Måndag

Jobbat 16.45-00 idag. Det går bra på jobbet, jag känner mig helt safe i det jag gör nu. Vilket visat sig hos chefen också, för nu ska jag få fler behörigheter :) dvs köra Avik/ranger och kyckling/sallad. Han sa något i stil med "det finns behov, och jag vill bara tilldela det till de som jag litar helt och fullt på". Jag är glad över att han har förtroende till mig.

Det har varit en fin dag, jag storstädade ju igår och nu ska jag försöka hålla det lite rent, man mår så mycket bättre då.
Sov till ca 11, cyklade upp till gymmet och körde hårt som tusan i ca 30-40 minuter. Grymt vad jag orkade! Unnade mig en mörk choklad med tranbärsbitar för att orka jobba sedan. Gick ju superbra och nu e jag hemma.

Jag börjar bli less på att jag främst har att göra med puckon till killar som inte vet hur man beter sig mot tjejer eller hur man samspelar socialt. Jag får väl iofs stå mitt kast eftersom det mest handlar om sex (och jag är hyfsat duktig på att skita i dom lika mkt som dom skiter i mig), men vad fan. Lite jävla hyfs kan man väl ha och lite kan man väl bry sig. :-/

Vad gör man..kan inte nån bara trolla fram en mysig och stabil KK här i stan? (Oroa er inte över mitt öppna funderande, ni är få som läser här). In their face liksom. Det skulle vara så skönt att kunna dissa dom och veta att jag har en säker tillgång om jag vill.

Nåväl, får sluta gnälla och helt enkelt jobba på det. :-)

Imorgon är det tisdag och jag jobbar samma tid. Kanske blir en sväng till gymmet så det blir lite ordning på flåset innan sommaren är här på riktigt :-)

Godnatt!

Mumselimums!

Gjorde precis godaste köttfärssåsen med gröna oliver, rödvin, chiliflingor och svartpeppar :) supergott blev det!

Lördag

Sista skoldagen är kaboom. Jag kommer inte klara alla högskolepoäng tentadatumet den 4 juni, men åtminstone 9 av 15 är klaffade! Kanske kan jag klara textanalysprovet också :) peppar peppar, 18 juni väljer jag att göra tentorna!

Nu väntar en härlig kväll med hela min familj, inklusive Ingemar, Mikael och Simons tjej Julia :D Jävla mycket folk alltså, vad blir vi, 12 pers inklusive ungarna :). Synd bara att jag lämnade rödvinet i Borlänge!


Äntligen Fredag

Dryg dag på jobbet, men nu har jag pallat med fyra dagar 05-14 iaf. Stod "tomgods" på mig när jag kom, fick lite smått panik. Det innebär att ta emot och styra in ca 200 järnburar samtidigt i transportgången. Det är tungt och tar tid och lite precision, vilket innebär att plockarna och service får stå och vänta med sina truckar ibland. Om de får stå och vänta när de rutinerade rangerarna tar emot burar, då tror jag att det skulle blivit totalt kaos om jag hade gjort det idag!

Så jag kände mig lite illa till mods, ont i kroppen, slut på energi, bestämde mig för att gå upp till gruppchefen. Han var snäll och förstående och plockade bort tomgodsen från mig :) jag har världens bästa chefer. Resten av dagen befann jag mig i port 25 utöver två lindriga lass.

Nu har jag förberett det sista inför den muntliga redovisningen imorgon, slocknat två timmar, ätit, ätit och ätit. Ska plocka ihop en liten resecase och bege mig till SMB snart och sova där, cdspelaren till bilen är där. Vill ha den till västerås imorgon :)


Hunniez!!

Vad har hänt sen sist..

Jag var ledig i måndags, tog mig en välförtjänt löptur runt älven och orkade hela vägen. Sen läste jag ganska mycket i sista boken, tog det lugnt. Var hur skönt som helst att ha en ledig dag!

Jag har jobbat 05-14 de senaste två dagarna. De passen går verkligen rasande fort, man fattar inte att man är på jobbet förrän efter frukostrasten kl 08!  Igår morse (04.20) cyklade jag men nu blir det inte mer av det, för bilen är tillbaks!

Mormor plockade upp mig i Borlänge igår och vi åkte hem till dom i Stormatsbyn. Åh det var så härligt att umgås ensam med mormor och Bertil, känner mig så safe därute hemma hos dom! Mormor bjöd på smörgåsar, kokkaffe och fika som vanligt. Minnen från barndomen, lugn och ro, tystnad, röda stugor med vita knutar, och så kom Hasse förbi med sitt barnbarn.

