Det kostar inget att titta..

Mm. Nejjustdet. Drog in till stan för det verkade som att det trots allt var något fel med cykeldäcket. Gick in på cykelcentrum. Varför har jag inte varit in där tidigare? Haha. Det kostade inget att titta. Varken för honom på cykeln eller för mig på honom. Guud, jag kan verkligen tänka mig att han gillar snuskigt sex. :D

Jag lämnade aldrig in cykeln. Tittade in på Atlantum-gymmet och bad om en rundvandring. Tänk att det fick jag av världens längsta, sötaste receptionistkille som skrattade sött åt allt jag sa. Gymmet var inte det flashigaste jag sett, men kan mycket väl tänka mig att börja träna där för receptionistens skull. :D Han var adooorable.

Sen stack jag till slut till OK och tankade luft i cykeln, svängde in på konsum, och rullade till sist hem.

En bra dag. Nu ska jag och kaffet mysa in oss i boken "Las bicicletas son para el verano" "cykla gör man på sommaren" som vi ska ha läst till första skoldagen. Kul med cykeltema, trots att det egentligen handlar om spanska inbördeskriget :)

PS: Jag har köpt biljett till Håkan i Falun i april :)
PS2: När jag kånkat upp cykeln för trapporna till mig och rullade bort den till min ingång råkade jag dra med mig min snygga grannes plaststolar staplade på varann, det lät ungefär som att jag möblerade om. Jag vågade inte gå tillbaks 1,5 meter och ställa rätt dom ifall han skulle öppna dörren och undra vad som hände. För exakt 3 sekunder sen hörde jag hur han sköt tillbaks dom på sin plats.
Jag säger som Di Leva : När ska vi bli vänner?

Kommentarer
Postat av: Emelie

Det måste vara något som går nu. Snygga killar alltså, jag ser dem också - överallt!

2011-01-11 @ 16:05:56

Design by: Designbloggar

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0