeta tänker ni?! Jo, det måste jag.. och jag ska försöka pressa in så många dagar jobb det bara går mellan allt det här så att jag lyckas betala hyran. Hyran för oktober är redan fixad, annat är det för november & december. November blir mest tafflig då jag kommer vara borta halva oktober och inte jobba.. nog för att jag har sparpengar men jag vill ju inte ta av dom. Ska se till att få lite kneg då. Sarisen fixar allt!

RSS 2.0