Bilen är lagad och Bertil har gjort ett otroligt jobb med massa saker som var fel. Är så tacksam!  Jag gav honom ett presentkort på Jula som tack för besväret.

Jag sparade så himla mycket energi kände jag idag, genom att få köra bil till och från jobbet :) mycket klarare i huvudet framför allt.

Ändå så slocknade jag två timmar när jag kom hem. Har i alla fall gjort mig ansträngningen att plocka in alla kläder i garderoben som jag rivit ut, samt diskat en massa disk. Man mår bättre psykiskt när det åtminstone inte ser för jävligt ut hemma!

Imorgon ska jag jobba, äta sushi och shoppa lite med Saga hade jag tänkt :) på fredag blir det jobb morgonskift, en fika med jobb-Erika och söndag tänkte jag och Anna ses och diskutera lite charity-gifts innan det åter blir jobb.

Ser mot all förmodan fram emot att åka till Västerås på lördag också trots att huvudet kommer bli tjockt och åter tjockt.

Justja, råkade ta på mig mera heltid nästa vecka.. Haha men vad fan, skitsamma. Ingen mening att sitta hemma och häcka ändå. Jobbar 16.45-00 måndag tisdag, 18-01.15 onsdag torsdag, samt 18-01.30 nästa söndag. Fina pengar det! Nästa månad är jag uppe i 40 000 sparade kronor, detta bara sen mars. Lite återbetalning till CSN, sen kan jag göra vad jag vill med livet :)


Det där med lagerarbete.

Är fan riktigt gött, för jag får perspektiv på hur mycket pengar som är i rullning hos i-landsmänniskorna. Hur mycket vi tror oss behöva. Visst sliter jag för mina pengar och visst har jag drömmar och planer, men inte ens en tiondel av allt detta behöver jag för att överleva och må bra. Jag behöver mest mat på bordet, värme så att jag inte fryser och kärlek och gemenskap.

Jag älskar barn har jag insett efter att ha fått uppleva både Max och Theodor. Och jag får så ont i hjärtat när jag tänker på hur många barn det finns där ute som far illa.
Så egentligen skulle jag ha fått en charity-summa pengar på 4000:- för att ha varit hjälplärare den här terminen, men jag har inte hjärta att sätta in dom på mitt konto.

Inte när det finns barn som mot sin vilja blir utsatta för övergrepp, som förlorar sin kropp och sin själ under händerna på vuxna män och kvinnor.

Så pengarna får gå vidare till arbetet mot barnsexhandel och trafficking. Inga änglar ska behöva utstå något sånt. Jag vet att mina pengar inte räddar alla, men de kommer åtminstone göra någonting.

Det känns bra i hjärtat.

Määähh..

..det luktar lammkött! Av mig såklart.

När jag fick bilen i februari förträngde jag hur viktig vardagsmotionen är för mig och för att jag ska må bra. Däremot sparade jag in ganska mycket skador pga att jag fick ställa undan den förjävliga cykeln under halkan. Nu har jag varit tvungen att cykla fram och tillbaks till jobbet, till affären, till stan och överallt, de senaste två veckorna. Tji fick jag! Känner att jag mår väldigt bra i kroppen och har mer energi samt sover bättre om nätterna.

Igår premiärtränade jag första gången på gymmet efter tre veckors sängliggande (har ingen soffa). Jag gjorde 8 repetitioner i pull-up-maskinen med 36 kg hjälpvikt. 20 till repetitioner med 41. Om 36 kilo så lyfter jag hela mig själv. Under min träningsperiod har jag gått från 59 kilo i hjälpvikt till 36, varför jag nu inte ser 36 som ett så stort hinder :) något år till på lagret så är vi hemma.

Ska försöka läsa resten av dagen fram tills det är dags att cykla till muskelbyggarjobbet.


Hejsan höppzan!

Jag är så kreativ med rubrikerna! Sen skriver jag så intressant och fashionabel blogg att jag snart måste börja ta betalt för att folk ska få läsa :) fnizzz.

Lördag idag.. drack lite vin igår efter jobbet, somnade gott. Vaknade och kände mig lite smårisig, det blev ju en del (eller ganska många) aperitifer till vinet (glass, mackor, you name it), så jag drog ut på en promenad runt älven innan frukost. Åt sedan en väldigt grann frulle: knäckemacka med smör, ost, ägg och orange paprika, Det roliga var att den orangea paprikan hade en GRÖN liten paprikabebis inuti sig! Borde jag känna mig orolig eller bara lycklig över det blandrasiga föräldraskapet?

Jag har idag försökt läsa i "Amado amo" och har hunnit ca 50 sidor av 205. Under två av två försök har jag somnat och sovit på ett sätt som jag aldrig gjort förut. Djupt, underbart, skönt.

...

Det känns verkligen att det är sista boken. Jag tänker mer i banorna (när jag inte förstår en massa ord) "jaja, men kontentan förstår jag väl ändå" och så skiter jag i att översätta. Men eeey. Senast jag hörde mig för var inte högskolan allt för professionell..så jag lär väl få VG ändå. Ska pressa under morgondagen också innan jobbet. Samt i veckan efter morgonskiften. Så tankar vi hem det här betyget!

Sen har jag 22,5 av 30 spanska A-poäng! Gissar på att jag även kammar hem 1,5p av textanalysen pga utomordentliga inlämningsuppgifter jag och Mikael gjort också. Vad slutar det på, 24 poäng? Jag får vara nöjd! Jag har ju jobbat heltid samtidigt den här terminen! Omprov omprov *peppar*. Eller ptja, uppsatsen kunde jag väl kanske försöka mig på. En A-uppsats, vad kräver de? Hur många sidor liksom?

Jajja.

Jobbsvängen

Det lyckas alltid bli i samma veva som jag säger till folk att jag ska vara ledig, som chefen ringer ganska desperat. Ska jobba heltid 40h nästa vecka. Tisdag-fredag 5-14 och nästa söndag 14-19. Men som sagt, jag jobbar ju gärna så.

Plus att jag igår betalade hela bilen till pappa (jajemen, nu är jag stolt bilägare) samt har reparationskostnader på runt 3000 kronor att betala. Så jobb är välkommet, vill ju kunna spara pengar också!

Vad gäller bilen så behövdes det köpas 4 helt nya sommardäck vilket gick på 1800 kronor. Nya bromstrummor, en handbromswire, nånting till avgasröret.. ja det kostar minsann att ha bil. Men jag har inte riktigt hjärta att lämna den än. Och bra är ju att om jag rustar den nu, kan jag sälja den och få lite mellanskillnad förhoppningsvis, ska väl inte ha den mer än nåt år.

Ska försöka fixa att läsa sista boken och förbereda en 12 minuter lång muntlig presentation på spanska också. Så ska jag nog segla hem även nästa vecka. Nästa lördag har vi ju sista träffen i Västerås :S.

Jag blir grymt kluven till hösten. Göteborg, för att ha roligt och umgås med bra vänner? Eller Borlänge, för att håva hem cashen som bara rullar in i världens hastighet. Kanske är värt det att stå ut ett år till, för att sedan dra härifrån med världens buffert och kunna investera i nånting..

Jajja. Cyklade till Willys nyss och handlade mat, det började bli dåligt med sånt i kylen. Smög även in på systemet och köpte mig en flaska rött, för imorgon är jag ledig :)

Typisk facebookchatt med Pappa. LOL :D


Agent kött: Tackar Hans för den benämningen..

..för det är precis vad jag är! Återkommer till det senare i texten.

Imorse SOV JAG UT. Det var jättelängesen jag tvingade mig själv att ligga kvar i sängen för att sova, jag tror det har haft att göra med S K O L A N. För igår läste jag ut spanskaboken jag var 10 dagar försenad med. Och fy fan vad lätt det var att sova då!! Främst att ligga kvar i sängen och inte gå upp 06.00 en ledig dag.

Skolan är ett jävla helvete utan dess like och jag är glad att jag snart är klar med den här kursen, då tänker jag inte ägna mig åt skola a.k.a magsåreT 2011 på ett bra tag. Nog hafver jag en Välbeläst Hjärna samt ett vårdat språk och (mig veterligen), en charmant talförhet ändå.

På tal om HET så lyckades jag..eller vi tar det snart

Idag har jag hälsat på moster Viola i Säter, vi tittade på morfars grav, åt lunch, satt framför brasan och pratade. Sen åkte jag direkt till jobbet.
Jobbade fem timmar, sen så jävlar du, Shirin. Det blev inte bakom några långtradare men väl hemma hos honom.  Så fick vi nästan till det, om det inte vore för lite komplikationer som blir lite för mycket att skriva här. Att jag ens hamnade hemma hos honom är Heja Hasse, Friskt Humör, Tungan Hänger Utanför .

Halalslakt. Nackskott, inga svin, man ber en bön innan och det blir köttfest med hela bekantskapskretsen efteråt.

Fan ja att jag kan vara nöjd. Nåväl! Imorgon är en ANNAN dag och jag ska åka och låna Sista Boken till Litteraturkursen :D samt fika med Sawg (whatup, Dawg) sen blir det jobb 17-22 igen. Kanske nytt försök imorgon? hahaha. Gött.

Godnatt

Hej hoppzan

Hej vad det går undan att spara pengar nu. Eller ja, kanske går händelserna i förväg lite.. men fick i alla fall 25 timmar till på lagret nu i veckan, kväll vardag och söndag. Så det blir jobb tis-fre och sön, kl 17-22. Jag är verkligen lyckligt lottad! (Jobbar samtidigt som David dessutom). Thanks and praise. Tackade nej både till några timmars vikariat i skolan och vården idag för jag visste jag skulle få timmar på lagret.

Inte mig emot att jobba veckan ut, som någon kanske vet har jag ju inga nära vänner i den här staden. Mest folk som gillar att festa skallen av sig men inte vill ha någon närmre kontakt, någon här och där som vill knulla mig, sen ett gammalt ex som jag önskar det gick att ha en relation med men oftast är det helt enkelt för svårt.
Det som ger mig lite panik är att visst, det bästa vore kanske att leva var för sig och inte ha någon relation med Tomas, men skulle jag klippa helt så har jag absolut _ingen_ kvar i Borlänge och det skrämmer mig mer än att försöka vara vän med honom. Då orkar jag inte jobba ens.

Så vad ska man göra med alla dessa pengar? Just nu, såklart när det är natt, känner jag bara att jag vill bli älskad, älska någon, och det kan man inte köpa för pengar. Men man kan åtminstone göra saker man älskar för pengar, och när man gör saker man älskar hamnar man automatiskt med rätt människor..

Många är vi, vi oälskade. Let's unite! I singelsverige.

Igår åkte jag med Mitra och Micke till Shirin, Ingemar Max och bebisen. Dom är verkligen de finaste ungarna i hela universum och jag funderar på vad bebisen kan få i födelsedagspresent men jag vet verkligen inte. Ska nog rådfråga någon smart jävel :). Vi fikade, tog en promenad, spelade tvåans bingo (ha ha) vann inget, störde oss på fröken Engberg, såg lite hockeyfinal, sen gjorde jag en liten miss med tåget hem så jag sov i Max säng :) gick halvvägs till tågstationen imorse kl 05.50 innan Ingo var så snäll och kom och plockade upp mig eftersom jag blivit dyngsur av ösregnet.

Tomas kom idag och vi pratade lite eftersom vi bråkat lite, grät lite, lagade lite mat och åt lite försenad födelsedagspaj och däckade till slut på sängen i paj-koma medans vi lyssnade på musik tills han stack.

Har för övrigt haft en för jävlig kväll på jobbet. Jag skötte mig exemplariskt men jag har fått lyssna på gnäll av gubbar 50+ hela kvällen. Fel på allt var det. Maten i restaurangen (tyckte synd om kvinnan som jobbade ensam där, de satt och skrek hur för jävligt det smakade), fel på jobbet, livet, allt. Riktiga jävla surgubbar, ursäkta svordomen. Inte ett leende har jag fått, förutom från David, den blonda lilla solpojken som inte vill ligga med mig men som är nog så söt ändå i sin lilla palltruck. Det var en glad överraskning att han jobbade 14-22 idag. Om inte han hade jobbat idag hade jag nog gått under lite!

Nej nu är klockan snart 02, jag ska lägga mig på spikmattan i sängen tills jag somnar och intala mig att det inte är superhemskt att sova själv. Sen ska jag flina lite hysteriskt åt att Gud helt plötsligt har gett mig en RÖV. Jajamen. Alla dessa rumplyft på jobbet har gjort att mina sätesmuskler har svällt upp som ballonger. Helt ofrivilligt och det känns verkligen ovant, jag har varit utan röv hela livet och jag blir lite åhnej när jag ser den för den går inte att dölja! Men nu sitter den där den sitter (där jag sitter, på den) hahaha. Långt blogginlägg, know you love it. Pusshej

Fredag

Nu var det längesedan jag bloggade, har inte känt att jag har behövt det. Den viktigaste nyheten är att jag blivit moster till en alldeles jättegosig liten plutt <3 ett fyra kilos smörpaket som låg och gosade i min famn igår. Hur fin som helst, så stolt!

Annars har jag jobbat dagtid på lagret i veckan, slitigt utav bara tusan, bilen har ju gått sönder så jag cyklar istället. Man är bra slut när man kommer hem. Jobbade dock sista dagen i onsdags, nu vet jag inte alls när jag ska jobba nästa gång. Men någon mer dag i maj blir det nog. Vården ringer dom i princip inte alls ifrån, skolan nån dag ibland.

Är i alla fall inte oroad, har pengar så jag klarar mig, och om 6 veckor börjar jag på sommarens heltidsschema.

Snart ska jag iväg på föreläsning, Günther Wallraff, en genuin man, googla honom.

Till kvällen hade jag tänkt mig någon form av vin, och om jag vågar, gå ut och dansa själv här. De spelar nämligen Bob Marley på S2 hela kvällen, och känner jag mina bekanta i den här staden rätt så är de lite mer av stiffnecked fools än danceasses.. så det är bara till att pimpla lite vin och bege sig ut själv! :)

Helgen fri har jag och det verkar bli sol. Skönt!

Summering av inspelning, Göteborg och en kär vistelse hos Alicia

Måndag: Bussresa ner mellan 13-21. Hem till Alicia. Sova.
Tisdag: Inspelning av Monster.
Onsdag: Inspelning av Heroine och Hold on my love. Vin med Alicia.
Torsdag: Finputsning av Monster framförallt. Glass på en bänk med Ida och Effie. Ölhäng.


Kommunikationen med Ida fungerade hur bra som helst. Vi funkar jäkligt bra ihop vilket bådar gott för framtida samarbeten. Hon vill gärna fortsätta producera mina låtar och tror att P3 kommer älska mina låtar och så vidare. Sen snackar hon i termerna "när" jag släpper skiva, inte "om".. fint eller?

Vi började med att spela in Monster, den krävde liksom mest. Lade först gitarr och sång (första och andrastämma). Senare la Ida på tredjestämma, tamburin och piano.
Heroine blev i väldigt blottad version och jag tror den blev bra så enkel, trots att jag vet att man kan göra mycket mer med den. Men börjar så, tills jag har en vidare plan för den.
Hold on my love är jag själv halvnöjd med, men andra kanske gillar den.

Jag har prioriterat ner skolan nu och tagit musiken på allvar.. nu ska jag köra in i kaklet och satsa allt. Som tur är så har jag ju jobbet på Ica som backup :)

Göööttteeeboooorrrjj

Har varit en fin helg och jag tog ett bra beslut igår att sova istället för att försöka ha roligt. Alla andra hade roligt, jag vet. Eller iallafall socialt umgänge. Men jag behövde verkligen sova och jag känner idag hur himla mycket piggare jag är, och hur mycket energi jag har. Så värt! Livet blir så mycket roligare!

Vaknade runt 08, åt frukost, la mig och sov lite till. Cyklade till gymmet och sprang 3 km. Idag körde jag på att spurta 3 km istället för att jogga 5. Blev ganska så slut. Ställde mig lite på crossrampen, sen drog jag hem. Jobbade 14-19 och det var fint som fan :) <3 älskar mina jobbarkompisar. Direkt efter det åkte jag och Ted till Max och käkade lite, sen åkte jag vidare till Martin och hans bunker. Han har producerat en house/dance-aktig låt som han vill ha min röst på. Jag älskar den!! Det kommer bli riktigt fett!! :D

Imorgon ska jag åka 8 timmar buss, ser inte fram emot det utan känner mig lite nervös för att jag kommer bli stel. Men jag ska ladda upp med spanskbok och kanske dator, så blir nog resan uthärdlig. Veckan kommer bli så värd, i knowz it. !! Ska spela in tre låtar och bo hos min underbara Alicia. Betalningen för inspelningen blir på faktura sen, så det är ingen stress. På torsdag blir det ölhäng för att fira att inspelningen blivit klar. Fett fett.

Nä tjenamors. Dags att sova.

RSS 2.0